Cimetidina AB, Cimetidina A Tipus USP, BP, EP Matèria primera

Cimetidina AB, Cimetidina A Tipus USP, BP, EP Matèria primera Xina Cimetidina AB i Cimetidina A Proveïdor, fabricant de la Xina Paraules clau: Cimetidina, Cimetidina, Cimetidina, Cimetidinum Altres noms: Cimetidina (base o sense sals específiques) ...

Detalls del producte

Cimetidina AB, Cimetidina A Tipus USP, BP, EP Matèria primera

image001.jpg


Xina Cimetidina AB i Cimetidina A Proveïdor, fabricant de la Xina

Nom del producte:

Cimetidina AB

Cimetidina A

Sinònims:

Cimetidina AB

Cimetidina AB

Cimetidinum AB

Cimetidina A

Cimetidina A

Cimetidinum A

Característiques:

Pols cristal·lina blanca

Pols cristal·lina blanca.

Número CAS:

51481-61-9

2984-61-4

Fórmula:

C10H16N6S

C10H16N6S

Estructura:

image002.jpg

image003.jpg

Paquet:

20Kgs / tambor de fibra

25Kgs / tambor de fibra


Paraules clau:

Cimetidina, Cimetidina, Cimetidina, Cimetidinum

Altres noms: Cimetidina (base o sense sals específiques)

2-ciano-1-metil-3- (2 - ((((5-metilimidazol-4-il) metil) tio) etil) guanidina

Cimetidina A: 1-ciano-2-metil-3- [2 - [(5-metil-1H-imidazol-4-il) metilsulfanil] etil] guanidina

 

Descripció:

Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material és una API farmacèutica molt efectiva per reduir la quantitat d'àcid produït a l'estómac. La substància s'ha de prendre mitja hora abans dels aliments per alleujar els símptomes d'ardor d'estómac. Quan s'utilitza aquest producte, és necessari supervisar la funció renal i els efectes del sistema nerviós central.

Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material, principalment venda sota molts noms de marca, és un antagonista del receptor H2 de la histamina que inhibeix la producció d'àcids estomacals. Aquesta substància està disponible OCT.

Cimetidina AB, Cimetidina A Tipus USP, BP, EP La matèria primera s'utilitza principalment en el tractament de la acidesa estomacal i les úlceres pépticas. Mentre que, en alguns països d'Europa, hi ha una excepció a la categoria legal de POM on "la cimetidina es pot vendre al públic per a adults i nens majors de 16 anys per al sagnat sintomàtic a curt termini d'ardor d'estómac, dispepsia i hiperacidez. heu de seguir estrictament els suggeriments del metge.

El desenvolupament d'antagonistes de receptors H2 d'acció més prolongada amb menys interaccions amb fàrmacs i efectes adversos, per exemple ranitidina i famotidina, va disminuir l'ús d'aquesta substància i encara que encara s'utilitza, Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material ja no està entre els més àmpliament aplicats dels antagonistes del receptor H2.

Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material és un congèner d'histamina, que inhibeix competitivament l'enllaç de HISTAMINE a HISTAMINE H2 RECEPTORS. Té una sèrie d'accions farmacològiques.

Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material inhibeix la secreció d'àcid gàstric, així com la producció de PEPSIN i GASTRIN.

El mecanisme d'acció de la cimetidina és com un antagonista receptor Histamina H2.

Amb la capacitat d'augmentar les respostes mediades per cèl·lules antitumorals, Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material bloqueja la capacitat d'histamina per estimular l'activitat de limfòcits T supressor i per inhibir l'activitat cel·lular assassina natural i la producció de interleucina-2. Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material també podria inhibir el creixement del tumor suprimint l'activitat del factor de creixement de l'histamina i bloquejant l'estimulació induïda per histamina del factor de creixement endotelial vascular, un factor de creixement pro-angiogènic.

Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material redueix la secreció d'àcid gàstric basal i nocturn i una reducció del volum gàstric, acidesa i quantitat d'àcid gàstric alliberats en resposta a estímuls que inclouen aliments, cafeïna, insulina, betazole o pentagastrina. . S'utilitza per tractar trastorns gastrointestinals com ara úlcera gàstrica o duodenal, malaltia de reflux gastroesofàgic i condicions hiperesecretàries patològiques. Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material inhibeix moltes de les isoenzims del sistema hepàtic CYP450 enzimàtic. Altres accions d'aquest producte inclouen un augment de la flora bacteriana gàstrica com els organismes que redueixen nitrat.

Mecanisme d'acció:

Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material s'uneix a un receptor H2 situat a la membrana basolateral de la cèl·lula parietal gàstrica, bloquejant els efectes d'histamina. Aquesta inhibició competitiva produeix una reducció de la secreció d'àcid gàstric i una reducció del volum gàstric i l'acidesa.

Fengchen Group és líder en la Xina Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material Powder, proveïdor i fabricant. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret Xina Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP fabricant de pols de matèria primera i proveïdor quan ho necessitin. Quan compreu o compra p- Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material Po de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús i aplicacions:

Usos mèdics: La cimetidina s'utilitza per inhibir la producció d'àcids estomacals i s'utilitza en el tractament de la acidesa estomacal i les úlceres pépticas.


Altres usos:

Algunes evidències suggereixen que Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material és capaç d'ésser eficaç en el tractament de les verrugas comunes, però els assaigs clínics més rigorosos de doble cec van trobar que no era més eficaç que un placebo.

L'evidència provisional prova d'un paper beneficiós com la teràpia complementària en el càncer colorectal.

Cimetidine AB, Cimetidine A Type USP, BP, EP Raw Material inhibeix l'activitat d'ALTA sintasa i, per tant, pot tenir un valor terapèutic en la prevenció i el tractament dels atacs de porfiri aguts.

Advertències de Cimetidina:

Abans de prendre cimetidina, informeu al vostre metge si té o ha tingut:

Malaltia de ronyó

Malaltia del fetge

Dolors estomacals extrems o úlceres d'estómac

VIH o SIDA

 

Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Cimetidina (tipus AB)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. Sense olor, sabor amarg.

Compleix

Absorptivitat

218 nm 751-797

779

Identificació (1):

Heu de complir

Compleix

Identificació (2):

Heu de complir

Compleix

Identificació (3):

Conforma el mapa de referència IR

Compleix

Aparença de la solució

Heu de complir

Compleix

Qualsevol impuresa individual

≤ 0,2%

<>

Impuresa total

≤ 1,0%

<>

Clorurs

≤ 80 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.21%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,05%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Impureses orgàniques volàtils

(Etanol)

≤ 0,5%

<>

Puresa (assaig)

Bases seques

99% mín

99,85%


Nom del producte

Cimetidina (tipus A)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. Sense olor, sabor amarg.

Compleix

Identificació A:

IR: conforme a USP Cimetidine RS

Compleix

Identificació B:

UV: conforme a USP Cimetidine RS

Compleix

Gamma de fusió

139 ° C ~ 144 ° C

155.0 ° C ~ 155.5 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

0.18%

Residual a l'encès

≤ 0,2%

0,05%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Qualsevol impuresa individual

≤ 0,2%

<>

Impuresa total

≤ 1,0%

<>

Dissolvents Residuals

(Etanol)

≤ 0,5%

<>

Puresa (assaig)

Bases seques

98,0% - 102,0%

99,9%

Alta qualitat, pur Cimetidina AB, Cimetidina A Tipus USP, BP, EP Matèria primera en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu cercant la cimetidina ab, cimetidina un tipus usp, bp, ep prima, podeu contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: cimetidina ab, cimetidina tipus usp, bp, ep matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like