USP de famotidina BP EP

Les principals formes de dosificació de famotidina són la tauleta, la càpsula, la injecció, etc. És un antagonista del receptor de la histamina H2 i pot inhibir la secreció d’àcid gàstric.

Detalls del producte

USP de famotidina BP EP

image001

Xina Famotidine BP EP USPfactory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Famotidina

Número CAS: 76824-35-6

Característiques: pols blanca groguenca.

Fórmula molecular: C8H15N7O2S3

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: Famotidine BP EP USP


Descripció:

Les principals formes de dosificació de famotidina són la tauleta, la càpsula, la injecció, etc. És un antagonista del receptor de la histamina H2 i pot inhibir la secreció d’àcid gàstric. És adequat per a úlcera gàstrica i duodenal, esofagitis de reflux, sagnat gastrointestinal superior, etc.

Aspecte i propietats: Famotidine BP EP USP és de color blanc o de color blanc lleugerament groc, sense olor i lleugerament amarg.

Solubilitat: Soluble en dimetilformamida o àcid acètic glacial, insoluble en metanol, extremadament insoluble en aigua, acetonitril, etanol anhidre o acetona, gairebé insoluble en cloroform o èter.

Densitat: 1,83 g / cm3

Punt de fusió: 163-164 ° C

Punt d'inflexió: 354,4 ° C

Solubilitat en aigua: 1,1 mg / ml

Condicions d'emmagatzematge: guardeu-lo en un recipient tancat fresc, sec i fosc. Protegiu els contenidors / cilindres de danys físics.


Aplicacions:

La famotidina BP EP USP és un antagonista del receptor de la histamina H2. Té un efecte inhibidor evident sobre la secreció d’àcid gàstric. La seva intensitat d’acció és més de 30 vegades més forta que la cimetidina i 6-10 vegades més forta que la ranitidina. La famotidina BP EP USP s’utilitza clínicament en úlcera gàstrica i duodenal, úlcera d’estrès, hemorràgia mucosa gàstrica aguda, gastrinoma, esofagitis de reflux, etc.


Famotidine BP EP USP és un bloquejador d’histamina-2 que funciona disminuint la quantitat d’àcid que produeix l’estómac. Aquest producte s’utilitza per al tractament i la prevenció d’úlceres a l’estómac i als intestins. També tracta afeccions en les quals l'estómac produeix massa àcid, com el síndrome de Zollinger-Ellison.Famotidine BP EP USP també lluita contra la malaltia de reflux gastroesofàgic i altres afeccions en què l'àcid retrocedeix de l'estómac cap a l'esòfag. és un proveïdor i fabricant líder de la pols Famotidine BP EP USP EP. Som especialistes en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols USP ChinaFamotidine BP EP adequats quan ho necessitin.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS):

Aparició: pols cristal·lina blanca o groguenca

Absorció IR: consisteix en els espectres obtinguts amb Famotidine CRS.

Absorció UV: S'ha de conformar

Metalls pesats: 0,001% màx

Pèrdua en assecat: 0,5% màx

Residu d'encesa: 0,1% màx

Impuresa única 0,3% màx

Impuresa total: 1,0% mínim

Impureses volàtils orgàniques Etanol 0,5% màx

Anàlisi (base anhidra): 98,5-101,0%

Alta qualitat, famotidina pura BP EP USPPuestra / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la famotidina bp ep usp, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: famotidine bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like