Etamsylate Raw Material API

Etamsylate Raw material API Xina Etamsylate Raw material API factory, Supplier, Manufacturer in China. Sinònims: 2,5-Dihidroxibencenosulfónico N-etiletanamina Número CAS: 2624-44-4 Característiques: pols cristal·lina blanca o incolora. Fórmula molecular: Fórmula d'estructura C10H17NO5S: ...

Detalls del producte

Etamsylate API de matèria primera

Etamsylate Raw Material API

Xina Etamsylate fàbrica API de matèries primeres, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: àcid 2,5-dihidroxibencenosulfónico N-etiletilamina

Número CAS: 2624-44-4

Característiques: pols cristal·lina blanca o incolora.

Fórmula molecular: C10H17NO5S

Fórmula d'estructura:

Etamsylate Raw Material API structure formula

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Fengchen Group és una empresa d'alta tecnologia i fàbrica de GMP. Ens dediquem principalment al negoci de l'API humana, l'API veterinària, els productes químics fins, les substàncies nutritives, especialment la Etamsylate Raw material.

Amb les nostres 12 línies de producció, la producció de l'empresa satisfarà la major part de la necessitat i la demanda del client. La majoria dels nostres equips estan controlats per DCS.

L'aigua, l'electricitat, el vapor, la protecció del medi ambient són el nostre focus i avantatges comparats amb altres fàbriques i fabricants. La nostra fabricació d'API d'Etamsylate Raw Material és sostenible. En el nostre taller, actualment tenim més de 100 empleats, un 28% dels quals són tècnics i administradors qualificats.

Dècada d'experiència en síntesi química ens permet la capacitat de pronosticar les necessitats del mercat. Sempre fem la compra de la matèria primera abans que augmenti el preu.

Disposem d'un equip complet dedicat a la realització de proves d'escala de laboratori, prova pilot a escala, producció a escala comercial, control de qualitat i registre de productes. Tots tenim el nostre ferm suport per explorar el mercat i vendre productes finals.

La sinceritat és tota la nostra actitud davant dels nostres clients i proveïdors. Anem a tenir un futur brillant amb seguretat.

Top quality, pura Etamsylate Raw material API powder / substance factory, Supplier, manufacturer in China.

Productes relacionats:

Hot Tags: epsylate api de matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like