Taurine Powder Raw material API BP EP USP CAS 107-35-7

Proveïdors de taurina de la Xina, fabricants de taurina de la Xina CAS 107-35-7 Nom del producte: Taurine Powder Raw material API BP EP USP CAS 107-35-7 Sinònims: Taurin Nom químic: 2-aminoetanosulfónico Número de CAS: 107-35-7 Característiques: Pols cristal·lina blanca Assay: 99-101% Fórmula de taurina: C2H7NO3S Fórmula d'estructura: Informació del paquet: 25Kgs / Tambor, 25kg / bag, 25KG / Carton; 1FCL = uns 18Mts. PARAULES CLAU: Taurine HSCODE: 2921199090 Estabilitat: Estable. Incompatible amb forts agents oxidants.

Detalls del producte

Proveïdors de taurina de la Xina, fabricants de taurina de la Xina CAS 107-35-7

Taurine Powder Raw material API BP EP USP.png

Nom del producte: Taurine Powder Raw material API BP EP USP

Sinònims: Taurin

Nom químic: àcid 2-aminoetanosulfónico

Número CAS: 107-35-7

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assaig: 99-101% Taurina

Fórmula: C2H7NO3S

Fórmula d'estructura:

Taurine Powder Raw material API BP EP USP formula.png

Informació del paquet: 25 kg / tambor, 25 kg / bossa, 25 kg / cartró; 1FCL = uns 18Mts.

Paraules clau: pols de taurina, matèria primera API BP EP USP

HSCODE: 29211990 90

Estabilitat: estable. Incompatible amb forts agents oxidants.

 

Descripció i ús:

Taurina o àcid 2-aminoetanosulfónico, és un compost orgànic àmpliament distribuït en teixits animals. És un component important de la bilis i es pot trobar a l'intestí gros i representa un 0,1% del pes total del cos humà. La taurina és un àcid orgànic que es troba en els teixits animals i és un component important de la bilis. La taurina té molts papers biològics com la conjugació d'àcids biliars, l'antioxidació, l'osmorregulació, l'estabilització de la membrana i la modulació de la senyalització del calci.

 

La taurina té molts rols biològics fonamentals, com ara la conjugació d'àcids biliars, l'antioxidació, l'osmorregulació, l'osmoregulació, l'estabilització de la membrana i la modulació de la senyalització del calci.

La taurina es pot utilitzar com a ingredient en begudes energètiques.

 

La taurina és un nutrient condicionalment essencial, important durant el desenvolupament dels mamífers. Existeix a la llet, però està aïllat majoritàriament de la bilis de buey i conjuga fortament els àcids biliars.

La taurina és un aminoàcid de sofre com la metionina , la cistina , la cisteïna i l' homocisteïna . És un aminoàcid menys conegut perquè no s'incorpora als blocs estructurals de la proteïna. La taurina és abundant en el cervell, el cor, el pit, la vesícula biliar i els ronyons i té un paper important en la salut i la malaltia en aquests òrgans.

La taurina té moltes funcions biològiques diverses que funcionen com a neurotransmissor del cervell, un estabilitzador de membranes cel·lulars i un facilitador en el transport de ions com el sodi , el potassi , el calci i el magnesi . La taurina està altament concentrada en proteïnes d'animals i peixos, que són bones fonts de taurina dietètica. Pot ser sintetitzat pel cos a partir de cisteïna quan la vitamina B6 està present.

La deficiència de taurina es produeix en lactants prematurs i nounats alimentats amb llet de fórmula i en diversos estats de malaltia. S'han descrit els errors innats del metabolisme de taurina.

 

---------------

Pols de taurina, matèria primera API BP EP USP és un tipus d'aminoàcid, que es troba àmpliament en molts aliments i begudes energètiques. Existeix al nostre cos. La taurina es concentra especialment en el cervell, els ulls, el cor i els músculs.

Moltes persones prenen taurina com a complement, i alguns investigadors la fan referència com una "molècula de meravella".

Es demostra que la taurina té diverses funcions de salut, com un menor risc de malaltia i un millor rendiment esportiu.

Pols de taurina. La matèria primera API BP EP USP també és àmpliament considerada com segura. No es coneixen reaccions adverses si es prenen dosis adequades.

A diferència de la majoria d'altres aminoàcids, Taurine Powder Raw material API BP EP USP no s'utilitza per construir proteïnes en el cos. Tècnicament, es classifica com un aminoàcid "condicionalment essencial".

El cos pot produir certa quantitat de taurina. Tanmateix, certes persones poden beneficiar-se de prendre un suplement alimentari.

Les persones que pateixen malalties o malalties específiques, com ara problemes cardíacs o diabetis, també poden beneficiar-se de la ingesta addicional de taurina.

Malgrat la seva convicció, Taurine Powder Raw material API BP EP USP no s'extreu de l'orina bull o el semen toro. El seu nom es deriva de la paraula llatina taurus, que significa bou o bou, de manera que pot ser la font de la confusió.

 

Com a professional de la Xina Taurine Powder Raw Material API BP EP USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Taurine Powder Raw material API BP EP USP de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Primers rols de taurina en el cos:

La taurina es troba en diversos òrgans, i els seus beneficis estan molt esteses.

- Taurine Powder Raw material API BP EP USP pot regular la salut del sistema immune i la funció antioxidant.

- La taurina ajuda a formar sals biliars, que tenen un paper essencial en el procés de digestió.

- Pols de taurina. La matèria primera API BP EP USP contribueix a mantenir una adequada hidratació i equilibri electrolític a les cèl·lules.

- Una altra funció de la pols de taurina de matèria primera API BP EP USP és que pot regular minerals com el calci dins de les cèl·lules.

- Taurine dóna suport a la funció general dels nostres ulls i del sistema nerviós central.

- Des de Taurine Powder Raw material API BP EP USP és un aminoàcid "condicionalment essencial", un individu sa és capaç de fabricar la quantitat mínima necessària per a aquestes funcions diàries crucials.

 

Tanmateix, en alguns casos es poden necessitar majors quantitats de taurina en casos excepcionals. Això inclou persones amb insuficiència cardíaca o renal, o infants prematurs que s'han alimentat per via intravenosa durant molt de temps. La manca de taurina durant el desenvolupament provocarà greus símptomes com la funció cerebral alterada i el control del sucre en la sang.

 

Taurine pot millorar la salut cardíaca:

Pols de taurina. La matèria primera API BP EP USP pot ajudar a reduir el risc de patir malalties cardiovasculars.

Molts estudis recolzen la conclusió que hi ha un vincle entre els nivells de taurina més alts i taxes de mort significativament més baixes de les malalties del cor, així com la reducció del colesterol i la pressió arterial.

La taurina ens pot ajudar a reduir la pressió arterial alta reduint la resistència al flux sanguini a les parets dels vasos sanguinis. Pols de taurina, matèria primera API BP EP USP també pot minimitzar els impulsos nerviosos del cervell que provocaran un augment de la pressió arterial.

En una investigació, 14 dies de suplementació de taurina en diabètics tipus 1 van reduir significativament la rigidesa arterial. Amb l'ajuda de Taurine, el cor és capaç de bombear sang al voltant del cos fàcilment.

En un grup de persones amb sobrepès, 3 grams de taurina al dia durant 49 dies. Hi ha un espectacle de beneficis: disminució del pes corporal i millora de diversos factors de risc de malalties del cor en aquestes persones.

Addicionalment, l'API en pols Taurine, suplements de matèries primeres s'ha trobat per reduir la inflamació i l'engrosamiento arterial. Com a resultat, s'ha arribat a una conclusió: Taurine reduirà dràsticament el risc de patir malalties del cor.

LINIA INFERIOR:

La taurina pot reduir el risc de patir malalties del cor mitjançant la millora de diversos factors de risc clau, com ara el colesterol i la pressió arterial.

 

El paper de Taurine en el rendiment de l'exercici:

Taurine també pot tenir avantatges per al rendiment atlètic.

 

Altres avantatges d'API en pols Taurine, matèria primera:

- La taurina farà que els nostres músculs treballin més i que els animals tinguin una durada física més llarga.

- API de taurina en pols, matèria primera millorarà la capacitat dels músculs de contractar i forçar la capacitat productora.

- La taurina ajudarà a eliminar les substàncies de rebuig que causen fatiga i "cremades musculars"

- Taurina protegeix els músculs del dany cel·lular i l'estrès oxidatiu en humans.

- La taurina augmentarà la crema de greixos durant l'exercici en humans.

En investigacions i experiments humans, atletes entrenats que complementaven amb taurina experimentaven un millor rendiment de l'exercici. Els ciclistes i els corredors van poder cobrir distàncies més llargues amb menys fatiga amb l'ajuda de Taurine.

Una altra investigació recolza el paper de Taurine en la reducció del dany muscular. Els participants que van col · locar una rutina d'aixecament de peses perjudicials per al múscul van trobar que Taurine va ajudar a reduir els marcadors de dany i dolor muscular.

A més, l'API en pols Taurine, Raw Material podria tenir beneficis per a la pèrdua de pes augmentant l'ús del greix per al combustible. En els ciclistes, la complementació amb 1,66 grams de taurina va augmentar el consum de greixos en un 16%.

La taurina té diversos papers essencials en els músculs i ajudarà amb diversos aspectes del rendiment de l'exercici. Aquests beneficis inclouen l'augment de consum de greixos, la disminució de la fatiga, menys dany muscular, etc.

 

Altres beneficis per a la salut de l'API en pols de taurina, matèria primera: *

- La taurina pot millorar diverses funcions del cos, com ara la vista i l'oïda en determinades poblacions;

- En una investigació en humans, el 12% dels participants que complementen amb la taurina eliminen completament la sonoritat, que s'associa a la pèrdua auditiva.

- La taurina també es troba en grans quantitats als ulls, amb estudis que demostren que els problemes oculars poden ocórrer quan el nivell de Taurine comença a disminuir. Es considera que l'augment de la concentració de taurina optimitza la visió i la salut dels ulls.

- A causa de l'API en pols de Taurine, Raw Material juga un paper primordial en la regulació de les contraccions musculars, l'estudi en animals també suggereix que Taurine pot reduir les convulsions i ajudar a tractar malalties com l'epilèpsia.

- Finalment, Taurine és capaç de protegir les cèl·lules hepàtiques contra els radicals lliures i el dany a la toxina. Les investigacions demostren que 2 grams de taurina 3 vegades al dia efectivament reduiran les substàncies que faran mal al fetge.

 

Efectes secundaris i preocupacions de seguretat de Taurine:

Segons la millor evidència disponible, Taurine powder API, Raw Material BP EP USP no presenta cap reacció adversa negativa si s'utilitza en les quantitats recomanades.

 

Tanmateix, encara que no hi ha proves per provar, hi ha atletes que tenen trastorns a Europa, que està relacionat amb les begudes energètiques que contenen taurina i cafeïna. Per fer-ho segur, molts països van prohibir o limitar la venda de TAURINE pols API, Raw Material.

------------------

Mecanisme d'acció de taurina:

L'API en pols de taurina, Raw Material sembla funcionar vinculant-se als receptors del GABA del cervell, que és molt essencial per controlar i calmar el sistema nerviós central.


Índexs principals de Taurine:

Especificació de Taurine

Aparença

Taurina

Pols cristal·lina blanca, inodora

Claredat i color de la solució

Esborrar i acolorir

Clorur

0,011% màx

Sulfat

0.010% màx

Amoni

0,02% màx

Metalls pesants

10 ppm màx

Ferro

10 ppm màx

Substàncies relacionades

0.2% màx

Pèrdua en l'assecat

0.20% (105ºC, 2 hores) màx

Residu en ignició

0,1% màx

PH

4.1-5.6

Total de recompte de plats

NMT 100 / g

Motlle i llevat

NMT 100 / g

E. Coli

Negatiu / 10 g

Salmonel·la

Negatiu / 25g

Staphylococcus aureus

Negatiu / 10 g

Dirigir

3 ppm màx

Chromium

1 ppm màx

Cadmi

0.1 ppm màx

Mercuri

0.1 ppm màx

Arsènic

1 ppm màx

Solvent residual

Conformes

Solubilitat

Soluble en aigua lliure, insoluble en alcohol etílic

Assaig (en sec)

99.0-101.0% Taurina

Top Quality, Xina Pure Taurine Powder / Substance Factory a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de taurina a la Xina. Xina Taurine API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant el material de pols Taurine Raw API BP EP USP CAS 107-35-7, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Taurine Powder Raw material API BP EP USP CAS 107-35-7, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada