Polipèptid de ferro de l'hemin Fe 2%

El polipèptid Fe 2% d’Hemina és el ferro combinat amb l’hemoglobina, la mioglobina i la porfirina en l’encefaloglobina. És absorbit directament per les cèl·lules epitelials intestinals en forma de ferro porfíric.

Detalls del producte

Polipèptid de ferro de l'hemin Fe 2%

Hemin Iron Polypeptide Fe 2%

Xina Hemin Iron Polypeptide Fe 2% de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Característiques: Pols fosca.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Polipèptid de ferro de l'hemin Fe 2%


Descripció:

El polipèptid Fe 2% d’Hemina és el ferro combinat amb l’hemoglobina, la mioglobina i la porfirina en l’encefaloglobina. És absorbit directament per les cèl·lules epitelials intestinals en forma de ferro porfíric. Generalment, el polipèptid de ferro d’Hemin 2% no es veu afectat per factors d’inhibició com l’arrel àcida o factors de promoció com ara el VC. El que afecta l’absorció d’ambdós tipus de ferro és la quantitat de ferro emmagatzemat al cos.

El ferro a la dieta es divideix en ferro hemo i ferro no hemo. El polipèptid de ferro hemin 2% és fàcilment absorbit pel cos humà, principalment en carn vermella, fetge i sang. El ferro no hemo es troba principalment en l’aliment vegetal, que no és fàcil d’absorbir pel cos humà.


L’anèmia amb deficiència de ferro és una malaltia freqüent en la infància. És causada principalment per una deficiència de ferro. En els nadons, la font de ferro depèn en gran mesura dels aliments. Hi ha dues fonts de ferro en els aliments:

Un és el ferro heme, que prové d’aliments amb alta proteïna animal, com la carn magra, el fetge dels animals, la sang dels animals i el peix. Aquests aliments no només tenen un alt contingut en ferro, sinó que també es veuen afectats per altres aliments en la dieta durant el procés d’absorció.

L’altre és el ferro no hemo, que prové d’aliments vegetals, de gra, de mongetes vermelles i altres vegetals.


L'absorció de ferro no hemo està afectada per molts factors, entre ells:

1) fitat, oxalat, fosfat i carbonat

2) tanins i polifenols

3) fibra dietètica: principalment cel·lulosa i hemicel·lulosa

4) deficiència d’àcid gàstric o ús excessiu d’antàcids


Per tant, l’absorció de ferro dels aliments vegetals és relativament baixa, com ara l’1% per a l’arròs, el 5% per al blat, el 3% per al blat de moro, el 7,5% per a la soja i el 2% per als espinacs.


La més alta qualitat de ferro hemin polipèptid Fe 2% de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el polipèptid de ferro hemin amb un 2%, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: polipèptid de ferro hemin 2%, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like