Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone

Nom del producte: API d'Etamysylate Raw Material
Sinònims: Dicynene, Dicynone
Número CAS: 2624-44-4
Característiques: cristall blanc o pols de cristall
Puresa (assaig): 99% Min; 98,5% Min.

Detalls del producte

Etamysylate Raw Material, API Dicynene , Dicynone

Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone (001) .jpg

Nom del producte: API d'Etamysylate Raw Material

Sinònims: Dicynene, Dicynone

Número CAS: 2624-44-4

Característiques: cristall blanc o pols de cristall

Puresa (assaig): 99% Min; 98,5% Min.

Fórmula molecular: C10H17NO5S, C6H6O5S.C4H11N

Estructura:

图片 2.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

HSCODE: 2921199090


PARAULES CLAU:

Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone


Descripció de

Etamsylate (Dicynene / Dicynone) és un fàrmac hemostàtic.

Es creu que treballa augmentant la resistència endotelial capil lar i promovent l'adhesió plaquetària.

La matèria prima Etamysylate, API Dicynene, Dicynone també inhibeix la biosíntesi i l'acció d'aquestes prostaglandines que causen desagregació plaquetària, vasodilatació i augment de la permeabilitat capil·lar.


Etaimysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone és una substància hemostàtica, prescrita per al maneig de la pèrdua de sang en menorragia i després de la cirurgia. Redueix l'hemorràgia de vasos sanguinis molt petits (capil·lars).


Indicacions:

L'èmisilat de matèria primera, API Dicynene, Dicynone ajuda a la profilaxi i al control de les hemorràgies procedents de petits vasos sanguinis, hemorràgia intraventricular neonatal, hemorràgies capil·lars de diferents etiologies, incloent: menorràgies i metrorràgies sense patologia orgànica, després de la resecció transuretral de la pròstata, hematemesis, melena, hematuria, epistaxis; hemorràgia secundària a causa de trombocitopenia o trombocitopatia, hipocupulació, prevenció d'hemorràgies periventriculars en nens prematurs.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte d'Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone powder quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o comprar Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone Powder, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Mecanisme d'acció:

Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone és un agent hemostàtic; També promou l'acció angioprotectora i proagregadora. Estimula la trombofosi i el seu alliberament a partir de la medul·la òssia. L'acció hemostàtica es deu a l'activació de la formació de tromboplastina en llocs danyats de petits vasos sanguinis i disminució de la síntesi de PgI2 (prostaciclina I2); també facilita l'agregació de plaquetes i l'adhesió, que al final indueixen la disminució i la parada de l'hemorràgia.

Es desconeix el mecanisme precís d'acció de l'etamsilato. La matèria prima Etamysylate, API Dicynene, Dicynone es creu que redueix el temps d'hemorràgia i la pèrdua de sang de les ferides. Això sembla relacionar-se amb l'augment de l'agregació plaquetària mediada per un mecanisme de tromboxano A2 o prostaglandina F2a. També s'ha associat amb disminució de concentracions de 6-oxoprostaglandina F1a, un metabolito estable de prostaciclina. La prostaciclina és un vasodilatador potent i pot estar implicat en la reperfusió; també és un desagregador de les plaquetes. Mentre que les pròpies prostaglandines poden tenir un paper en la regulació del flux sanguini cerebral, l'imsilato sembla no tenir cap efecte sobre el flux sanguini cerebral. També es va pensar que el material crònic Etamysylate, API Dicynene, Dicynone estabilitzava els capil·lars, reforçant les membranes capil·lars mitjançant la polimerització de l'àcid hialurònic. L'Etamsylate limita el sagnat capil·lar a través de la seva acció en àcid hialurònic i els estudis inicials van mostrar una reducció en l'hemorràgia intraventricular. També pot tenir un efecte sobre la microcirculació, estimulant l'agregació plaquetària i la vasoconstricció i, per tant, l'hemostasia. La matèria primera Etamysylate, API Dicynene, Dicynone també inhibeix els efectes de la vasodilatació mediada per prostaglandines i l'augment de la permeabilitat capil·lar, reduint així l'edema secundari a la fuga capil·lar. També és possible que l'etamsilato redueixi l'hemorràgia de reperfusió a les àrees isquèmiques del cervell, evitant danys secundaris. En inhibir els efectes de prostaglandines, Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone pot exercir un efecte tancant el conducte de patent i augmentant així el flux sanguini cerebral.


Especificació d'Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone:

Fórmula molecular: C10H17NO5S

Pes molecular: 263.34g / mol

EINECS: 220-090-7

Punt de fusió: 127 ° C-131 ° C

Punt d'ebullició: 496,4 ° C a 760 mmHg

Flash Point: 254 ° C

Presa de vapor: 1.13E-10mmHg a 25 ° C

Solubilitat: fàcilment soluble en aigua, soluble en etanol, poc soluble en acetona, insoluble en cloroform i èter

Aspecte: cristalls blancs o pols cristal·lina

Bons que giren lliurement: 3

Polarizabilitat: 10-24 cm3


Noms estrangers

Etamsylatum (llatí)

Etamsylat (alemany)

Etamsylate (francès)

Etamsilato (espanyol)


Màxima qualitat, pura Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone Powder / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Etamysylate API Dicynene, proveïdors de matèries primeres de Dicynone a la Xina. Xina Etamysylate Raw Material, API Dicynene, Dicynone Fabricants de pols a la Xina.


Si esteu buscant la matèria primera d'etamysylate, api dicynene, dicynone, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: matèria primera etamysylate, api dicynene, diconeta, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like