Dexametasona Fosfat de Sodi BP EP USP

Dexamethasone Phosphate Sodium BP EP USP Nom del producte: Fosfat de Dexametasona Sodio Número CAS: 2392-39-4, 55203-24-2 Característiques: Pols blanc o gairebé blanc Puresa (assaig): 97,0% - 102,0% Fórmula molecular: C22H28FNa2O8P, estructura : Paquet: 1Kgs / llauna; 5 kg / llauna; Classe farmacològica: ...

Detalls del producte

Dexametasona Fosfat de Sodi BP EP USP

Dexamethasone Sodium Phosphate BP EP USP picture and package.jpg

Nom del producte: Fosfat sòdic de Dexamethasone

Número CAS: 2392-39-4, 55203-24-2

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc

Puresa (assaig): 97,0% - 102,0%

Fórmula molecular: C22H28FNa2O8P,

Estructura:

Dexamethasone Sodium Phosphate BP EP USP Structure formula.jpg

Paquet: 1Kgs / llauna; 5 kg / llauna;

Classe farmacològica: Glucocorticoide

Classe terapèutica: antiinflamatòria

PARAULES CLAU:

Dexametasona Fosfat de Sodi


Descripció:

Categoria de risc d'embaràs C

Acció

No està clar. L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP redueix la inflamació mitjançant la supressió de la migració de leucòcits polimorfonuclears, la reversió de la permeabilitat capil·lar incrementada i l'estabilització de les membranes lisosòmiques de leucòcits. També suprimeix la resposta immune (reduint l'activitat limfàtica), estimula la medul·la òssia i promou el metabolisme de proteïnes, greixos i carbohidrats.

Precaucions:

Utilitzeu prudentment l'API de matèria primera de Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP amb cautela:

insuficiència renal, cirrosi, diabetis mellitus, diverticulitis, malaltia de GI, malaltia cardiovascular, hipoprotrombinemia, hipotiroïdisme, miastenia gravis, glaucoma, osteoporosi, infeccions, immunosupressió subjacent, tendències psicòtiques embarassades o lactants.


Ús i aplicació

L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP i USP s'utilitza per tractar diverses malalties com ara reaccions al·lèrgiques greus, artritis, malalties de la sang, problemes respiratoris, certs tipus de càncer, malalties oculars, trastorns intestinals i malalties cutànies. També s'utilitza per provar un trastorn per glàndula suprarenal (síndrome de Cushing). L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP i USP disminueix la resposta defensiva natural del cos i redueix símptomes com inflor i reaccions al·lèrgiques. L'API de matèria primera de Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP és una hormona corticosteroide (glucocorticoide). Aquesta forma injectable d'aquest producte s'utilitza quan no es pot prendre un fàrmac similar per via oral o quan es necessita una resposta molt ràpida, especialment en pacients amb greus condicions mèdiques. Parleu amb el vostre metge sobre els riscos i beneficis de l'API de matèria primera de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP, especialment si s'ha d'injectar a prop de la columna vertebral (epidural). Es poden produir efectes secundaris rars però greus amb ús epidural.

L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP també es pot utilitzar amb altres medicaments com a substitut de determinades hormones.


Com a medicació antiinflamatòria. L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP alleuja la inflamació en diverses parts del cos. S'utilitza específicament per disminuir la inflamació (edema), associada amb tumors de la columna vertebral i cerebral, i per tractar la inflamació ocular.

-Trobar o prevenir reaccions al·lèrgiques.

L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP és àmpliament utilitzat com a tractament de certs tipus de malalties autoimmunes, condicions de la pell, asma i altres afeccions pulmonars.

-Com el tractament per a una varietat de càncers, com la leucèmia, el limfoma i el mieloma múltiple.

-Per tractar nàusees i vòmits associats amb alguns medicaments de quimioteràpia.

- L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP també s'utilitza per estimular l'apetit en pacients amb càncer amb problemes greus d'apetit.

- A més, l'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP s'utilitza per reemplaçar els esteroides en condicions d'insuficiència suprarenal (baixa producció dels esteroides necessaris produïts per les glàndules suprarenals).

Guia d'aplicacions:

Dexamethasone Phosphate Sodium BP, EP, USP, l'API de matèria primera pot ser donada en moltes formes. En forma de píndola, està disponible en una varietat de mides de tableta. Si vostè està en una dosi diària de dexametasona (en general menys de 10 mg), i es perd una dosi, prendre la dosi tan aviat com recordi. Si es troba en dosis altes de Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP API de matèria primera (20 mg o 40 mg al dia durant 4 dies a partir de cada mes), i es perdi la dosi, poseu-vos en contacte amb el vostre proveïdor d'atenció mèdica. Es pot instruir que repeteixi la dosi perduda i continuï la medicació.

Prendre les píndoles API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP amb aliments o després dels àpats.

La substància anterior també es pot administrar per infusió a una vena (intravenosa o IV)

Es donen gotes d'ulls per tractar o prevenir moltes afeccions oculars. Les gotes d'ulls que contenen Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP, API de matèria primera, es donen de forma més freqüent als pacients amb leucèmia o limfoma, per prevenir la inflamació dels ulls (conjuntivitis), si vostè està rebent quimioteràpia amb dosis elevades (normalment Cytarabine [Ara-C ]). Les gotes d'ulls API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP es donen cada 6 hores, en ambdós ulls i durant almenys quaranta vuit hores després de la quimioteràpia. No deixeu de prendre'l a menys que el vostre proveïdor de serveis de salut ho indiqui.

L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP, USP també es pot administrar com una loció (tòpica) per tractar trastorns de la pell.

La quantitat d'aquesta substància que rebrà depèn de molts factors, incloent-hi la salut general o altres problemes de salut, i la raó per la qual esteu rebent aquest medicament. Si us plau, seguiu la guia del metge.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP de matèria primera API Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols API de Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP quan ho necessitin. Quan compreu o compra Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP en pols d'API en brut, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi  

Nom del producte

Dexametasona Fosfat de Sodi

ÒPTES ANALÍTICS

ESPECIFICACIÓ

RESULTATS ANALÍTICS

Aparença

Una pols blanca o gairebé blanca

pols gairebé blanca

Rotació òptica específica

+72 - + 83

+76.2 o

PH

7,5-9,5

8.1

Aparença de la solució

La solució és clara (2.2.1) i no més de color que la solució de referència B7

Conformes

Impuresa individual

0,5% màx

0.15%

Impurites totals

1.0% màx

0,91%

Aigua

13.0% màx

7,5%

Etanol

0,3% màx

0.002%

Assaig

97,0% - 102,0%

97,3%

El nostre fosfat sòdic de Dexamethasone compleix amb la norma BP i USP


Efectes secundaris

L'API de matèries primeres de Dexamethasone Sodium BP, EP i USP pot tenir efectes secundaris com malestar estomacal, mal de cap, marejos, canvis en el període menstrual, dificultat per dormir, augment del apetit, augment de pes o dolor / vermell / inflor al lloc d'injecció. Si algun d'aquests efectes persisteix o s'agreuja, consulti al seu metge o farmacèutic amb promptitud.

 

Dexametasona Fosfat de Sodi, BP, EP, USP de matèria primera API Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Dexamethasone Sodium Phosphate BP, EP, USP Proveïdors de pols API de matèria primera a la Xina. Xina Dexamethasone Phosphate Sodium BP, EP, USP Raw Materials API Powder Manufacturers in China.

Si esteu buscant el fosfat de sodi de dexametasona bp ep usp, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: fosfat de sodi dexametasona bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like