Colina Alfoscerat 50% Pols, 85%, 99% Líquid L-Alpha Glicerofosfatidilcolina (Alfa-GPC) Colina Alphoscerate 85%

Nom del producte: Colina Alfoscerat 50%, 85%, 99% L-Alpha glicerofosfatidilcolina (Alfa-GPC) Líquid
Sinònims: alfonserrat de turó, Alpha-GPC, L-Alpha glicerilfosforilcolina
(2R) -2,3-dihidroxipropil 2- (trimetilammonio) etilfosfat
Número CAS: 28319-77-9

Detalls del producte

Colina Alfoscerat 50% pols, 85%, 99% líquid L-Alpha glicerofosfatidilcolina (Alfa-GPC) Colina alfoscerada 85%

Colina Alfoscerat 50% pols, 85%, 99% líquid L-Alpha glicerofosfatidilcolina (Alfa-GPC) Colina alfoscerada 85% (001) .jpg

Nom del producte: Colina Alfoscerat 50%, 85%, 99% L-Alpha glicerofosfatidilcolina (Alfa-GPC) Líquid

Sinònims: alfonserrat de turó, Alpha-GPC, L-Alpha glicerilfosforilcolina

(2R) -2,3-dihidroxipropil 2- (trimetilammonio) etilfosfat

Número CAS: 28319-77-9

Característiques: pols blanca

Puresa (assaig): 50%, 85%, 99%

Fórmula molecular: C8H20NO6P; C 8 H 21 NO 6 P · nH 2 O

Estructura:

图片 3.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:

Colina Alfoscerat 50% pols, 85%, 99% líquid L-Alpha glicerofosfatidilcolina (Alfa-GPC) Colina alfoscerada 85%


Descripció:

L-Alpha glyerylphosphorylcholine (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) és un compost natural de colina que es troba al cervell. També és un precursor d'acetilcolina parasimpatomimètics que pot tenir potencial per al tractament de la malaltia d'Alzheimer i altres demències.


L-Alpha glyerylphosphorylcholine (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) lliurarà ràpidament colina al cervell a través de la barrera hematoencefàlica i és un precursor biosintético de l'acetilcolina. És un medicament no prescrit a la majoria dels països i es classifica com a generalment reconegut com segur (GRAS).


La glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, colina Alfoscerat) existeix naturalment en els àcids grassos de les plantes de soja. Es considera important la síntesi d'acetilcolina, un neurotransmissor que admet la salut del cervell i la producció d'hormona del creixement humà (HGH). A mesura que envelleix el cervell, normalment els nivells d'acetilcolina disminueixen, el que provocarà trastorns cognitius com la demència i l'Alzheimer. Les investigacions també suggereixen que la glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) és capaç de tractar l'Alzheimer i altres formes de disminució cognitiva relacionada amb l'edat. Les proves també suggereixen que aquest tipus de colina pot ser capaç d'estimular un augment de la sang en l'hormona del creixement en persones majors, per un cos més saludable i més juvenil.


L-Alpha glycerylphosphorylcholine (alpha-GPC, Choline Alfoscerate) es comercialitza com un suplement dietètic en molts països. Les formes de prescripció de colinas alfoscerats s'administren a Europa per tractar la malaltia d'Alzheimer. Els pacients amb atacs isquèmics transitoris (TIA) de demència, atac cerebrovascular i transitori també poden beneficiar-se del consum de L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, colinfoscerat). Es comercialitza com un suplement dietètic capaç de millorar la memòria, la capacitat cognitiva i la capacitat d'aprenentatge.


A diferència d'altres formes de colina, la glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) normalment penetra fàcilment la barrera hematoencefàlica. Una vegada que ha creuat la barrera hematoencefàlica, el cervell fa que l'acetilcolina sigui alfa-GPC. L'acetilcolina és un neurotransmissor important que es creu responsable de la memòria, l'aprenentatge, la funció cognitiva normal i la producció d'hormones del creixement humà.

A mesura que avança el cervell, les seves neurones i receptors neurals poden atrofiar-se, deixant de funcionar. El cervell envejeix sovint experimenta disminucions significatives en la funció dels receptors neuronals específics de la memòria. La glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) pot ajudar a estimular el creixement de noves neurones i receptors neuronals, i pot ajudar a revertir l'atròfia neuronal que pot causar la pèrdua de la funció cognitiva. Com a resultat, la glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) pot ser capaç de retardar, aturar o revertir el deteriorament cognitiu en aquells que ja pateixen l'Alzheimer, la demència o altres formes de disminució cognitiva relacionada amb l'edat. S'espera que la glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) pugui resultar inestimable per al tractament de l'Alzheimer, la demència i altres trastorns cognitius relacionats amb l'edat.


La glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) també pot ajudar a impulsar la producció d'hormones de creixement humà en la gent gran. Encara que la producció d'hormones de creixement humà en el cervell no disminueix normalment amb l'edat, el seu alliberament en el cos pot disminuir significativament. La glicerilfosforilcolina L-Alpha (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) és capaç d'ajudar a estimular l'alliberament de l'hormona del creixement humà en el cervell dels pacients d'edat avançada. Els nivells més alts d'alliberament de HGH poden ajudar a mantenir els pacients ancians físicament forts i sans.


Fengchen Group és un proveïdor líder de L-Alpha glycerylphosphorylcholine (alfa-GPC, Choline Alfoscerate) en pols i líquid procedent de Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols i líquid L-Alpha glicerilfosforilcolina (alpha-GPC, Choline Alfoscerate) quan ho necessitin. Quan compreu o adquireix L-Alpha glycerylphosphorylcholine (alpha-GPC, Choline Alfoscerate) en pols i líquid, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Un component de les fosfatidilcolines (lecitines), en què els dos grups hidroxi de glicerol estan esterificats amb àcids grassos. Contreu els efectes de la urea sobre els enzims i altres macromolècules.


50% pols

L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, colesterol alfoserat) 50% en pols

L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, colesterol alfoserat) 50% en pols

Article:

Especificacions

Mètode

Aparença

Pols blanca

Visual

Assaig

48% ~ 52% (GPC)

Titulació potenciomètrica HCIO4

Humitat

<>

KF

Metalls pesants

<>

Colorimetria

Identificació

Positiu

TLC

Staphylococcus

Negatiu

USP

E. Coli

Negatiu

USP

Salmonel·la

Negatiu

USP

Total de recompte de plats (cfu / g)

≤1000cfu / g

USP

Llevat i floridura

≤ 100 cfu / g

USP


Altres noms:

alfa-glicerofosforilcolina

Capa d'alfoseratge

Glicerofosfat de turó

Glicerofosfos amb glicerina

Glicerofosfato de colina

Fosforilcolina de glicerol

Glicerol-3-fosfatidilcolina

glicerol-3-fosfocolina

Glicerofosfat de colina

Glicerofosfocolina

Glicerofosforilcolina

GPCho

L-alfa-glicerofosfocolina

L-alfa-glicerofosforilcolina

sn-3-GPC

sn-Glycero-3-fosfocholine


99%: líquid

L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, colesterol alfoserat) Líquid

L-α-glicerofosfatidilcolina (GPC)  

Fórmula: C 8 H 21 NO 6 P · nH 2 O

Pes molecular: 257.20

图片 4.jpgArticles

Especificacions

Aparença

Líquid incolor, clar i viscós

Identificació

TLC: solució estàndard i solució de prova del mateix lloc, RF

Rotació específica

-2.4 ° ~ -2.8 °

Metalls pesants

≤10 ppm

Sulfat

≤0,02%

Clorur

≤0,02%

Fosfat lon

El color de la solució no és més fort que la solució de control (5ppm)

Solvent residual (etanol)

100 ppm

pH

5.0 ~ 7.0

Contingut d'aigua

14,0 ~ 16,0%

Assaig (base seca)

98,0 ~ 102,0%


L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, pujol alfoserat) 85%


Especificació

Nom del producte: Colina alfoscerate 85%

Ítems

ESPECIFICACIÓ

Descripció

Sense color, clar i viscooluc. Inodor i sense prova

Indentificació1) TLC

El valor R de la mostra i la STD han de ser iguals.pH

5,5 ~ 6,5 (1,0 g / 10 ml)

Aigua

Rotació òptica

Puresa

1)

Metalls pesants

No més de 10 ppm

2)

Sulfat

No més del 0,02%

3)

Clorur

No més del 0,02%

4)

Fosfat

El color de la mostra no és més fosc que el de referència.

Substàncies relacionades

1)

Individual

No més del 0,1%

2)

Glicerina

No més del 0,5%

3)

Total

No més d'un 1,0%

Assaig

98,5 ~ 102,0% (com a base anhidra)

* Emmagatzemi en un lloc fresc i sec, lluny de la llum solar directa i d'alta temperatura.


Top quality, L-Alpha glyerylphosphorylcholine (alpha-GPC, Choline Alfoscerate) Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, colina Alfoscerat) Proveïdors de matèries primeres en pols a la Xina. Xina L-Alpha glicerilfosforilcolina (alfa-GPC, colina alfoscerat) fabricants de pols a la Xina.


Si busqueu la colina alfoscerate 50% en pols, 85%, 99% líquid alfa-glicerofosfatidilcolina (alfa-gpc), colina, alfosculte el 85%, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: colina alfoscerar 50% pols, 85%, 99% líquid alfa-glicerofosfatidilcolina alfa (alfa-gpc) colina alcohòlica 85%, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like