Dextran 40 Grau d'injecció, grau d'injecció Dextran 40

Dextran 40 Grau d'injecció i injecció Dextran 40 és un polisacàrid. Existeix en el moc secretat per alguns microorganismes durant el seu creixement. Dextran té un pes molecular elevat, que es connecta principalment per D-glucopiranosa amb enllaços alfa, 1-6, i els punts ramificats es connecten per 1-2, 1-3, 1-4. Amb les diferents classes i condicions de creixement de microorganismes, les seves estructures també són diferents.

Detalls del producte

Dextran 40 Grau d'injecció, grau d'injecció Dextran 40

image001

Xina Dextran 40 injectable, grau d'injecció Dextran 40 fàbrica, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Característiques: Pólvora blanca.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Dextran 40 Injectable, grau d’injecció Dextran 40 matèria primera.

Especificacions: USP BP EP


Descripció:

Dextran 40 Grau d'injecció i injecció Dextran 40 és un polisacàrid. Existeix en el moc secretat per alguns microorganismes durant el seu creixement. Dextran té un pes molecular elevat, que es connecta principalment per D-glucopiranosa amb enllaços alfa, 1-6, i els punts ramificats es connecten per 1-2, 1-3, 1-4. Amb les diferents classes i condicions de creixement de microorganismes, les seves estructures també són diferents.

Dextran 40 Grau d'injecció i injecció Dextran 40 és un dels polisacàrids bacterians, també conegut com dextran. És produït per la dextranasa de bacteris (l.dextranicum, l.enteronostoc mesentero DES) cultivada en solució de sacarosa, que catalitza les següents reaccions: n sacarosa - glucosa + n fructosa. La dextrina es va sintetitzar a partir de la dextrina en Gluconobacter ox ydans subsp. Industrius (abans coneguda com Acetobacter viscosum i A. capsulatum). Hi ha molts tipus de dextran, que només consisteix en D-glucosa. La cadena principal és l’enllaç α (1,6) i també hi ha branques d’enllaç α (1,4) o α (1,3). Dextran és una pols blanca, que es pot produir afegint una mica d’aigua. S'utilitza com a plasma substitut en la medicina

Dextran 40 Grau d'injecció i injecció Dextran 40 és un compost polisacàrid alt molecular format per la deshidratació de la unitat de glucosa. Existeix àmpliament en microorganismes i mucus secretats per microorganismes a la natura, i és una part important de la paret cel·lular. Dextran 40 Grau d’injecció i injecció Dextran 40 sovint es troba a les parts de les plantes de canya de sucre i de remolatxa on els equips no es poden netejar durant molt de temps. La sacarosa és la principal font de Dextran 40 Injectable, Injection Grade Dextran 40. Aquesta substància està relacionada principalment per d-pyranosyl glucose amb unió α - 1,6, formant una llarga cadena molecular lineal, i també té punts ramificats amb α - 1, Enllaç 2, α - 1,3 i α - 14. L’estructura molecular del dextran varia amb l’espècie i les condicions de creixement dels microorganismes. Dextran 40 Grau d'injecció i injecció Dextran 40 és un sòlid en pols amorf blanc, inodor, insípor, soluble en aigua, insoluble en etanol. Pot existir de forma estable en temperatura normal o solució neutra, descompondre en cas d’àcid fort, oxidar el seu grup final fàcilment en solució alcalina i canviar de color o descompondre gradualment quan s’escalfa.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina Dextran 40 injectable, grau d’injecció Dextran 40 en pols. Ens especialitzem en quantitats a granel i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols China Dextran 40 injectables adequats, grau d’injecció Dextran 40 quan ho necessitin. Quan vingueu a comprar o comprar Dextran 40 Injectable, grau d'injecció Dextran 40Powder de la Xina, visiteu el grup Fengchen.

Quan s'escalfa a 100 graus, es produirà una lleugera despolimerització; quan s'escalfa a 150 graus, es produirà una pèrdua i decoloració d'aigua, que es tradueix en productes trencadissos parcialment solubles en aigua; en escalfar-se a 210ºC durant 3-4h, es produirà una descomposició completa. La solució de Dextran es pot esterilitzar durant 30-45 min a 100-115 graus. Dextran 40 Grau d'injecció i injecció Dextran 40 pot formar líquid coloidal amb certa viscositat quan es dissol en aigua. A la solució salina normal, la pressió osmòtica i la viscositat del líquid dextrani del 6% són les mateixes que la del plasma; la mida lineal de la molècula de dextran molecular mitjà és d’uns 40, que s’aproxima a la mida de la proteïna plasmàtica i la molècula de globulina, i s’hidrolitzarà per generar glucosa al cos humà i tindrà efecte nutritiu. L’excreció de dextran molecular mitjà al cos humà és lenta i el temps d’acció és més llarg, fins a 6 h, mentre que el temps d’acció de dextran molecular baix i molecular és més curt.

image002

La màxima qualitat, pura injecció de Dextran 40, grau d'injecció Dextran 40Polvora / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el dextran 40 injectable, grau d'injecció dextran 40, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: dextran 40 injectable, grau d'injecció dextran 40, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like