Matèria primera de l'API de Granisetron Hcl (Clorhidrat)

El granisetron Hcl (clorhidrat) s’utilitza principalment per a nàusees i vòmits causats per radioteràpia i quimioteràpia citotòxica.

Detalls del producte

Granisetron Hcl (Clorhidrat)

image001

Xina Granisetron Hcl (Hydrochloride) API matèria primera, Proveïdor, Manufacturerin Xina.

Número CAS: 107007-99-8

Característiques: pols cristal·lina blanca a blanca.

Fórmula molecular: C18H25ClN4O, C18H24N4O.HCl

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: Granisetron Hcl (clorhidrat)


Descripció:

El granisetron Hcl (clorhidrat) s’utilitza principalment per a nàusees i vòmits causats per radioteràpia i quimioteràpia citotòxica.

L’efecte principal del clorhidrat de granisetre és inhibir l’aparició de nàusees i vòmits. A la clínica, s’utilitza generalment per a quimioteràpia i radioteràpia, nàusees i vòmits i vòmits causats per algunes operacions quirúrgiques. La 5-hidroxitriptamina es pot alliberar de les cèl·lules de la cromafina mitjançant radioteràpia, quimioteràpia i cirurgia, mentre que la 5-hidroxitriptamina pot activar els receptors de 5-hidroxitriptamina al nervi central i vagi i provocar reflexos de vòmits. El Granisetron Hcl (Hidroclorur) és un antagonista del receptor de 5-hidroxitriptamina del quimiceptor central i les terminacions nervioses del vagi perifèric. Per tant, el clorhidrat de granisetre pot resistir les nàusees i els vòmits causats pel granisetron Hcl, i no té reaccions adverses com la reacció extrapiramidal i la sedació excessiva. Té un bon efecte preventiu i terapèutic sobre nàusees i vòmits causats per radioteràpia, quimioteràpia i operació.


Interaccions farmacèutiques

Si s'utilitza Granisetron Hcl (clorhidrat) junt amb rifampina o altres fàrmacs que indueixen enzims hepàtics, es reduirà la concentració sanguínia d'aquest producte i s'incrementarà la dosi adequadament. No hi ha una interacció farmacèutica òbvia entre cimetidina i clomifè. No es van observar interaccions medicamentals significatives en els estudis clínics.

Tot i que no hi ha un estudi especial sobre interacció de fàrmacs sobre els pacients anestesiats, és segur utilitzar Granisetron Hcl (Clorhidrat) en combinació amb anestèsics o analgèsics en la dosi convencional. A més, l’estudi de microsomes humans in vitro va demostrar que el producte no tenia cap efecte sobre el subtipus 3A4 del citocrom P450 (implicat en el metabolisme d’alguns anestèsics i analgèsics importants).

Quan s'utilitza Granisetron Hcl (hidroclorur) juntament amb rifampicina o altres fàrmacs que indueixen enzims hepàtics, la concentració sanguínia d'aquest producte es redueix i s'ha d'incrementar la dosi adequadament.


Rutina sintètica de Granisetron Hcl:

image003

Alta qualitat, granisetron pur Hcl (clorhidrat) de fàbrica en pols / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la matèria primera d'api granisetron hcl (clorhidrat), no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: granisetron hcl (clorhidrat) api matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like