Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP CAS 144701-48-4

Xina Telmisartan Suppliers, Xina Telmisartan Manufacturers CAS 144701-48-4 Nom del producte: Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP CAS 144701-48-4 Sinònims: 4 '- [4-metil-6- (1-metil-1H- benzimidazol-2-il) -2-propil-1H-benzimidazol-1ilmitil] -2-carboxílic CAS: 144701-48-4 Característiques: pols cristal·lí blanc o blanc; ...

Detalls del producte

Proveïdors de Telmisartan de la Xina, fabricants de Telmisartan de la Xina CAS 144701-48-4

Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP.png

Nom del producte: Telmisartan

Sinònims: àcid 4 '- [4-metil-6- (1-metil-1H-bencimidazol-2-il) -2-propil-1H-benzimidazol-1ilmitil] -2-carboxílic

Número CAS: 144701-48-4

Característiques: pols cristal·lina blanca o blanca; Amargor inodora

Assay: 99.0% ~ 101.0% Telmisartan

Fórmula: C33H30N4O2

Fórmula d'estructura:

Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP formula.png

Informació del paquet: 25KGS / Tambor
Paraules clau: Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP

Descripció:
Telmisartan és un bloquejador receptor d'angiotensina 2. S'utilitza en el tractament de la hipertensió.
El mecanisme d'acció del telmisartán és com un antagonista receptor d'angiotensina 2.
El telmisartán s'associa amb una baixa taxa d'elevacions transitòries de les aminotransferases sèriques, però encara no ha estat vinculada a casos de lesió hepàtica aguda.

-----------

Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP és un medicament oral que s'utilitza per tractar la pressió arterial alta.

El telmisartán també es pot utilitzar per disminuir el risc d'atacs cardíacs, vessaments cerebrals o morts per a persones majors de 55 anys o persones que no poden prendre inhibidors de l'enzim convertidor d'angiotensina (ACE).

-------------

Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP s'utilitza per tractar la pressió arterial alta (hipertensió). Com a benefici, la reducció de la pressió arterial alta ajuda a prevenir accidents cerebrovasculars, atacs cardíacs i problemes renals. Telmisartan pertany a una classe de medicaments anomenats bloquejadors de receptors d'angiotensina (ARB). Actua per relaxar els vasos sanguinis perquè la sang del nostre cos flueixi de manera més senzilla i eficaç.

------------------

Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP és un fàrmac pertanyent al grup d'antagonistes de receptors d'angiotensina II. Es tracta d'una substància natural que conduirà a l'estrenyiment dels vasos sanguinis, provocant un augment de la pressió arterial. Telmisartan contraresta l'efecte de l'angiotensina II, fent que les artèries es relaxin, reduint així la pressió arterial. Aquest és el mecanisme de treball.

Telmisartán s'utilitza en pacients adults per tractar la hipertensió essencial si no coneixem la causa o la raó específica.

Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP es pot indicar en adults per prevenir problemes cardiovasculars i reduir la morbiditat en persones que pateixen malalties cardiovasculars o diabetis.

La seguretat de l'ús i l'eficàcia de Telmisartan en els nens no estan ben establerts. Encara necessiten investigació tècnica i prova.

------------------

Telmisartan pols API, Raw Material BP EP USP és un medicament amb recepta oral més utilitzat per tractar la hipertensió, incloent hipertensió lleu, on la pressió arterial només és moderadament elevada o limita. Si trieu medicar per hipertensió lleu o hipertensió arterial alta, l'API Telmisartan Powder, Raw Material BP EP USP serà una elecció excel·lent o fins i tot perfecta.

Atès que una pressió arterial elevada és sovint una reacció adversa no desitjada dels cicles d'esteroides anabòlics i fins i tot pot limitar l'ús d'andrògens, l'aplicació de Telmisartan generalment es considera suficient.

 

Com a professional de la Xina Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

No obstant això, l'API de Telmisartan Powder, Raw Material BP EP USP també té una categoria completament diferent d'ús, a causa de tenir moltes altres propietats interessants que poden ser valuoses en alguns casos.

--------------------

Índexs principals de Telmisartan:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Telmisartan

Pols cristal·lina blanca o lleugerament groguenca

Compleix

Identificació
Telmisartan

IR: es corregeix a l'absorció d'infrarojos RS

Compleix

Aparença de la solució

Heu de complir el requisit

Compleix

Punt de fusió

261 ° C ~ 263 ° C

261.1 ° C ~ 262.2 ° C

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.20%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,05%

Tamany de partícula

90% ≤ 200um

Compleix

Impuresa A

≤ 0,15%

0,05%

Impuresa B

≤ 0,15%

0,02%

Impuresa C

≤ 0,2%

0,03%

Impuresa D

≤ 0,2%

0,05%

Impuresa no especificada

≤ 0,1%

0,06%

Impuresa total

≤ 1,0%

0,28%

Metanol

≤ 0,3%

No detectat

Etanol

≤ 0,5%

0.031%

Clorur de metilè

≤ 0,06%

No detectat

N-hexà

≤ 0,029%

No detectat

Èter àcid àcid acètic

≤ 0,5%

No detectat

Toluè

≤ 0,089%

0,025%

Àcid acètic

≤ 0,5%

0,036%

Assay - Telmisartan

99,0% ~ 101,0%

99,9%

Top Quality, Xina Pure Telmisartan en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de Telmisartan a la Xina. Fabricants de la Xina Telmisartan API a la Xina.

Si esteu buscant l'API Telmisartan Powder, Raw Material BP EP USP CAS 144701-48-4, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Telmisartan Powder API, Raw Material BP EP USP CAS 144701-48-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like