Diclofenac dietilamina, Diclofenac Di etilamina

Diclofenac dietilamina Diclofenac Di Ethylamine USP BP EP s'utilitza en el tractament tòpic de la inflamació traumàtica muscular i articular, tractament tòpic del tendó, del lligament, del múscul i de la inflamació traumàtica com esquinços, tensions i contusió.

Detalls del producte

Diclofenac dietilamina, Diclofenac Di etilamina USP BP EP

image001_1
Xina Diclofenac dietilamina, diclofenac Di etilamina USP BP EP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 78213-16-8
Característiques: pols blanca.
Puresa (assaig): 99% mín.
Fórmula molecular: C18H22Cl2N2O2, C14H11Cl2NO2.C4H11N
Fórmula d'estructura:
image002


image003

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:
Diclofenac dietilamina, Diclofenac Di etilamina USP BP EP


Descripció:
Altres noms: 2 - [(2,6-diclorofenil) amino] -bencenoacético compd. amb n-etiletilamina (1: 1); n-etiletilamina 2 - [(2,6-diclorofenil) amino] bencenoacetat; 2- àcid [2- (2,6-dicloroanilino) fenil] acético; 2 - [(2,6-diclorofenil) amino] -bencenoacético compd. amb n-etiletilamina; Diclofenac (dietilamina);

Com la més famosa Diclofenac dietilamina Xina, proveïdor de pols de Diclofenac Di Ethylamine USP BP EP a la Xina.


Propietats:
Punt de fusió 145-148 ° C
Punt d'ebullició 412 ° C a 760 mmHg
Flash Point 203 ° C

Diclofenac dietilamina Diclofenac Di Ethylamine USP BP EP s'utilitza en el tractament tòpic de la inflamació traumàtica muscular i articular, tractament tòpic del tendó, del lligament, del múscul i de la inflamació traumàtica com esquinços, tensions i contusió. Limitacions Reumatisme del teixit tou, com tenosinovitis, síndrome d'espatlla i bursitis. Limitacions Les malalties reumàtiques, com la osteoartritis al voltant de les articulacions i la columna vertebral, i lesions al voltant de la articulació.


Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més reconeguts Diclofenac dietilamina, Diclofenac Di Ethylamine USP BP EP Fabricant de pols a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

image004


Fengchen Integrated International and Advanced Managerial Experience.We ha establert el sistema de gestió empresarial d'estàndards científics.


També hem superat la norma ISO9001: 2008.
Amb la fàbrica moderna, la producció clara i avançada, sempre fem nostra Diclofenac dietilamina, Diclofenac Di Ethylamine USP BP EP, el producte més venut i estrella. Obté bons comentaris de gairebé tots els compradors. Seguirem lluitant.


Amb el nostre sistema de garantia de qualitat impecable i producció d'alta qualitat, estem en una bona posició entre els fabricants de diclofenac dietilamina, Diclofenac Di Ethylamine USP BP EP.
Esperem sincerament que cooperin amb amics nacionals i estrangers. Estem segurs que la nostra qualitat de producte us satisfarà.

Top quality, diclofenac dietilamina pura, diclofenac di etilamina USP BP EP pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Hot Tags: diclofenac dietilamina, diclofenac de etilamina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like