Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70

El grau d'injecció de Dextran 70, el grau d'injecció Dextran 70 s'utilitza àmpliament en la medicina. El líquid coloide de Dextran té les funcions d’expandir el volum sanguini i mantenir la pressió arterial. S'utilitza per al tractament d'emergència en cas d'hemorràgia i xoc.

Detalls del producte

Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70

Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70

Xina Dextran 70 injectable, grau d'injecció Dextran 70factory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Característiques: Pólvora blanca.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70


Ús en l'elaboració de medicaments:

El grau d'injecció de Dextran 70, el grau d'injecció Dextran 70 s'utilitza àmpliament en la medicina. El líquid coloide de Dextran té les funcions d’expandir el volum sanguini i mantenir la pressió arterial. S'utilitza per al tractament d'emergència en cas d'hemorràgia i xoc. Dextran es convertirà en compostos amb menor pes molecular després de la hidròlisi en el cos humà. Dextran 70 Grau d'injecció i injecció Dextran 70 té les mateixes propietats col·loides que el plasma i es pot metabolitzar ràpidament en glucosa, que es pot utilitzar com a substituts del plasma. El pes molecular mitjà Dextran 70 Injectable, el grau d’injecció Dextran 70 és una mena de medicina de primers auxilis per a trauma i pèrdua massiva de sang. La molècula petita i el dextran de baix pes molecular també poden millorar la microcirculació, eliminar l’agregació de glòbuls vermells en els vasos sanguinis, prevenir la trombosi i la diuresi osmòtica. Es pot utilitzar per al tractament de xoc hemorràgic agut, infart de miocardi, trombosi cerebral, insuficiència cerebral, malalties vasculars perifèriques i prevenció. Coagulació intravascular disseminada i insuficiència renal. Dextran 70 Grau d’injecció i injecció Dextran 70 sovint es combina amb clorur sòdic, glucosa i aminoàcid per formar una certa concentració de preparació de compostos per degoteig intravenós. Dextran i la seva preparació de compostos es troben a la Farmacopea de la Xina, 1990.

Per exemple, la injecció de glucosa Dextran 70 i 40 es pot utilitzar per xoc, causat per sagnat, trauma, cremades i altres causes i xoc tòxic; pot prevenir la trombosi venosa postoperatòria, que s'utilitza per a la replantació de les extremitats i la cirurgia vascular per prevenir la trombosi postoperatòria; Dextran 70 Grau d'injecció i injecció Dextran 70 també es pot utilitzar per a una malaltia d'embòlia vascular, que s'utilitza per a l'angina, la trombosi cerebral, la insuficiència de subministrament de sang cerebral, la tromboangiitis obliterans, etc.; també es pot utilitzar per a teràpia física. Durant la circulació externa, la màquina de pulmó del cor artificial s’omple prèviament en lloc d’una part de sang, cosa que pot estalviar sang i millorar la circulació.


No obstant això, s'ha de prestar atenció quan s'utilitzi:

1) Per a la primera infusió de Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70, els primers mil·lilitres s’han de gotejar lentament i, després de la injecció, observar-la de prop durant 5-10 minuts, i tots els signes anormals (tremolor, erupció, etc. ) apareixen. Tots els fàrmacs s’han d’aturar immediatament.

2) Per a pacients amb insuficiència renal greu i disminució del volum d’orina, Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70 pot ser excretat del ronyó ràpidament, augmentant la viscositat de l’orina, que pot provocar oligúria o insuficiència renal. Per tant, Dextran 70 és Injectable, Injectable Grade Dextran 70 està prohibit per a pacients amb oligúria. En cas d’oligúria o anúria durant l’ús, s’ha d’aturar.

3) Eviteu dosis excessius, especialment per a gent gran, aterosclerosi o falta de rehidratació.

4) Si es produeix un xoc greu, si s’injecta Dextran 70, grau d’injecció Dextran 70 en gran quantitat, s’ha de donar una certa quantitat de sang sencera al mateix temps per mantenir la funció transportadora d’oxigen de la sang. Si la sang no es transfusa alhora, perquè la sang es dilueix excessivament en poc temps, es redueix la funció transportadora d’oxigen, el subministrament d’oxigen al teixit serà insuficient i es veurà afectada la coagulació de la sang, provocant una hipoproteinèmia.

5) Alguns pacients amb més hemorràgia a la ferida quirúrgica no han d’utilitzar Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70 massa per evitar un major hemorràgia.

6) Per a pacients amb vasculitis inflamatòria aguda, Dextran 70 no pot utilitzar-se per grau d'injecció Dextran 70 per evitar la propagació de la inflamació.

7) En els pacients deshidratats, s’hauria de corregir el desequilibri d’aigua i electròlits alhora.

8) La dosi diària de Dextran 70 Injectable, Injection Grade Dextran 70 no ha de ser superior a 1500ml, si no, és fàcil provocar hemorràgia i hipoproteinèmia.

9) Dextran 70, grau d’injecció, Dextran 70 no s’ha de barrejar amb vitamina C, vitamina B12, vitamina K i dipyridamol en la mateixa solució.

10) El grau d'injecció de Dextran 70, Injectable, Dextran 70 pot adsorbir-se a la superfície cel·lular, formar falsa aglutinació amb glòbuls vermells i interferir amb la identificació del grup sanguini. L’examen del tipus de sang i el test de coincidència entre els pacients amb transfusió de sang s’han de dur a terme abans de l’ús de dextran per garantir la seguretat de la transfusió de sang.

11) No utilitzeu en cas de terbolesa de medicaments líquids, afers exteriors, cos trencat de l’ampolla, boca rodada solta, etc. No es pot tornar a utilitzar.

2. Aplicacions en els aliments

A la indústria alimentària, el dextran es pot utilitzar en la fabricació de xarop o de caramels gruixuts, que poden bloquejar la cristal·lització de la sacarosa; a la indústria del petroli, el dextran es pot utilitzar com a additiu de fang de perforació del pou de petroli, afegint al voltant d’un 2% de dextran pot evitar la pèrdua d’aigua, que és propici per a la formació de capa fina a la paret del pou.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Dextran 70 injectable, grau d’injecció Dextran 70 en pols. Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols China Dextran 70 injectable adequat, grau d’injecció Dextran 70 quan ho necessitin. Quan vingueu a comprar o comprar Dextran 70 Injectable, grau d’injecció Dextran 70Powder de la Xina, visiteu el grup Fengchen.

3. Petroli i altres usos

Es pot utilitzar com a espessidor en la perforació de pous de petroli i té un efecte millor que el midó i l’OMC. També es pot aplicar a la indústria química fina per produir gel de dextran reticulat, que ha estat àmpliament utilitzat en la cromatografia de tamís molecular. També té un valor d'aplicació molt important en benefici de metalls.


La màxima qualitat, pura injecció de Dextran 70, grau d'injecció Dextran 70Polvora / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el dextran 70 injectable, grau d’injecció dextran 70, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: dextran 70 injectable, grau d’injecció dextran 70, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like