Clorhidrat de Clorpromacina o Clpropromazina HCl CAS 69-09-0 Cloroplàstia API Matèria primera

Clorropromazina Clorhidrat o Clorpromazina HCl CAS 69-09-0 Cloropromazina Hcl Sinònims: clorhidromotor de Clorpromazina Nom químic: 10H-Fenotiazina-10-propanamina, 2-cloro-N, N-dimetil-, monohidrocloruro; Número CAS: 69-09-0 Característiques: pols cristal·lina blanca Assay: ...

Detalls del producte

Clorhidromoruro de clorpromacina o clorpromacina HCl CAS 69-09-0

Chlorpromazine Hydrochloride or Chlorpromazine Hcl.png


Nom del producte: Clorpromazina HCl

Sinònims: clorhidrato de clorpromacina

Nom químic: 10H-fenotiazina-10-propanamina, 2-cloro-N, N-dimetil-, monohidrocloruro;

Número CAS: 69-09-0

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 99.0-101.0% Chlorpromazine HCl

Fórmula: C17H20Cl2N2S

Fórmula d'estructura:

Chlorpromazine Hydrochloride or Chlorpromazine Hcl formula.png

Paraules clau: clorpromacina HCl, clorhidromoruro de clorpromacina, matèria primera en pols, API
Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:
El Clorhidrato de Clorpromacina és una forma de llistó d'hidroclorurs de Chlorpromazine. Es tracta de la droga antipsicòtica de fenotiazina prototípica. De la mateixa manera que les altres substàncies d'aquesta classe, es creu que les accions antipsicòtiques de Chlorpromazine HCl són degudes a una adaptació a llarg termini del cervell per bloquejar els receptors de dopamina. Això condueix a una reducció de símptomes psicòtics, com ara al·lucinacions i deliris.
La clorpromacina HCl té diverses altres accions i usos terapèutics, incloent-hi com a antiemètic i en el tractament d'hipo intractable.

Clorpromacina HCl o clor cloracromàter en pols API Raw Material BP, EP, USP pertany a la classe de medicaments anomenats fenotiazines. Normalment s'utilitza per tractar mania i trastorns amb psicosi, com l'esquizofrènia. Clorpromacina Hcl o Clorhidrat de Clorpromacina API en pols Material en brut BP, EP, USP també s'aplica per prevenir i tractar nàusees i vòmits. Funciona afectant l'equilibri de productes químics en el cervell.

---------------

Clorropromazina HCl o Clorhidromoclorhidrato de Clorpromazina API Material en brut BP, EP, USP és un neurolèptic de fenotiazina que pot ser ràpidament absorbit i àmpliament distribuït dins del nostre organisme. Es metabolitzarà en el fetge i s'excreta en l'orina i la bilis. Tot i que la concentració plasmàtica de clorpromacina HCl disminueix ràpidament, l'excreció dels metabòlits de Clorropromazina Clorhidrat és molt lent. Clorropromazina HCl o Clorhidrometor de Clorpromacina en pols API Material Matèria BP, EP, USP està molt lligat a la proteïna plasmàtica. Es difosa fàcilment a través de la placenta. S'han detectat petites quantitats de Clorhidrato de Clorpromazina en llet procedent de dones tractades. Els nens haurien de prendre dosis / kg relativament més petits que els pacients normals.

----------------

Usos de Chlorpromazine Hcl o Chlorpromazine Hydrochloride Powder API Raw Material BP, EP, USP:

Aquesta substància s'utilitza popularment per tractar certs trastorns mentals / d'humor (com l'esquizofrènia, els trastorns psicòtics, la fase maníaca del trastorn bipolar, els problemes de conducta greus en els nens). Clorropromazina HCl o clorhidrat de Clorpromazina en pols API Raw Material BP, EP, USP ajuden al pacient a pensar amb més claredat, sentir-se menys nerviós i participar en la vida quotidiana. Pot reduir el comportament agressiu i el desig de fer-vos mal a tu mateix / a altres. Clorropromazina HCl o Clorhidrometor de Clorpromacina Pols API Material Matèria BP, EP, USP pot disminuir les al·lucinacions. Es tracta d'un medicament psiquiàtric que pertany a la classe de fàrmacs anomenat fenotiazina anti-psicòtica, que actua ajudant a restablir l'equilibri de certes substàncies naturals en el cervell.

Clorropromazina HCl o Clorhidratos de clorpromacina en pols API Raw Material BP, EP, USP també s'utilitza per controlar les nàusees / vòmits, alleujar hipo perllongats, alleujar la inquietud / ansietat abans de la cirurgia i ajudar a tractar el tètanus.

---------------

Aplicacions: s'utilitzen per al tractament, control, prevenció i millora de les següents malalties, condicions i símptomes:

Esquizofrènia, fase maníaca del trastorn bipolar, trastorns psicòtics, problemes de conducta greus en els nens.

Les funcions de Clorpromazina Clorhidrato afecten l'equilibri de determinats productes químics en el cervell.

 

Com a professional de la Xina Chlorpromazine Hcl o Chlorpromazine Hydrochloride Powder API Raw Material BP, EP, USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Chlorpromazine Hcl o Chlorpromazine Hydrochloride Powder API Raw Material BP, EP, USP de Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.  

---------------------

Mecanisme d'acció de Chlorpromazine Hcl o Chlorpromazine Hydrochloride Powder API Raw Material BP, EP, USP:

Afecta l'equilibri de determinats productes químics en el cervell.

Certificat d'anàlisi (Chlorpromazine Hcl, clorhidromoruro de clorpromazina)

ÒPTES D'ANÀLISI

ESPECIFICACIONS

RESULTATS

ASPECTE
Clorpromàcia HCl

Pols cristal·lina blanca

Pols cristal·lina blanca

Punt de fusió

195-198 ℃

196.5-198 ℃

Identificació
Clorhidrato de clorpromacina

Reacció positiva d'ABCDbe

Conformes

Solubilitat

Solubilitat en aigua

Conformes

Substàncies relacionades

≤0,5%

Conformes

Metalls pesants

≤10 ppm

Conformes

PH

3.5-4.5

4.15

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

0,07%

Cendra sulfatada

≤0,1%

0.02

Assaig
Clorhidrato de clorpromacina

99.0-101.0%

100.38%

Clorpromazina Clorhidrato de la Xina, Clorhidromaclor Clorropromazina, Substància a la Xina; Xina Chlorpromazine Hcl, Clorropromàcia Clorhidrato Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Chlorpromazine Hcl, Chlorpromazine Hydrochloride API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el clorhidrato de clorpromazina o la clorropromazina HCl CAS 69-09-0 Powder API Raw Material, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorropromàcia Clorhidrat o Clpropromazina HCl CAS 69-09-0 Pols API Matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like