Clorhexidina Hcl, Clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP USP

Com el més famós de la Xina Hlor Clorhexidina, Clorhidrat de Clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP proveïdor USP a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

Detalls del producte

Clorhexidina Hcl, Clorhidrat de clorhexidina ( Hibitane Hcl ) BP EP USP

Chlorhexidine Hcl73

Xina Clorhexidina Hcl, Clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP Fàbrica USP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Nom del producte:

Sinònims: Chlorhexidini Hydrochloridum; Clorhexidina Dihidroclorur

Número CAS: 3697-42-5

Característiques: Pols de color blanc a groc clar.

Fórmula molecular: C22H32Cl4N10, C22H30Cl2N10 · 2HCl

Fórmula de l'estructura:

Chlorhexidine Hcl422

Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Clorhexidina Hcl, Clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP USP


Descripció:

Clorhexidina Hcl, Clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP USP és una bisbiguanida amb activitat bacteriostàtica. Antisèptic; desinfectant.

Clorhexidini Hydrochloridum; El diclorhidrat de clorhexidina, com a bactericida superficial, té un fort bacteriostàsia i un efecte bactericida de gran espectre en bacteris Gram-positives i bacteris gram negatives.

És desinfecció i conservant. S'utilitza per a la desinfecció d'instruments, la pell i la mucosa.

Dosi recomanada: Solució de desinfecció de mans 0,02%

Desinfecció d'instruments amb solució al 0,1%

Solució 0,05% per a la desinfecció de ferides

Solució alcohòlica al 0,5% (70%) per a la desinfecció de la pell


Com el més famós de la Xina Hlor Clorhexidina, Clorhidrat de Clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP proveïdor USP a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

Clorhexidini Hydrochloridum; La clorhexidina dihidroclorur és la forma de sal catiónica de la clorhexidina, un detergent bactericida. Té una forta activitat bactericida i s'utilitza per a assajos bactericides in vitro com a control positiu.


El compost funciona com un agent bactericida interactuant amb la paret cel·lular bacteriana carregada negativament. El contacte de la sal catiònica amb la paret cel·lular provoca fuites citosòliques a concentracions baixes de clorhidrat de clorhexidina Hcl, clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) i USP lisi a concentracions més altes. La durada dels efectes antibacterians s'ha demostrat que es millora incorporant clorhexidina HCl a microesferes d’albumina humana. Aquesta va augmentar l’activitat antibacteriana contra Escheria coli, Staphylococcus aureus i Pseudomonas aeruginosa.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la Xina de clorhexidina Hcl, clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de clorhidrat de clorhidxidina xinesa clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP USP quan ho necessiten. Quan vagi a comprar o comprar Chlorhexidini Hydrochloridum; El clorhexidina diclorhidrat de la Xina, si us plau, dirigiu-vos al grup Fengchen.


Altres noms:

1,6-Bis (N5- [p-clorofenil] -N1-biguanido) hexà;

Clorhexidina dihidroclorur;

1,1'-hexametilenebis (5- [p-clorofenil] biguanida);

Clorhidrat de clorhexidina;

2,4,11,13-Tetraazatetradecanediimidamida, N, N '' - bis (4-clorofenil) -3,12-diimino-, diclorhidrato;

Diclorhidrat de 1,1'-hexametilenebis [5- (4-clorofenil) biguanida];

(1E) -2- [6 - [[amino - [(E) - [amino- (4-cloroanilino) metilideno] amino] metilideno] amino] hexil] -1- [amino- (4-cloroanilino) metilideno] guanidina , diclorhidrato;

Qualitat superior, clorhexidina HCl pura, clorhidrat de clorhexidina (Hibitane Hcl) BP EP USP en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu la clorhexidina hcl, clorhidrat de clorhexidina (hibitane hcl) bp ep usp, us convidem a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: HCl clorhexidina, clorhidrat de clorhexidina (hibitane hcl) bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like