Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac àcid

Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac Acid té altres noms: 2- (2 - ((2,6-diclorofenil) amino) fenil) acètic; Àcid diclofenac; 2 - [[2,6-diclorofenil] amino] àcid bencenoacético.

Detalls del producte

Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac àcid

image001_1
Xina Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac àcid fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 15307-86-5
Característiques: pols cristal·lina blanca a groga.
Fórmula molecular: C14H11Cl2NO2
Pes de fórmula: 296,15
Fórmula d'estructura:
image002


image003

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:
Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac àcid


Descripció:
Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac Acid té altres noms: 2- (2 - ((2,6-diclorofenil) amino) fenil) acètic; Àcid diclofenac; 2 - [[2,6-diclorofenil] amino] àcid bencenoacético;


Propietats del Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac àcid:
Punt d'ebullició: 412 ºC a 760 mmHg
Flash Point: 203 ºC
Densitat: 1.431 g / cm3


Diferència entre Diclofenac i Ibuprofèn:
Ambdues substàncies es classifiquen com a antiinflamatoris no esteroides. I es poden utilitzar amb eficàcia per tractar i alliberar el dolor. Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac àcid i ibuprofèn actua reduint els nivells d'hormones que són responsables de causar inflamació i dolor al cos.
Però també hi ha diferències entre Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac àcid i Ibuprofen. L'ibuprofèn està disponible com a producte OTC en molts països, mentre que Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac Acid només està disponible com a medicament receptat.
Tanmateix, en alguns països, el Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac Acid amb la dosi més eficient també està disponible com OTC.


Encara que químicament, aquests dos medicaments són diferents, comparteixen gairebé el mateix mecanisme d'acció. L'ibuprofèn és un derivat dels compostos d'àcids fenilpropanoicos amb una estructura que conté un anell bencè unit a un àcid propanoic. Diclofenac àcid USP BP EP Di Clofenac Ácido és un derivat d'entitats químiques conegudes com diclorobencè, compostos que tenen estructura de benzè unida a dos àtoms de clor. Aquests àtoms de clor poden ser la causa de l'acitivitat més potent de l'àcid Diclofenac USP BP EP Di Clofenac en comparació amb l'ibuprofèn. Hi ha alguna evidència que Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac Acid també pot inhibir les vies de lipoxigenasa, reduint la formació dels leucotrienos que es coneixen com autacoides proinflamatoris.


També s'especula que Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac Acid pot inhibir l'enzim fosfolipasa A2.
L'àcid diclofenac USP BP EP Di Clofenac L'àcid s'absorbe completament del tracte gastrointestinal, mentre que l'ibuprofèn s'absorbeix en un 80% de la dosi presa. Tots dos fàrmacs s'uneixen a proteïnes plasmàtiques amb alta afinitat i percentatge de dosi. Diclofenac s'uneix a proteïnes plasmàtiques en un percentatge del 99%, mentre que la taxa de ibuprofèn és d'aproximadament el 90%.


Com el més famós proveïdor de pols àcid de Diclofenac Xina USP BP EP Di Clofenac a la Xina, l'àcid Diclofenac del grup Fengchen USP BP EP Di Clofenac Pols Àcids està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

image004_1


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de diclofenac de la Xina USP BP EP Di Clofenac. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret Xina Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac fabricant i proveïdor de pols àcid quan ho necessitin. Quan compreu o compra Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac Pols Àcids de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Fengchen Group Co., Ltd és el principal productor i proveïdor de Diclofenac Acid USP BP EP Di Clofenac Acid. Som un líder del mercat mundial ja en aquest camp. Fengchen també està especialitzada en la producció i venda d'aminoàcids i productes químics de tractament d'aigües.
El nostre àcid Diclofenac USP BP EP Di Clofenac Acid té un nivell incomparable de qualitat, coherència i fiabilitat-en el negoci per demostrar-ho. Exportem aquest producte a molts països a nivell mundial amb una reputació valuosa.


Àcid de Diclofenac pur de qualitat superior, USP BP EP Di Clofenac pols àcid / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant l'àcid diclofenac usp bp ep di clofenac acid, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: diclofenac acid usp bp ep di clofenac acid, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like