CAMP Adenosina-3 ', 5'-Monofosfat cíclic

Adenosina cíclica-3', 5' -Monofosfat cAMP Xina Adenosina cíclica-3', 5' -Monofosfat cAMP de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: Cifosfat d’adenosina; Adenosina-3', 5' -Mifosfat cíclic (AMP cíclic; cAMP) Característiques: Pols blanca. Molecular ...

Detalls del producte

Adenosina cíclica-3', 5' -Monofosfat cAMP

Cyclic Adenosine-3', 5'-Monophosphate cAMP

Xinesa adenosina cíclica-3', 5' -Mofofosfat cAMP de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Cifosfat d’adenosina; Adenosina-3', 5' -Mofosfat cíclic (AMP cíclic; cAMP)

Característiques: Pols blanca.

Fórmula molecular: C10H12N5O6P.H2O

Fórmula d'estructura:

Cyclic Adenosine-3', 5'-Monophosphate cAMP structure formula

Paquet: 25Kgs /Tambor de fibra

Paraules clau: Adenosina cíclica-3', 5' -CAMP de fosfat

Descripció:

Adenosina cíclica-3', 5' -Monofosfat cAMP és un derivat del nucleòtid, que és una substància important del cos humà per transferir l’hormona que conté nitrogen.

Adenosina cíclica-3', 5' -El cAMP de monofosfat existeix àmpliament en diverses cèl·lules i té un paper important en la regulació de la funció i el metabolisme de les cèl·lules. Experiments farmacològics demostren que el camp exogen té les funcions de relaxar el múscul llis, dilatar els vasos sanguinis, millorar la funció hepàtica, afavorir la regeneració nerviosa, inhibir la divisió de cèl·lules externes de la pell i transformar les cèl·lules anormals, promoure l’activitat de la cadena respiratòria oxidasa i millorar l’hipòxia miocàrdica.

Funcions:

1. Tractament de malalties cardiovasculars

2. Adenosina ciclista-3', 5' -CAMP de monofosfat es pot utilitzar per al tractament de l’hipertiroïdisme

3. Tractament de malalties del sistema nerviós

Com un dels missatgers intracel·lulars més importants, el monofosfat d’adenosina cíclica (CAMP) té un paper important en moltes reaccions bioquímiques, inclosa la reparació de ferides mitjançant la transducció del senyal cel·lular.

4. Tractament de malalties hepatobiliaries

La manifestació clínica important de l’hepatitis colestàtica crònica és la colestàsia intrahepàtica, la icterícia de la qual dura una bona estona i no és fàcil de reduir, cosa que sovint condueix a un deteriorament posterior de la funció hepàtica. Adenosina cíclica-3', 5' -CAMP de monofosfat combinat amb FDP es va utilitzar en el tractament de l’hepatitis colestàtica crònica. Es va trobar que el camp combinat amb FDP podria promoure la recuperació de la funció hepàtica i promoure significativament la regressió de la icterícia, eliminar o millorar la colestàsia intrahepàtica.

5. Adenosina cíclica-3', 5' -Monofosfat cAMP es pot utilitzar per lluitar contra malalties respiratòries

L’atac d’asma bronquial es produeix principalment per espasme del múscul llis bronquial. Hi ha moltes raons per a l’asma bronquial, però es creu generalment que està relacionada amb anomalies immunològiques i disfuncions nervioses autònomes.

El ciclofosfat d’adenosina és un medicament anti-angina, de manera que s’utilitza principalment en el tractament adjuvant d’infart agut de miocardi i angina de pit.

El monofosfat d’adenosina cíclica és un tipus de fàrmac per resistir l’angina de pit, i també és un tipus de fàrmacs i bloquejadors de receptors del sistema circulatori. A més,Adenosina cíclica-3', 5' -Monofosfat cAMPpot participar directament en el procés de regulació de la funció cel·lular. Per tant, l’àmbit d’acció d’aquest fàrmac és relativament ampli. Una gran dosi d’injecció de ciclofosfat pot millorar significativament la contractilitat del miocardi dels pacients i també pot millorar la contractilitat cardíaca dels pacients. A més, l’adenosina cíclica 3-3' , relaxant el múscul llis, promovent la regeneració nerviosa, ampliant els vasos arterials coronaris, transformant les cèl·lules anormals

Qualitat superior, pura adenosina cíclica-3', 5' -Mofofosfat cAMP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el camp cenònic d’adenenosina-3 ', 5'-monofosfat, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: adenosina cíclica-3 ', camp 5-monofosfat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like