Flubendazol BP EP USP

Flubendazole BP EP USP és un antihelmíntic que s'utilitza per tractar la infecció per cuc a humans. Està disponible en OTC en molts països.

Detalls del producte

Flubendazol BP EP USP

image001

Xina Flubendazole BP EP fàbrica USP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Flubendazol

Número CAS: 31430-15-6

Característiques: Pols blanca

Fórmula molecular: C16H12FN3O3, C16-H12-F-N3-O3

Fórmula de l'estructura:

image002

Paquet: tambor de 25 kg / fibra

Paraules clau:

Flubendazol BP EP USP

Altres noms:

Àcid de N- [6- (4-fluorobenzoil) -1H-1,3-benzodiazol-2-il] metoxicarboximidic


Descripció:

Flubendazole BP EP USP és un antihelmíntic que s'utilitza per tractar la infecció per cuc a humans. Està disponible en OTC en molts països.

Aquesta substància pertany a la classe de compostos orgànics coneguts com a benzofenones. Són compostos orgànics que contenen una cetona unida a dos grups fenil.

Com a proveïdor més famós de la Xina Flubendazole BP EP USP Powder a la Xina, el producte de Fengchen Group està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

El flubendazol BP EP USP és un membre de la classe de mebendazol en el qual el grup benzoílo és substituït per un grup p-fluorobenzoil. S'aplica un antihelmíntic de gran espectre, especialment en medicina veterinària, per al tractament de les infeccions nematodals. El flubendazol BP EP USP té un paper com a fàrmac antinematodal i com a agent teratogènic. És un membre dels benzimidazols, un èster carbamat, un compost organofluor i una cetona aromàtica.

El flubendazol BP EP USP és un antihelmíntic sintètic que pertany als carbamats de benzimidazol que actua inhibint el muntatge microtubular de les cèl·lules absorbents dels nematodes.

Actua mitjançant la unió a la tubulina, la proteïna de la subunitat dimèrica dels microtúbuls.

Aquest compost inhibirà el muntatge microtubular de les cèl·lules absorbents: és a dir, de les cèl·lules intestinals dels nematodes.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de pols de Flubendazole BP EP USP en Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Això es mostra mitjançant la desaparició de microtúbuls citoplasmàtics, acumulació de grànuls secretors en el citoplasma a causa d'un bloc en el seu transport, que condueix a un deteriorament del recobriment de la membrana cel·lular i una disminució de la digestió i absorció de nutrients. La degeneració lítica irreversible de la cèl·lula, a causa de l’acumulació de substàncies secretores, provoca la mort del paràsit.

El flubendazol BP EP USP és un agent antihelmíntic d'ample espectre eficaç contra endoparàsits, com ara els ascarids gastrointestinals, els anquilostomes, els cucs que es troben en els gossos i actius en una gamma de paràsits gastrointestinals en porcs i aus com els cucs, i les cucs, Ascaris suum, gapeworms, Hyostrongylus rubidus, Strongyloides ransomi, Metastrongylus apri (pulmonar). És ovicida.

El flubendazol BP EP USP és un fàrmac de síntesi de benzimidazol sintètic que és capaç d'inhibir l'absorció de cèl·lules de la polimerització dels microtúbuls.

És un antihelmíntic de gran espectre, eficaç en el tractament de paràsits per a gossos in vivo, com ara tritó vermellós, anquilostomes, cucs; però també porcs i aus. No és capaç de matar l’adult, també pot matar els ous.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Flubendazole BP EP USP Powder. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor de pols China Flubendazole BP EP USP adequat quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Flubendazole BP EP USP Powder de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

image003


Altres noms:

Àcid carbàmic, [5- (4-fluorobenzoil) -1H-benzimidazol-2-il] -, metil éster

Noms estrangers

Flubendazolum (llatí)

Flubendazol (alemany)

Flubendazol (francès)

Flubendazol

Noms genèrics

Flubendazolum

Qualitat superior, Flubendazole pur BP EP USP en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu el flubendazole bp ep usp, us convidem a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: flubendazole bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like