Material en pols de Phenibut, API Fenibut CAS 1078-21-3

Proveïdors de Phenibut de la Xina, fabricants de Phenibut de la Xina CAS 1078-21-3 Nom del producte: Matèria primera de Phenibut Powder, API Fenibut CAS 1078-21-3 Sinònim: Fenibut, Phenybut Número CAS: 1078-21-3 Nom químic: 4-Amino- Àcid 3-fenilbutanico; Clorhidrat d'àcid 4-Amino-3-fenilbutíric Característiques: pols gairebé cristal·lina o cristal·lina ...

Detalls del producte

Proveïdors de Phenibut de la Xina, fabricants de Phenibut de la Xina CAS 1078-21-3

Phenibut Powder Raw Material, API Fenibut.jpg

Nom del producte: FENIBUT Powder Raw Material, API Fenibut CAS 1078-21-3

Sinònims: Fenibut, Phenybut

Número CAS: 1078-21-3

Nom químic: àcid 4-amino-3-fenilbutanico; Clorhidrat d'àcid 4-Amino-3-fenilbutíric

Característiques: pols gairebé cristall blanc o cristal·lí

Assay: ≥ 99.0% Phenibut

Fórmula: C10H13NO2

Fórmula d'estructura:

Phenibut Powder Raw Material, API Fenibut formula.jpg

PARAULA CLAU: Material en pols de Phenibut , API

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Phenibut (fenibut, phenybut), és un depressor central. L'addició d'un anell de fenil permet que el fenífer travessa la barrera hematoencefàlica. Phenibut es va utilitzar com a medicament farmacèutic per tractar una gran varietat de malalties, incloent trastorns d'estrès postraumàtic, ansietat, etc.

En algunes parts del món, el fenibut no està aprovat per a ús clínic. Es ven com un suplement nutricional en comptes de medicaments. Generalment s'accepta que Phenibut té efectes anxiolítics tant en animals com en humans.
Es creu que el fenenbut actua com un agonista selectiu del receptor GABAB. Es constata que el fenibut actua preferentment com un bloquejador de canals de calci de tensió de la subunitat α2δ, de manera similar a gabapentina i pregabalina.

Com a tal, per definició, el fenibut és un gabapentinaid.

Fenenut és una substància que s'utilitza per evitar convulsions o reduir la seva gravetat.

És una agrupació tradicional de fàrmacs que va dir que té un efecte calmant o calmant sobre l'estat d'ànim, el pensament o el comportament.

Phenibut és un medicament que augmenta l'ansietat i redueix l'ansietat. Sovint es ven al costat de la nootròpica popular. Phenibut ajudarà a tractar l'ansietat social, l'insomni i l'estrès, etc. La droga, Phenibut, està àmpliament aprovada per tot el món i es pot comprar des de molts països.

El nostre cos humà obté missatges del Sistema Nerviós Central a través de neurotransmissors. Fenibut imita les accions del neurotransmissor de GABA i s'uneix als receptors tipus GABA. Les drogues que imiten GABA i GABA s'uneixen als receptors que permeten que el cos es relaxi, trobi alleujament del dolor i se senti adormit. GABA i GABA ajudaran a equilibrar el cervell i combatre quantitats excessives d'estimulació en el cervell i el cos.

La matèria primera de Phenibut Powder, l'API es va desenvolupar a la Unió Soviètica en els anys seixanta. Des de llavors, s'utilitza principalment com medicament farmacèutic per tractar diverses malalties diferents, que van des del TEPT fins a l'alcoholisme. En la majoria dels països no russos, el material de pols de fenibut en brut, l'API no està aprovat per a ús clínic. Només es pot utilitzar un suplement. Es creu que la matèria primera en pols de Phenibut, l'API té una funció de fàrmac intel·ligent, però la literatura bàsica i la recerca sobre això són molt segurs.

Descobert a la Unió Soviètica als anys seixanta, s'ha pensat que Phenibut té accions nootròpiques, per la seva capacitat per millorar les funcions neurològiques. Phenibut també sap que té funcions ansiolítiques tant en animals com humans. Pot ser utilitzat a Rússia com a fàrmac neuropsicotròpic, i en la Unió Soviètica s'ha utilitzat per tractar una àmplia gamma de malalties com PTSD, ansietat i insomni.

El material crut en fenèbut en pols, l'API és un derivat del neurotransmissor inhibidor natural-GABA. L'existent del fenil permet que el fenífer pugui travessar la barrera hematoencefantil sense dificultat. A diferència de GABA, amb el grup de fenil afegit, Phenibut Powder Raw Material, l'API pot creuar fàcilment la barrera hematoencefàlica i, per tant, pot exercir les seves funcions amb major eficàcia en el cervell. S'ha demostrat que Phenibut pot millorar el rendiment mental, al mateix temps, reduirà l'ansietat i ens ajudarà a millorar la qualitat del son.

Pols de matèria primera, l'API és fàcilment soluble en aigua, soluble en alcohol, i el pH d'una solució d'aigua del 2,5% està entre 2,3 i 2,7.

 

Com a professional de la Xina Phenibut Powder Raw Material, proveïdor i fabricant d'API a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Phenibut Powder Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mecanisme d'acció de Phenibut:

Els efectes farmacològics del fenibut són similars als baclofen, però menys potents per mil · ligram de dosi. Material primari en pols de fenibut, l'API exerceix els seus efectes per ser un agonista en el receptor metabotrópico GABAB i en dosis més altes també en el receptor ionòtropa GABAA.

A més, la matèria primera de Phenibut Powder, l'API també pot millorar els nivells de dopamina.

 

Beneficis de Phenibut:

Phenibut té una història rica i impressionant. Després de la seva descoberta, aviat es va utilitzar àmpliament. Molts culturistes també prenen Phenibut com a suplements nutricionals.

1.Phenibut beneficia el nostre somni

L'aplicació freqüentment més freqüent dels últims anys és la seva utilització com a fàrmac anti-ansietat i ajuda per a dormir. Ha estat ben documentat que el fenibut pot millorar la durada i la qualitat del son, a més de tenir un efecte calmant que no és conseqüència d'efectes sedants. Aquest so calmant i millorat com a conseqüència de la suplementació amb fenibut pot ser beneficiosa per als culturistes, ja que l'hormona del creixement es segrega durant períodes de son profund, mentre que el descans és també molt important per recuperar-se.

2.Phenibut beneficia el rendiment mental com a nootròpic

Els estudis en animals també van demostrar que els ratolins que donaven fenibut donaven lloc a temps de reacció millorats significativament quan se'ls donava un estímul per respondre. A més, amb l'ajuda de Phenibut, els animals tindran un millor rendiment.

3. Beneficis de Phenibut Sentiments del benestar

La dopamina és una hormona que s'encarrega dels sentiments de benestar i alegria, especialment després d'una realització. Phenibut és capaç d'estimular els receptors de dopamina, que poden tenir sentiments semblants de benestar general. Els estudis en animals també van demostrar que els conills van mostrar millors signes d'afrontament quan es van desafiar amb situacions emocionalment negatives després d'un fenotip determinat. Per tant, el fenotip pot ser un suplement útil durant els períodes d'estrès.

 

Efectes secundaris de Phenibut:

Phenibut s'ha utilitzat durant molt de temps. Té un bon rècord de seguretat, especialment quan es compara amb alternatives com la benzodiazepina.

Tanmateix, si està molt dosificat, la tolerància al fenífer s'ha informat recentment. També hi pot haver símptomes d'abstinència. Es creu que aquests símptomes són semblants a la retirada de benzodiazepina, que inclou insomni, al·lucinacions i ansietat. Per tant, es recomana que les dosis no siguin elevades, especialment més enllà de les recomanacions.

 

------

Conclusió:

Fenenut pot ser útil temporalment per a alguns problemes difícils de tractar, com ara l'ansietat i l'humor, etc. Però els riscos poden superar amb escreix els beneficis d'algunes persones determinades. Es suggereix que s'utilitzi amb molta precaució. És millor ser només la dosificació que calgui.

------

Ús:

Phenibut (fenibut, phenybut) és la matèria primera per produir formulacions de medicaments relacionats.

COA de Phenibut

Nom del producte

Phenibut (Fenibut)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols gairebé cristal·lí o cristal·lí

Compleix

Identificació
(Phenibut)

Heu de complir amb Phenibut.

Compleix Phenibut

Substàncies relacionades

≤ 0,1%

<>

Punt de fusió

194 ° C ~ 202 ° C

198.0 ° C ~ 199.5 ° C

pH

2.3 ~ 2.7

2.5

Claredat de solució

≤ 1 #

Compleix

Ferro

≤ 0,005%

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.1%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,02%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Arsènic

≤ 1ug / g

<1ug>

Dirigir

≤ 1ug / g

<1ug>

Mercuri

≤ 1ug / g

<1ug>

Cadmi

≤ 1ug / g

<1ug>

Recompte total de plaques

≤ 1000cfu / g

<1000cfu>

Llevat i motlle

≤ 100cfu / g

<100cfu>

E. Coli

No s'ha de detectar

No s'ha detectat.

Assay (Phenibut)

≥ 99,0%

99,8%

Màxima qualitat, Xina Pure Phenibut Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdor de matèria primera de Phenibut de la Xina a la Xina. Xina Phenibut API fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el material en pols de Phenibut, API Fenibut CAS 1078-21-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like