Acetato de clorhexidina (acetat de hibità) BP EP USP CAS 56-95-1

El Diacetat de clorhexidina és una sal de clorhexidina, un antisèptic utilitzat en el tractament de les infeccions per fongs i bacteris. Desinfectant.

Detalls del producte

164


Xina Acetat de clorhexidina (acetat de hibità) fàbrica USP BP EP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Clorhexidina Diacetat

Número CAS: 56-95-1

Característiques: Pols cristal·lina de color blanc a gairebé blanc.

Fórmula molecular: C24H34Cl2N10O2,

Fórmula de l'estructura:

1336


Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Acetat de clorhexidina (Hibitane Acetate) BP EP USP


Propietats:

Punt de fusió: 153-156ºC

Punt d’ebullició: 699,3ºC a 760 mmHg


Descripció:

El Diacetat de clorhexidina és una sal de clorhexidina, un antisèptic utilitzat en el tractament de les infeccions per fongs i bacteris. Desinfectant.

Com el proveïdor més famós de la Xina de clorhexidina acetat (Hibitane Acetate) BP EP USP a la Xina, el producte del Grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

El Diacetat de clorhexidina, també conegut com a clorofenilguanidina, acetat de clorhexidina, clorohexametilè biguanidina, diclorobencilbiguuanidina hexà, és un tensioactiu catiónic amb un ampli espectre d'activitat antimicrobiana. Aquest producte és capaç de matar la majoria de bacteris Gram-positius i negatius i també és efectiu contra Pseudomonas aeruginosa. L'acetat de clorhexidina (acetat de hibità) BP EP USP s'utilitza per a la desinfecció de mans, pell, avions i instruments abans de l'operació.

1. Renteu-vos les mans abans d'operar i deixeu-les en remull en un 0,02% d'aigua (1: 5000) durant 3 minuts.

2.L'eficàcia de la solució alcohòlica al 0,5% (que conté un 70% d'alcohol) en la desinfecció del camp quirúrgic va ser similar a la de la tintura de iode.

3. Desinfecteu la pell o feriu-la amb un 1% de polvorització o una solució d'aigua del 0,05% per a l'acetat de clorhexidina (acetat de hibità) BP EP USP per rentar la ferida.

4. Desinfecció d'instruments quirúrgics amb una solució aquosa de USP de acetat de clorhexidina al 0,1% (acetat de hibità) EP USP BP (afegint nitrit de sodi al 0,5% per evitar la oxidació). Els dispositius d’emmagatzematge es poden immergir en una solució aquosa del 0,02% (que conté el nitrit de sodi al 0,1%) i es substitueix cada dues setmanes.

5. Utilitzeu el 0,5% d'aquesta substància gelada o aerosol per a cremades i escaldats.

6. Per a habitació, mobles, desinfectar: farà el polvoritzador de solució aigua al 0,5%.

7. Gargeu amb una solució d’aigua del 0,02% d’acetat de clorexidina (acetat de hibità) BP EP USP (1: 5000) per alleujar la inflamació. És eficaç per a la faringitis, úlcera bucal, etc.


Efectes secundaris i precaucions:

La solució concentrada d’acetat de clorhexidina (acetat de hibità) BP EP USP pot estimular la mucosa, etc., de tant en tant al·lèrgia a la pell.

2. Compatibilitat tabú amb sabó i altres tensioactius aniónics. No es pot utilitzar amb tintura de iode. Això és una cosa que cal tenir en compte.

3. Reacció amb substàncies metàl·liques com el ferro i l'alumini. Els productes metàl·lics estan prohibits en preparació.

RESULTATS: La preparació tenia una bona eficàcia bactericida contra Staphylococcus aureus i Escherichia coli, i les tres concentracions seleccionades d’etanol (60%, 70%, 75%) van resultar efectives en matar a Staphylococcus aureus i Escherichia coli. La taxa de matança natural de la solució desinfectant després de l'acció de 3 min a la superfície de la pell va ser superior al 99%.

Conclusió: el desinfectant per aerosol diacetat de clorhexidina té les característiques d’amplitud d’espectre ampli, de ràpida acció i d'assecat ràpid, i és un desinfectant satisfactori per a la pell.

L’acetat de clorhexidina (Hibitane Acetate) BP EP USP és un pols cristal·lí blanc inodor, sabor inodor, amarg, poc soluble en aigua o alcohol. . És una medicina desinfectant i antisèptica, forta funció de bacteriostàsia de l'espectre ampli, esterilització, utilitzada per a la desinfecció de mans, aparells i instruments mèdics, ferida, pell, etc.

Acetato de clorhexidina (acetat de hibità) BP EP: USP és un medicament antisèptic i de desinfecció; També pot ser bactericida, forta funció de bacteriostàsia d’espectre ampli, esterilització, efectiva per matar bacteris gram-positives i bacteris gram-negatives; S'utilitza per a desinfectar les mans, la pell i rentar-se la ferida.

Qualitat superior, acetat pur de clorhexidina (acetat de hibità) fàbrica de substàncies en pols USP BP EP, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si cerqueu l’acetat de clorhexidina (hibitane acetat) bp ep usp cas 56-95-1, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: clorhexidina acetat (hibità acetat) bp ep usp cas 56-95-1, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like