Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP Nom del producte: Clorhexidine Gluconate 20% Solució BP, EP, USP Sinònims: clorhexidina digluconate 20% Solució, clorhexidina Bigluconate 20% Solució CAS Número: 18472-51-0 Característiques: gairebé incolor o líquid transparent groc pàl·lid, ...

Detalls del producte


Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP

Chlorhexidine Gluconate 20% Solution BP, EP, USP picture.jpg

Nom del producte: Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP

Sinònims: digluconat de clorhexidina 20% Solució, clorhexidina Bigluconate 20% Solució

Número CAS: 18472-51-0

Característiques: Líquid transparent gairebé incolor o groc pàl·lid, inodor, miscible amb aigua, poc soluble en alcohol i acetona. Densitat relativa: 1.060 - 1.070 g / ml

Puresa (assaig): 20%

Fórmula molecular: C22H30Cl2N10 · 2C6H12O

Estructura:

Chlorhexidine Gluconate 20% Solution BP, EP, USP Structure formula.jpg

Paquet: 25Kgs / tambor de plàstic; 1 kg / ampolla

S'ha de mantenir en un lloc fresc i sec, i lluny de la llum; emmagatzemats en envasos tancats.

PARAULES CLAU:

Gluconat de clorhexidina 20%, solució de gluconat de clorhexidina 20%

Descripció:

Clorhexidine bigluconate 20% (clorhexidine gluconate, digluconate de chlorhexidine) solució produïda segons els requisits USP / BP / EP a la instal·lació certificada per GMP.

Aquesta solució aquosa és àmpliament utilitzada a través de les indústries mèdica, dental, veterinària, cosmètica i de productes lactis en la formulació d'una àmplia varietat de productes, tant com un ingredient farmacèutic conservador com actiu. Els derivats de clorhexidina s'utilitzen en més de 50 fàrmacs i aplicacions mèdiques diferents. Proporciona una eficàcia d'ampli espectre i la seva substància en la pell amb poca irritació. La clorhexidina té una forta afinitat per unir-se a la pell i les membranes mucoses i, per tant, proporciona una activitat prolongada.


El gluconat de clorhexidina és la forma de sal de gluconat de la clorhexidina, un compost de biguanida utilitzat com a agent antisèptic amb activitat antibacteriana tòpica. El gluconat de clorhexidina és carregat positivament i reacciona amb la superfície cel·lular microbiana carregada negativament, destruint així la integritat de la membrana cel·lular. Posteriorment, el gluconat de clorhexidina penetra a la cèl·lula i causa fuga de components intracel·lulars que condueixen a la mort cel·lular. Atès que els bacteris grampositives són més carregats negativament, són més sensibles a aquest agent.


El gluconat de clorhexidina és un catèlic germicida que redueix els bacteris a la boca.

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP L'enjuagamiento oral s'utilitza per tractar la gingivitis (inflamació, enrogiment, gomes hemorràgiques). El gluconat de clorhexidina sol ser prescrit per un dentista.

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP, esbandida oral no és per tractar tot tipus de gingivitis. Utilitzeu la medicació només per tractar la condició que el seu dentista li va prescriure. No compartiu aquest medicament amb una altra persona, fins i tot si tenen els mateixos símptomes que té.

Ús i aplicació

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP és un medicament antisèptic que s'utilitza per desinfectar les mans, la pell i les ferides de rentat.


Ús i aplicacions

-Dental:

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP es pot utilitzar per al rentat dental antibacterial; La clorhexidina està activa contra organismes gram-positius i gram-negatius, anaerobis facultatius, aerobis i llevats.

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP també es pot utilitzar per a inserció periodontal de butxaca; Està àmpliament indicat com a complement dels procediments d'escalat i de planificació de l'arrel per a la reducció de la profunditat de butxaca en pacients amb periodontitis per a adults; Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP es pot utilitzar com a part d'un programa de manteniment periodontal.

Metge:

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP té un ampli ús com a netejador de la pell per a un exfoliant quirúrgic, netejador per ferides de la pell, esbandida de mans germicidas i com a esbandida dental antibacteriana. Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP està activa contra organismes gram-positius i gram negatius, anaerobis facultatius, aerobis i llevats.


Fengchen Group és un proveïdor líder de clorhexidina gluconat 20% de la solució BP, EP, USP de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de clorhexidina gluconat 20% de la solució BP, EP, USP quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi del gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP:


Punt de prova

Especificació estàndard

Dades de prova

Aparença

Solució transparent, incolora a groga pàl·lida

Positiu

Identificació de clorhexidina

Heu de complir

Compleix

Identificació del gluconat

Heu de complir

Compleix

PH

5.5 ~ 7.0

6.1

Densitat g / cm3

1.060 ~ 1.070

1.065

Substància relacionada

≤3,0%

1,2%

P-cloroanilina

≤250 ppm

250 ppm

Assaig

19,0% ~ 21,0%

20%Chlorhexidine Gluconate 20% Solution BP, EP, USP typical Certificate of Analysis.jpg


Nom del producte:

 

Gluconat de clorhexidina (digluconat) 20% de solució

Núm

Article

Límits

Referència

1

Aparença

Líquid gairebé incolor o clar clar groc

USP / EP / BP

2

Solubilitat

Miscible amb àcid acètic glacial i aigua, miscible tres vegades pel seu volum amb acetona i cinc vegades amb alcohol deshidratat, l'addició addicional d'alcohol o acetona produeix una precipitació blanca

USP

Miscible amb aigua, amb no més de 3 parts d'acetoïna, i amb no més de 5 parts d'etanol (96%).

EP / BP

3

Proves d'identificació

A (IR)

L'espectre IR de la mostra hauria de correspondre a la norma de referència

USP / EP / BP

B (TLC)

El punt principal obtingut de la solució de prova en color, grandària i valor Rf similar al obtingut a partir de la solució estàndard de referència

USP / EP / BP

C (Punt de fusió)

Entre 132 ° C i 136 ° C

USP / EP / BP

D (prova analítica)

S'hauria de produir un color vermell intens

USP / EP / BP

4

Gravetat específica

Entre 1.06 i 1.07

USP / EP / BP

5

pH (5% v / v)

Entre 5,5 i 7,0

USP / EP / BP

6

Substància relacionada

NMT 3.0%

USP / EP / BP

7

p-cloranilina

Menys de 500 ppm

USP

Menys de 50 pp,

Estat intern

Compleix la prova

EP / BP

8

Assaig

NLT 19,0% i NMT 21% de clorhexidina bigluconate

USP

NLT 190 g / L i NMT 210 g / L de bigluconate de clorhexidina

EP / BP


Informació important:

Gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP pot causar una reacció al·lèrgica poc freqüent però greu que pugui ser potencialment mortal. Obteniu ajuda mèdica d'emergència si teniu: urticària, erupció cutània severa; sibilàncies, dificultat per respirar; suors freds, sensació de llum; inflor de la cara, llavis, llengua o gola.


Top Quality, gluconat de clorhexidina 20% Solució BP, EP, USP / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Clorhexidine Gluconate 20% Solució BP, EP, USP Proveïdors a la Xina. Xina Clorhexidine Gluconate 20% Solució BP, EP, USP Fabricants a la Xina.

Si busqueu el gluconat de clorhexidina el 20% de la solució bp, ep, usp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: clorhexidina gluconat 20% solució bp, ep, usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like