Emtricitabine BP EP USP

Emtricitabine BP EP USP és un nou tipus d'inhibidor de la transcriptasa inversa de nucleòsids. També es considera un medicament antiviral.

Detalls del producte

Emtricitabine CAS 143491-57-0

image001

Xina Emtricitabine BP EP USP de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: matèria primera emtricitabina.

Número CAS: 143491-57-0

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C8H10FN3O3S

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Emtricitabine BP EP USP


Descripció:

Emtricitabine BP EP USP és un nou tipus d'inhibidor de la transcriptasa inversa de nucleòsids. També es considera un medicament antiviral. Té activitat antiviral contra el VIH-1, el VIH-2 i el VHB. La seva activitat antiviral es manifesta en la seva activitat antiviral específica contra el VIH-1, el VIH-2 i el VHB. La concentració de l’inhibidor de la transcriptasa inversa del nucleòsid és de fins a 100 mnol / L, i Emtricitabine BP EP USP no té activitat antiviral contra HSV-1, HSV-2, HCMV, VZV, corona, virus de febre groga, sincytial respiratòria. Els virus somàtics, la Rota, la grip o els rinovirus presenten activitat. Fins i tot per sota de la concentració micromolar, el fàrmac va mostrar un fort efecte inhibidor sobre les soques de VIH 1 i LAV i III B de VIH i ROD2 i ZY. El seu valor IC50 va ser 95 vegades inferior al de l'azt (zidovudina).


Accions farmacològiques:

Emtricitabine BP EP USP és un nou inhibidor de la transcriptasa inversa de nucleòsids. Té activitat antiviral contra el VIH-1, el VIH-2 i el VHB. Després de l'administració oral, el producte es va fer fosforilat a 5'-trifosfat amb activitat cel·lular. El 5'-trifosfat s'uneix a la cadena principal d'ADN viral en entrar a la cadena principal, donant lloc a la terminació de la cadena, inhibint així l'activitat de la transcriptasa inversa del VIH-1 i l'ADN polimerasa del VHB.

Interacció amb fàrmacs:

Emtricitabine BP EP USP no afecta el sistema enzimàtic de l’enzim microsomal hepàtic P450 i no produeix interacció amb fàrmacs mediats per aquest. S'utilitza en combinació amb tenofovir, indenavir, famciclovir i estanvudina amb poc efecte sobre la farmacocinètica.


La millor qualitat, pur Emtricitabine BP EP USP fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu l'emetricitabine bp ep usp, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: emtricitabine bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like