Heparin Sodium BP EP USP

Heparin Sodium BP EP USP és capaç d’interferir en molts aspectes del procés d’hemaglutinació i té efecte anticoagulant. El seu mecanisme d’acció és complex.

Detalls del producte

Heparin Sodium BP EP USP

image001

Xina Heparin Sodium BP EP USP de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Ardeparin sodi; Deligoparin sodi; Minolteparina sòdica; Nadroparina sòdica

Número CAS: 9041-08-1

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Heparin Sodium BP EP USP


Descripció:

Heparin Sodium BP EP USP és capaç d’interferir en molts aspectes del procés d’hemaglutinació i té efecte anticoagulant. El seu mecanisme d’acció és complex.

Mitjançant la inhibició de factors de coagulació, Heparin Sodium BP EP USP pot prevenir l’aglutinació i la destrucció de plaquetes, evitar la formació d’activador de trombina, evitar que la protrombina es converteixi en trombina i inhibir la trombina, evitant així que el fibrinogen es converteixi en fibrina, jugant així un paper anticoagulant.


Indicacions:

1. Heparin Sodium BP EP USP ajuda a prevenir la trombosi i l’embòlia, com la trombosi venosa profunda, l’infart de miocardi, l’embòlia pulmonar, la tromboflebiti i la trombosi després de l’operació.

2. Es pot utilitzar per al tractament de la coagulació intravascular disseminada (DIC) causada per diverses causes, com la sèpsia bacteriana, la dissecció precoce de placenta i la lisi de cèl·lules tumorals malignes, excepte les DIC causades per la picada de serp. L’aplicació precoç pot evitar el consum de fibrinogen i altres factors de coagulació.

3. Altres anticoagulants, com ara cateterisme cardíac, bypass cardiopulmonar, hemodiàlisi, etc.

Contraindicació en l’ús d’herbes:

Pacients amb al·lèrgia a l’heparina, trastorns d’hemorràgia i trastorns del mecanisme de coagulació (com hemofília, purpura, trombocitopènia), úlcera pèptica, trauma, avortament amenaçat i hemorràgia postpart, hipertensió arterial intensa, hemorràgia intracraneal, endocarditis bacteriana, tuberculosi activa, tumors interns, insuficiència hepatorenal greu , trauma i mà A tots els pacients se'ls va prohibir utilitzar-lo després de l'operació.


La més alta qualitat, pura Heparina Sodi BP EP USP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu l'heparina de sodium bp ep usp, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: heparina sodi bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like