Simvastatin API, matèria primera en pols CAS 79902-63-9

Xina Simvastatin Suppliers, Xina Simvastatin Manufacturers CAS 79902-63-9 Nom del producte: Simvastatin API, matèria primera en pols CAS 79902-63-9 Característiques: Una pols cristalina blanca o gairebé blanca Assaig: 98.0% ~ 101.0% Simvastatina Fórmula: C25H38O5 Fórmula d'estructura : Informació del paquet: 25Kgs / tambor KEY ...

Detalls del producte

Proveïdors de Simvastatina Xina, fabricants de Simvastatina Xina CAS 79902-63-9

Simvastatin API, Raw Material Powder.png

Nom del producte: Simvastatina

Número CAS: 79902-63-9

Característiques: Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Assay: 98.0% ~ 101.0% Simvastatina

Fórmula: C25H38O5

Fórmula d'estructura:

Simvastatin API, Raw Material Powder formula.png

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor
PARAULES CLAU: Simvastatin API, pols de matèria primera

Descripció:
La simvastatina és una substància reductora de lípids. És l'API de treball en medicaments. Si la simvastatina s'utilitza juntament amb l'exercici, la dieta i la pèrdua de pes, disminuirà els nivells elevats de lípids.
Els usos primaris de Simvastatin són lluitar contra la dislipidèmia i prevenir complicacions relacionades amb l'aterosclerosi com atacs cardíacs, ictus. La simvastatina disminueix el risc de problemes cardíacs en persones d'alt risc. Es recomana la simvastatina com a complement a una dieta baixa en colesterol.
La simvastatina es farà per via oral. Les preparacions al mercat són Simvastatin Pills o tabletas.

La simvastatina pertany a un grup de fàrmacs anomenat "estatines".

Reduirà els nivells de "malament" del colesterol, mentre que els nivells de colesterol "bo" superen. També la simvastatina ajudarà a reduir els triglicèrids a la sang.

D'aquesta manera, ens ajudarà a reduir el risc de patir atac cardíac i altres complicacions cardíaques en persones amb diabetis, cardiopaties coronàries o altres factors de risc.
Simvastatina només es suggereix que s'utilitzi en adults o almenys nens de 10 anys.

 

----------------------

Usos mèdics:

L'aplicació primària de Simvastatin API, Raw Material Powder és per al tractament de la dislipidèmia i la prevenció de malalties cardiovasculars. Es recomana utilitzar-se només després d'altres mesures com la dieta, l'exercici i la reducció de pes no han millorat els nivells de colesterol.

----------------------

Simvastatina L'API, la matèria primera en pols s'utilitza juntament amb una dieta adequada per ajudar a reduir el colesterol i greixos "dolents" (com ara LDL, triglicèrids) i augmentar el colesterol "bo" (HDL) a la sang. Simvastatina L'API, Raw Material Powder, pertany a un grup de medicaments anomenat "statins", també anomenats inhibidors de la HMG-CoA reductasa. Actua reduint el colesterol produït pel fetge. Reduir el colesterol "dolent" i els triglicèrids i augmentar el colesterol "bo" minimitzaran el risc de patir malalties del cor i evitarà atacs cardíacs.

En baixar el colesterol, Simvastatin L'API, la matèria primera en pols, ajuda a prevenir l'acumulació de placa en els vasos sanguinis, que és el motiu d'aterosclerosi (enduriment de les artèries), cardiopatia i vessament cerebral.

Simvastatina API, Raw Material Powder es pot aplicar per ajudar a prevenir malalties del cor en aquells que no ho tenen però que estan en risc, i en aquells que ja han tingut alguna forma de malaltia cardiovascular, com un atac de cor o cor.

------------------------

Farmacologia i Mecanisme d'Accions:

Simvastatina API, Raw Material Powder, igual que altres estatines, funciona inhibint HMG-CoA reductase, l'enzim limitator de la via HMG-CoA reductasa, la via metabòlica responsable de la producció endòlica de colesterol.

Simvastatina L'API, Raw Material està en forma d'una lactona inactiva que es hidrolitza després de la ingestió per produir l'agent actiu.

 

Propietats físiques:

Simvastatina API, Raw Material Po és una pols blanca, no hidroscòpica i cristal·lina. És pràcticament insoluble en aigua i lliurement soluble en cloroform, metanol i etanol.

 

Interaccions:

L'aranja conté flavanones naringenina i bergamotina, que inhibeixen el fetge del citocromo P450 3A4. Això al seu torn disminueix la metabolització de simvastatina i molts altres medicaments. Per tant, les persones que prenen simvastatina han de restringir la ingesta de productes que contenen toronja i toronja.

------------------------

Com a professional Simvastatina Xina API, proveïdor i fabricant de matèria primera en pols BP EP USP i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Simvastatin API, Raw Material Powder BP EP USP de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Efectes secundaris de la simvastatina:
Pot haver restrenyiment, mals de cap i nàusees
Encara més seriosament, hi pot haver problemes hepàtics, desglossament muscular i augment dels nivells de sucre en la sang.
Nota: utilitzeu una dosi més baixa de Simvastatin en persones amb problemes renals.


Efectes adversos:

Efectes secundaris comuns (> 1% d'incidència) de Simvastatin L'API, Raw Material Po pot incloure indigestió, dolor abdominal, diarrea, sensació general de debilitat, etc.

També pot haver-hi alguns efectes secundaris rars, com ara pèrdua de memòria, dolor articular, rampes musculars, etc. L'hepatitis colestásica, la cirrosi hepàtica, la rabdomiólisis i la miositis s'han reportat als pacients que reben simvastatina API, pols de matèria primera crònicament.


Índexs principals de Simvastatin:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Simvastatina

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació
Simvastatina

IR / HPLC està d'acord

Compleix

Rotació òptica específica

+ 285 ° ~ 298 °

+ 292.1 °

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.1%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

<>

Simibastatina hidroxiàcid

≤ 0,4%

0.12%

Lovastatina i epilovastatina

≤ 1,0%

0.26%

Metilè Simvastatina

≤ 0,4%

0,10%

Acetyl Simvastatin

≤ 0,4%

0,05%

Simvastatina anhidra

≤ 0,4%

0,05%

Simvastatina Dimer

≤ 0,4%

0,08%

Qualsevol altra impuresa única

≤ 0,1%

0,06%

Impuresa total

≤ 1,0%

0,46%

Assay - Simvastatin

98.0% ~ 101.0% Simvastatina

99,89%

Top Quality, Xina Pure Simvastatin Powder / Substance factory in China; Proveïdors de matèries primeres Simvastatin de la Xina a la Xina. Xina Simvastatin API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant l'API de Simvastatin, Pols de matèria primera CAS 79902-63-9, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Simvastatin API, matèria primera en pols CAS 79902-63-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like