Glucosamina HCl o Glucosamine Hydrochloride Raw Material, API USP CAS 66-84-2

Glucosamine Hcl o Glucosamine Hydrochloride Raw Material, API USP CAS 66-84-2 Nom del producte: Glucosamine Hcl o Glucosamine Hydrochloride Synonym s: D-Glucosamine Hydrochloride, D-Glucosamine Hcl; Clorhidrat de glucamina; Glucamina HCl; Clorhidrat de aminoglucosa, Aminoglucosa Hcl Nom químic: ...

Detalls del producte

Glucosamina HCl o Glucosamine Hydrochloride Raw Material, API USP CAS 66-84-2

Glucosamine Hcl or Glucosamine Hydrochloride Raw Material, API USP.jpg

Nom del producte: Glucosamine Hcl o Glucosamine Hydrochloride Raw Material, API

Sinònims: Clorhidrato de D-Glucosamina, D-Glucosamina HCl; Clorhidrat de glucamina; Glucamina HCl; Clorhidrat d'aminoglucosa, aminoglucosa HCl

Nom químic: (3R, 4R, 5S, 6R) -3-Aamino-6- (hidroximetil) oxan-2,4,5-triol clorhidrat

Número CAS: 66-84-2

Característiques: Pols blanca cristal·lina i lliure

Assay: 98.0% ~ 102.0% glucosamina HCl o clorhidrat de glucosamina

Paraula clau: Glucosamina HCl o Glucosamina Clorhidrat

Fórmula: C6H13NO5.HCl; C6H14ClNO5

Glucosamine Hcl or Glucosamine Hydrochloride Raw Material, API USP formula.gif

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Glucosamina HCl o glucosamina és un tipus de compost amb un hidroxil de glucosa reemplaçat per amidogen. És un precursor important en proteïnes. L'hidrocloruro de glucosamina juga un paper important en la reacció de glicosilació de greixos.

En la indústria, Glucosamine Hcl o Glucosamine Hydrochloride està formulat per l'exoesqueleto de petxines. S'utilitza principalment com a aliment per a curar algunes artrosis.
L'hidrocloruro de glucosamina s'extreu de la quitina natural.

La matèria primera de glucosamina HCl, l'API és un aminoàcid i un precursor destacat en la síntesi bioquímica de proteïnes i lípids glicosilats. El clorhidrat de glucosamina forma part de l'estructura dels polisacàrids quitosà i quitina, que componen els exoesqueletos de crustacis i altres artròpodes, així com les parets cel·lulars de fongs i molts organismes superiors. La glucosamina HCl és un dels monosacàrids més abundants. Es produeix comercialment a gran escala per la hidròlisi d'exoesqueletos de crustacis o, menys comunament, per fermentació d'un gra com el blat de moro o el blat. La glucosamina HCl és un dels suplements dietètics no vitamínics, no minerals més habituals utilitzats en productes nutritius i productes sanitaris. En sentit estricte, el clorhidrat de glucosamina oral és un suplement dietètic, no una substància farmacèutica. Tècnicament, Glucosamina HCl no tractarà malalties. El clorhidrat de glucosamina es ven principalment per la funció de suportar l'estructura i la funció de les articulacions, especialment per als que pateixen. artrosi.

Les formes més populars de glucosamina són sulfat de glucosamina, clorhidrat de glucosamina i N-acetilglucosamina. En la seva majoria, la glucosamina HCl s'utilitza principalment en conjunció amb altres suplements com el sulfat de condroitina i metilsulfonilmetano.

 

La matèria primera de clorhidrat de glucosamina, l'API ajudarà molt en la regeneració i el manteniment del cartílag i el teixit. Tècnicament, Glucosamine Hcl és la forma més nova i pura de glucosamina. Ara és preferible si hi ha d'haver un ús a llarg termini.

Beneficis i aplicació:

- Promourà la composició del mucopolisacàrid del cos humà,

-Activa la viscidesa del líquid sinovial,

-Empulsar el metabolisme del cartílago articular.

- Farmacèuticament, Glucosamine Hcl o Glucosamine Hydrochloride millorarà els efectes de la injecció dels antibiòtics.

- Assistent de nutrició dels pacients diabètics.

- Enteritis en lloc del cortisol

- Clorhidrato de glucosamina o Glucosamina HCl tenen certs efectes curatius sobre la curació de l'artritis reumàtica i l'hepatitis B.

-I més, es pot utilitzar com a additius de cosmètics, pinsos i aliments.

Amb tots els avantatges anteriors, el clorhidrat de glucosamina és molt popular al mercat.

-Si hi ha un clorhidrato de glucosamina insuficient al nostre cos, la nostra química interna quedarà desequilibrada. Afectarà la nostra pròpia capacitat per reparar els danys.

-A mesura que envelleixem, l'enzim glucosamina sintetasa es tornarà menys eficaç. Això reduirà la reparació de la matriu, el motiu principal de la curació és més lent que els joves.

-Lucosamina HCl ens ajudarà a accelerar la nostra regeneració. Una vegada que la nostra taxa de reparació mantingui la taxa de pèrdua de teixits, els nostres ossos i teixits es mantindran sans.

Ús:
En l'àrea farmacèutica, el clorhidrat de Glucosamina o Glucosamina HCl és molt útil.

Té funcions fisiològiques importants en els cossos humans. La glucosamina HCl participa en el desintoxicació hepàtica i renal. Té un paper en l'antiinflamatori. El Clorhidrato de Glucosamina protegirà el nostre fetge. Estimula el creixement del bacil en els trastorns intestinals dels infants. A més, té bons efectes sobre la curació de la inflamació reumàtica i l'úlcera gàstrica, i la restricció del creixement cel·lular.

Glucosamine Hydrochloride o Glucosamine Hcl és la principal matèria primera per compondre antibiòtics i medicaments contra el càncer. També es pot utilitzar com a additius en aliments, cosmètics i pinsos, etc.

Hi ha una àmplia aplicació.

Clorhidrato de glucosamina Característica i aplicació :

1. La Glucosamina HCl és molt eficaç quan es tracta l'artralgia, el dolor articular o les articulacions rígides.

2. De vegades, l'hidrocloruro de glucosamina s'utilitzarà per ajudar a l'artritis o al tractament de la inflamació muscular.

3. La Glucosamina HCl tindrà un bon efecte per a la prevenció d'artròpies o necrosis caput femoral.

4. Per a aquells que pateixen peripartis scapulohumeral, espondilosis cervical, malaltia reumatoide, reumatàlgia, hiperestudiologia i ciática, el Clorhidrato de Glucosamina serà una bona opció.

 

Altres dades sobre Glucosamina Clorhidrat:

La matèria primera de glucosamina HCl, l'API és àmpliament aplicada per persones que pateixen osteoartritis i artritis reumatoide. S'ofereix una àmplia varietat de productes de glucosamina simples o complexos amb preus molt diferents en Fengchen Group. Considerant que el clorhidrato de glucosamina és una molècula petita, l'absorció i la biodisponibilitat després de l'administració oral poden ser gairebé completes i irrellevants per a la seva formulació.

Recentment, els preparats de clorhidrat de glucosamina són cada vegada més utilitzats com a substància complementària. Fins i tot s'utilitza com a medicament essencial per millorar el tractament de l'artritis reumatoide i l'artrosi. A més, els atletes i els constructors del cos també estimen la Glucosamina HCl. A més, moltes persones opten pel Clorhidrat de Glucosamina per a la prevenció de l'artritis. Per a llargs i costos no cars, les preparacions de glucosamina HCl són opcions econòmiques.

La matèria primera de glucosamina HCl, l'API en si és més del 80% de biodisponibilitat després de l'administració oral. Molts estudis i investigacions suggereixen que l'absorció oral de Glucosamine Hcl no està relacionada principalment amb la seva formulació.

La glucosamina és un aminoàcid. Es pot produir naturalment en humans. La glucosamina HCl també es produeix en petxines marines, o es pot produir a gran escala.

És crucial llegir acuradament les etiquetes dels productes de la glucosamina perquè es poden utilitzar moltes formes diferents de glucosamina com a suplements. Poden ser sulfat de glucosamina, clorhidrat de glucosamina o N-acetil-glucosamina. Són similars. Però potser no tinguin els mateixos efectes quan es pren com un suplement dietètic. La major part de la investigació científica sobre glucosamina s'ha realitzat amb sulfat de glucosamina.

 

El clorhidrat de glucosamina s'aplica freqüentment juntament amb el sulfat de condroitina, MSM, càmfora o cartílag de tauró. Es creu que aquestes combinacions funcionaran millor que prendre només la glucosamina HCl sola.

També es creu que prendre clorhidrato de glucosamina per via oral ajudarà a la osteoartritis, l'artritis reumatoide, el glaucoma, el dolor articular, el mal d'esquena i la pèrdua de pes.

 

Glucosamina HCl (matèria primera, API) Mecanisme d'acció:

La glucosamina HCl ajudarà a fer un "coixí" que envolta les articulacions. En la osteoartritis, aquest coixí es fa més prim i rígid. La presa de glucosamina HCl com a complement pot ajudar a subministrar els materials necessaris per reconstruir el coixí.

COA de Glucosamina HCl o Clorhidrato de Glucosamina

Nom del producte

Clorhidrat de glucosamina (HCl)

Articles d'anàlisi

Especificacions

Resultats

Aparença i color

Pols cristal·lina blanca i lliure

Conformes

Olor

Inodor

Conformes

Densitat a granel

NLT 0,70 g / ml

0,77 g / ml

Com la densitat de tops

Compleix el requisit de la USP

Conformes

Tamany de partícula

100% a 30 malles

Conformes

Assaig

98% ~ 102%

99,8%

Identificació

A: Absorció per infrarojos

Conformes

B: prova de clorur

Conformes

C: Temps de retenció en l'assaig

Conformes

Transm

> 90% (10% de solució d'aigua-450nm)

96,8%

Absorbeu

<0.25au (10%="" de="" solució="">

Conformes

Rotació específica

+ 70 ~ - + 73Degree

Grau +72

PH

3.0 ~ 5.0

4.2

Pèrdua en l'assecat

Menys del 0,1%

0,08%

Residu en ignició

23,5% ~ 25,0% en sec

24,5%

Clorur

16,2% ~ 16,7%

16,5%

Sulfats

NMT 0,24%

<>

Heavy metal

NMT 10 ppm

<>

Ferro

NMT 10 ppm

<>

Dirigir

NMT 0.5ppm

0.1 ppm

Arsènic (com)

NMT 3.0ppm

<>

Mercuri

NMT 0.5ppm

0,01 ppm

Impureses orgàniques volàtils

Compleix els requisits.

Conformes

Total aeròbic

NMT 1000cfu / g

100cfu / g

Llevat i motlle

NMT 100cfu / g

10 cfu / g

E. Coli

Negatiu en 1 g

Passar

Salmonel·la

Negatiu en 1 g

Passar

Staphylococcus aureus

Negatiu en 10 g

Passar

Enterobactèries i altres gram neg

NMT 100cfu / g

20 cfu / g

Assaig

98,0% ~ 102,0%
Clorhidrat de glucosamina

99,99%

Top Quality, Xina Pure Glucosamine HCl o Glucosamine Hydrochloride Powder / Substance Factory a Xina; Xina Glucosamina HCl o Glucosamina Clorhidrato Proveïdor de matèries primeres a la Xina. Xina Glucosamina HCl o Glucosamine Hydrochloride API Fabricant a la Xina.


Si esteu buscant la Glucosamine Hcl o Glucosamine Hydrochloride Raw Material, API USP CAS 66-84-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like