USP Guanine BP EP

Guanine BP EP USP és una espècie de base orgànica, que existeix àmpliament al regne animal i vegetal. El nom químic és 2-amino-6-oxirurina, cristall quadrat incolor o pols cristal·lina.

Detalls del producte

USP Guanine BP EP

image001

Xina Guanine BP EP USPfactory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: guanin

Número CAS: 73-40-5

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C5H5N5O

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: Guanine BP EP USP


Descripció:

Guanine BP EP USP és una espècie de base orgànica, que existeix àmpliament al regne animal i vegetal. El nom químic és 2-amino-6-oxirurina, cristall quadrat incolor o pols cristal·lina. A la solució aquosa que conté una gran quantitat d’amoníac, l’aigua s’evapora lentament per obtenir un petit cristall de diamant, punt de fusió de 360 graus C (descomposició i sublimació parcial). La guanina BP EP USP és soluble en amoníac, sosa càustica i àcid mineral diluït, lleugerament soluble en etanol, èter i insoluble en aigua i té una forta absorció als rajos ultraviolats. És un component de la guanosina i l’àcid guanosina. El seu clorhidrat és un sol cristall en pols hidratat, perdent aigua a 100 graus, clorur d’hidrogen a 200 graus, soluble en aigua acidificada, insoluble en aigua, etanol i èter. La guanina BP EP USP es pot hidrolitzar a partir d’escates de peix mitjançant àcid clorhídric. És una de les quatre bases principals en l’ADN i l’ARN, i també un component de diversos àcids guanosins. El seu N9 està relacionat amb la ribosa o desoxiribosa C1 per unió β-glicòsid per formar guanozina o desoxiguanosina.


Ús principal de Guanine BP EP USP: per a la investigació bioquímica i la preparació de cafeïna i altres drogues.

El component químic és 2-amino-6-ceto-purina. Junt amb l’adenina, formen dues grans bases purines en àcids nucleics. La guanosina o la desoxiguanosina es combinen amb la ribosa o la desoxiribosa mitjançant un enllaç glicòsid. Els seus compostos trifosfat són guanosina trifosfat o desoxiguanosina trifosfat, respectivament. Són els precursors de la guanina en el procés de la biosíntesi de l’àcid ribonucleic i l’àcid desoxiribonucleic.


Altres noms:

2-amino-1,7-dihidro-6H-purin-6-one; 2-Aminohipoxantina

La més alta qualitat, pura guanina BP EP USPPuestra / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la guanine bp ep usp, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: guanine bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like