D-Ribose BP EP USP

La D-ribosa és un important monosacàrid de cinc carbonis, un component important de l’ARN i l’ATP, i té un paper important en la formació de la vida.

Detalls del producte

D-Ribose BP EP USP

D-Ribose BP EP USP

Xina D-Ribose BP EP USPfactory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Ribosa

Número CAS: 93781-19-2, 50-69-1

Característiques: pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: C5H10O5

Fórmula d'estructura:

image001

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

D-Ribose BP EP USP


Descripció:

La D-ribosa és un important monosacàrid de cinc carbonis, un component important de l’ARN i l’ATP, i té un paper important en la formació de la vida. Aquest producte és també un important medicament intermediari, que s’utilitza en la producció de diversos fàrmacs d’àcid nucleic i té una àmplia perspectiva d’aplicació.

D-Ribose BP EP USP Usos:

Aquest producte s’utilitza com a matèries primeres farmacèutiques, productes sanitaris, intermedis, additius alimentaris, etc.

Condicions d'emmagatzematge: assecar i segellar a 2-8 ºC.

Com a proveïdor de pols USP més famós de la Xina D-Ribose BP EP a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més nou i segur.


D-Ribose BP EP USP és un monosacàrid amb cinc àtoms de carboni. És un sucre de glutaraldehid molt important. Té formes alfa i beta, majoritàriament en forma de pentosà o glucòsid.


La D-ribosa és un component important de l’àcid ribonucleic (ARN), que és un material genètic de l’organisme. Està en posició pivotal en el metabolisme de nucleòsids, proteïnes i greixos. Té una funció fisiològica important i una àmplia perspectiva d'aplicació. D-Ribose BP EP USP, com a component natural a totes les cèl·lules, està estretament relacionat amb la formació d’adenilat i la regeneració d’adenosina trifosfat (ATP), i és una de les fonts d’energia més bàsiques del metabolisme de la vida. Té un paper clau en el metabolisme del cor i del múscul esquelètic, i pot afavorir la recuperació de la isquèmia i la hipòxia locals.

Els fàrmacs d’àcid nucleic són el mitjà important per tractar virus, tumors i sida. D-Ribose BP EP USP és un important intermedi de molts fàrmacs d’àcid nucleic. Es pot utilitzar en la producció de molts fàrmacs, com ara nucleòsid de triazol, adenosina, timidina, citidina, nucleòsid de fluoroadenosina, 2-metiladenosina, vitatoxina, toxina pirazolona, adenosina.

La velocitat de síntesi d’ATP al cor humà i al múscul esquelètic és lenta. D-Ribose BP EP USP pot accelerar la síntesi d'ATP al cor i al múscul esquelètic. Per tant, el cor i el múscul esquelètic són els òrgans i teixits que més necessiten D-ribosa.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels fabricants de pólvora USP D-Ribose BP EP més coneguts a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Efecte de D-ribosa:

1: millorar l’isquèmia cardíaca i millorar la funció cardíaca

L’isquèmia del cor donarà lloc a disfunció cardíaca i arítmia. Els estudis han demostrat que la D-ribosa oral pot afavorir la producció d’ATP en cardiomiòcits, fer que la funció dels cardiomiòcits sigui normal, de manera que millori significativament la funció cardíaca, protegir el cor durant la isquèmia i també protegir l’arítmia induïda per isquèmia cardíaca, de manera que que es poden millorar notablement els símptomes originals de sibil·lació, pànic freqüent, estirament al pit i deficiència de Qi i millorar la qualitat de vida.

2: D-Ribose BP EP US: Potencia l'energia corporal i alleuja els dolors musculars

La causa directa de la fatiga és la manca de producció d’ATP a les cèl·lules musculars, la qual cosa condueix a la manca d’energia en les activitats musculars, de manera que la gent té sensació de fatiga. La D-ribosa és la molècula inicial de la síntesi d’ATP, que és una matèria primera important pel múscul per sintetitzar la substància energètica ATP. S'ha demostrat que el suplement de D-ribosa pot millorar la capacitat d'exercici del cos humà, resistir de forma efectiva la fatiga i alleujar els dolors musculars


La D-ribosa és absorbida pel tracte intestinal. Després que sigui absorbida per les cèl·lules miocàdiques i les cèl·lules musculars esquelètiques juntament amb la sang, sota l’acció de la ribokinasa i el grup fosfat produït per la descomposició d’ATP, genera directament 5-fosforibosa i després genera ràpidament ATP. L’administració oral de D-ribosa mitjançant aquesta via de reacció pot sintetitzar ràpidament 5-fosfat de ribosa al múscul cardíac i a les cèl·lules del múscul esquelètic, després promoure la reparació de nucleòtids d’adenina i generar ràpidament ATP. El procés de formació de glucosa en 5-fosforibosil és complex i lent. El procés de formació de D-ribosa formant 5-fosforibosil és senzill i ràpid. El USP de D-Ribose BP EP forma 5-fosforibosil, que compensa la deficiència de suplement lent d’ATP en cardiomiòcits i cèl·lules musculars esquelètiques. Quan el cos experimenta hipòxia, isquèmia o exercici d’alta intensitat, el seu paper és més destacat. La investigació demostra que, en algunes fibres musculars, es necessiten 24-96 hores (1-4 dies) per a la regeneració completa de l’ATP per aconseguir que el cos humà es recuperi plenament d’un exercici excessiu. Després de la suplementació amb ribosa D, la taxa de producció d’ATP pot ser aproximadament 3-4 vegades més ràpida, és a dir, la recuperació de l’emmagatzematge d’ATP es pot reduir d’1 a 4 dies a 6-24 hores.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS) de D-Ribose:

Ítems

Especificacions

Resultats

Descripció

Es redueixen cristalls blancs o lleugerament grocs o pols cristal·lins

Cristalls blancs, reductors

Assaig

97,0% ~ 102% (HPLC, base seca)

99,5%

Pèrdua en l'assecat

≤3,0% (al buit, 60 ℃, 3 hores)

0,32%

Residu d'encesa (sulfat)

≤0,2%

0.0005

Rotació específica

-18.0 ° ~ -22.0 °

-20,8 °

Estat de solució

≥95%

99,1%

Metall gruixut

≤10 ppm

< 5 ppm

Arsènic (As2O3)

≤2ppm

< 0,5ppm

Altres sacàrids

no detectable (cromatogràficament)

Conforma

Conclusió

Conforma AJI92 (D-Ribose)


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de D-Ribose BP EP USP EP. Ens especialitzem en quantitats a granel i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols USP ChinaD-Ribose BP adequat quan ho necessitin. Quan vingueu a comprar o comprar D-Ribose BP EP USPPowder de la Xina, visiteu el grup Fengchen.

Alta qualitat, pur D-Ribose BP EP USPPuestra / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el d-ribose bp ep usp, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: d-ribose bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like