D-Glucuronolactona o Glucurone Raw Material, API CAS 32449-92-6

D-Glucuronolactona o Glucurone Raw Material, API CAS 32449-92-6 Nom del Producte: D-Glucuronolactona Sinònims: Glucuronolactona, Glucurona Número CAS: 32449-92-6 Característiques: Pols cristal·lina blanca, inodora. Assay: 98.5% ~ 102.0% Fórmula: C6H8O6 Paquet: 25Kg / Carton Condició d'emmagatzematge: lluny de la directa ...

Detalls del producte

D-Glucuronolactona o Glucurone matèria primera, API CAS 32449-92-6 D-Glucuronolactone or Glucurone Raw Material, API.jpg

Nom del producte: D-Glucuronolactone o Glucurone Raw Material, API

Sinònims: glucuronolactona, glucurona

Número CAS: 32449-92-6

Característiques: Pols cristal·lina blanca, inodora.

Assay: 98.5% ~ 102.0%

Fórmula: C6H8O6

D-Glucuronolactone or Glucurone Raw Material, API formula.jpg

Paquet: 25Kg / cartró

Condició d'emmagatzematge: lluny de la llum directa del sol i emmagatzemada en el segellat

Categoria: -Disease State Managenemt
Sub categoria: -Nutrició i obesitat
USOS: ingredient en begudes energètiques
PES I MOLECULAR: 176,12 g / mol
FORMULA MOLECULAR: C6H8O6
NOM QUÍMIC: 2R) -2 - [(2S, 3R, 4S) -3,4-Dihidroxi-5-oxo-tetrahidrofuran-2-il] -2-hidroxi-acetaldehid

 

Descripció:

D-Glucuronolactone o Glucuron és una matèria primera mèdica, ingredient farmacèutic actiu, API. Serà catalizada com a àcid glucurónico per l'enzim en el nostre sistema corporal. Després de combinar-se amb els metabòlits, substàncies tòniques o medicaments en el fetge i el tracte intestinal, es generarà i produirà una combinació d'àcid glucurònic no tòxic. Mentrestant, D-Glucuronolactone o Glucuron disminuirà l'activitat de l'amilasa hepàtica, evitarà la glucogenòlisi, augmentarà el contingut de glucógeno, reduirà l'emmagatzematge de greix greu en el nostre cos.

També es creu que la D-Glucuronolactona o Glucuron també serà útil per combatre l'hepatitis, l'hepatotropia, l'alimentació i l'intoxicació per drogues. D-Glucuronolactone o Glucuron és la droga adjuvant d'artritis, artritis reumatoide.

Com a additiu alimentari, la D-Glucuronolactona o el Glucuron són aliments àmpliament aplicats i begudes funcionals o energètiques. La D-Glucuronolactona és un ingredient alimentari essencial en el nostre subministrament d'aliments. La D-Glucuronolactona o Glucuron regularà la funció immune. També tindrà habilitat anti-envelliment. D-Glucuronolactone o Glucuron millora l'enviament d'oxigen al cervell, això accelerarà la recuperació de la fatiga. També es pot utilitzar com detoxicant.

Com a antídot, la D-Glucuronolactone combinarà verins en el fetge i els intestins en una combinació no tòxica d'àcid glucurònic. Aquest procés reduirà el treball del fetge. D'aquesta manera, es tracta d'un protector hepàtic.

NOTA: La sobredosi pot ser mortal.

Com a proveïdor i fabricant professional de la Xina D-Glucuronolactone o Glucuron Raw Materials , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant D-Glucuronolactone o Glucuron API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús: La Glucuronolactona (glucurona) és naturalment existent. Pot produir-se en gran mesura també. La glucuronolactona es pot trobar en alguna goma vegetal.

D-Glucuronolactone o Glucurone Raw Material, l'API millora la funció hepàtica. Aquesta és la raó per la qual s'utilitza àmpliament en additius alimentaris, algunes begudes i productes farmacèutics.

D-Glucuronolactone o Glucurone Raw Material, l'API també s'utilitza en la indústria de la salut animal.

Certificat d'anàlisi-Glucuronolactona

Nom del producte

Glucuronolactona

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Glucuronolactona

Pols blanca, inodora, cristal·lina

Compleix

Identificació

Glucuronolactona

Heu de complir

Compleix

Solubilitat

Clar i incolor

Compleix

Rotació òptica

+ 18.0 ° ~ + 20.0 °

+ 18.5 °

Punt de fusió

170.0 ° C ~ 176.0 ° C

171.0 ° C

Pèrdua en l'assecat

(Assecat a pes constant a 80 ℃)

≤ 0,5%

0,04%

Residu en ignició

≤ 0,5%

0,06%

Heavey Metall

≤ 10 ppm

<>

Assay (glucuronolactona)

98,5% ~ 102,0%

100,0%

D-Glucuronolactona o Glucurone Nom químic:

t-lactona d'àcid D-glucofuranurònic

Noms estrangers:

Glucurolactonum (llatí)

Glucurolacton (alemany)

Glucurolactona (francès)

Glucurolactona (espanyol)


Pols de qualitat superior i pur de D-glucuronolactona; Proveïdors de matèries primeres de Glucuronolactona a la Xina. Fabricants de glucuronolactona API.


Si esteu buscant la D-Glucuronolactone o Glucurone Raw Material, API CAS 32449-92-6, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like