Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 137862-53-4

Xina Valsartan Suppliers, Xina Valsartan Manufacturers CAS 137862-53-4 Nom del producte: Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 137862-53-4 Sinònims: 3,5-Diiodo-4-Pyridone N- (1-Oxopentyl) - N - {[2 '- (1H-tetrazol-5-il-1,1'-bifenil) -4-il] metil} -L-valina Número CAS: 137862-53-4 Característiques: Pols blanc o blanc , inodor, ...

Detalls del producte

Proveïdors de Valsartan de la Xina, fabricants de Valsartan de la Xina CAS 137862-53-4

Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP.png


Nom del producte: Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 137862-53-4

Sinònims: 3,5-Diiodo-4-Pyridona N- (1-Oxopentil) -N - {[2 '- (1H-tetrazol-5-il-1,1'-bifenil) -4-il] metil} - L-valine

Número CAS: 137862-53-4

Característiques: Pols blanc o blanc, inodor, poc higroscòpic

Assay: 98.0% ~ 102.0% Valsartan

Fórmula: C24H29N5O3

Fórmula d'estructura:

Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP formula.png

Informació sobre el paquet: 20KG / DRUM
Paraules clau: Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 137862-53-4

Descripció:
Valsartan és un derivat de tetrazol i un antagonista de l'AT1 no-peptídic (angiotensina II AT1-receptor). Això farà que la dilatació dels vasos sanguinis. Valsartan s'utilitza per tractar la hipertensió.
Valsartan bloqueja de forma selectiva i competitiva la unió de l'angiotensina II al receptor de subtipus AT1 en el múscul llis vascular i la glàndula suprarenal. Prevé la vasoconstricción mediada per AT II i la reabsorció renal de la síntesi i secreció de l'aldosterona i es produeix una vasodilatació, una major excreció de sodi i aigua, una reducció de la pressió arterial i una reducció del volum de plasma.

-----------

Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP només apareix com una tableta oral per via oral.

El Valsartan s'utilitza per tractar la insuficiència cardíaca, disminuir la pressió arterial o augmentar la supervivència després d'un atac cardíac.

---------------

Per què es prescriu API BP EP USP Valsartan Powder Raw Material?

Valsartan es pot utilitzar sol o juntament amb altres medicaments per tractar la pressió arterial alta. A més, s'aplica per tractar la insuficiència cardíaca (condició en què el cor no pot bombear prou sang a la resta del cos) i millorar la supervivència després d'un atac cardíac. Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP pertany a medicaments anomenats antagonistes del receptor d'angiotensina II. Funciona bloquejant l'acció de determinats productes químics naturals que estrenyen els vasos sanguinis, fan que la sang flueixi de manera més eficient i que el cor bombei amb més força.

 

La pressió arterial alta és una condició freqüent. Si no es tracta correctament, es produirà un dany al cor, el cervell, els vasos sanguinis, els ronyons i algunes altres parts del cos. El dany fet a aquests òrgans pot conduir a malalties del cor, un atac cardíac, insuficiència cardíaca, vessament cerebral, insuficiència renal, pèrdua de visió i molts altres trastorns greus. A més de prendre Valsartan Powder Raw Material, les drogues API BP EP USP que contenen medicaments adequats poden contribuir a controlar la pressió sanguínia. Aquests canvis inclouen menjar una dieta baixa en greixos i sal, mantenir un pes saludable, fer exercici més de mitja hora al dia, deixar de fumar i deixar d'alcohol amb moderació.

----------------------

El mecanisme d'acció de valsartan:
Valsartán com a antagonista receptor d'angiotensina 2.

-----------------

Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP és una medicació oral que s'utilitza per tractar la hipertensió arterial i la insuficiència cardíaca congestiva. Pertany a una classe de fàrmacs anomenats bloquejadors de receptors d'angiotensina (ARB) que també inclouen irbesartan, losartan i candesartan. L'angiotensina, formada a la sang per l'acció de l'enzim convertidor d'angiotensina (ACE), és una substància poderosa que s'uneix als receptors d'angiotensina que es troben en molts teixits, però principalment a les cèl·lules musculars llises dels vasos sanguinis. La unió de l'angiotensina als receptors restringirà els vasos sanguinis que provoquen un augment de la pressió arterial (tècnicament anomenat hipertensió). Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP bloquejarà el receptor d'angiotensina. En bloquejar l'acció de l'angiotensina, Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP dilata els vasos sanguinis i redueix la pressió arterial.

---------------------

Com a professional de la Xina Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

---------------------

Període d'embaràs o lactància:

Quan Valsartan Powder Raw Material, l'API BP EP USP s'utilitza en el segon o tercer trimestre de l'embaràs, pot provocar lesions i fins i tot morts al fetus. Per tant, Valsartan no s'ha d'utilitzar durant l'embaràs. Quan es detecta l'embaràs, els fàrmacs que contenen valsartán s'han de parar immediatament.

Fins ara, Encara es desconeix si Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP està segregada en la llet humana. Segons la investigació i estudis d'animals, Valsartan es pot segregar a la llet de rates.

--------------------

Índexs principals de Valsartan:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Valsartan

Pols blanca o blanca, inodora, poc higroscòpia

Compleix

Solubilitat

Complir amb la solubilitat de Valsartan

Compleix

Identificació
Valsartan

IR, HPLC ha d'ajustar-se a l'estàndard de referència

Compleix

Absorbància a 420 nm

≤ 0,02%

<>

Aigua (KF)

≤ 2.0%

<>

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,05%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.19%

Compostos relacionats

Compòsit A ​​≤ 1,0%

0,38%

Compòsit B ≤ 0,2%

0,03%

Compòsit C ≤ 0.1%

No detectat

Qualsevol altra impuresa individual ≤ 0,1%

0,02%

Impuresa total ≤ 0,3%

0.14%

Sovents residuals

Acetil etílic ≤ 5000ppm

1802ppm

Hexanes ≤ 290 ppm

No detectat

Clorur de metilè ≤ 600 ppm

No detectat

Diisopropilè ≤ 500 ppm

No detectat

Assaig - Valsartan

98.0% ~ 102.0% Valsartan

100,4%

Top Quality, Xina Pure Valsartan Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de la Xina Valsartan a la Xina. Xina Valsartan API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant el Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 137862-53-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Valsartan Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 137862-53-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like