Loxoprofen Sodium Hydrate CAS 80382-23-6

Xina Loxoprofen Proveïdors d'hidrats de sodi, Fabricants CAS 80382-23-6 Nom del producte: Loxoprofen Sodium Hydrate Sinònims: Loxoprofen Sodio, Loxoprofen Hidrat de sodi CAS Número: 80382-23-6 Característiques: Cristalls blancs a groguencs o pols cristal·lí Assay: ≥ 98.5% Loxoprofen Sodi ...

Detalls del producte

Proveïdors d'hidrats de sodi de la Xina Loxoprofen, Fabricants CAS 80382-23-6

Loxoprofen Sodium Hydrate .png


Nom del producte: Loxoprofen Sodium Hydrate

Sinònims: Loxoprofen Sodium, Loxoprofen Hydrate sódico

Número CAS: 80382-23-6

Característiques: Cristalls blancs a groguencs o pols cristal·lins

Assay: ≥ 98,5% Loxoprofen Sodium

Fórmula: C15H17NaO3

Fórmula d'estructura:

Loxoprofen Sodium Hydrate formula.png

Informació sobre el paquet: 25kg / drum
Paraules clau: Loxoprofen Sodium Raw Material, API

Nom químic: Sinònims: Sodi 2- [4- (2-Oxociclopentil-1-metil) fenil] propionato deshidratat

Estàndard: JP16

Descripció i ús:
Loxoprofen Hydrate de sodi és un medicament antiinflamatori no esteroide no selectiu. Ha estat eficaç per reduir l'aterosclerosi en ratolins reduint la inflamació. Loxoprofen El sodi es torna actiu després del metabolisme del cos i inhibeix l'activació de la ciclooxigenasa.
A més de les accions antiinflamatòries, Loxoprofen Sodium Hydrate té accions analgèsiques, antipirèticas i inhibidores de plaquetes.
Com la majoria dels AINE, Loxoprofen sodi és un inhibidor de la ciclooxigenasa no selectiva i treballa reduint la síntesi de prostaglandines a partir de l'àcid araquidònic.

Loxoprofen sodi és un fàrmac antiinflamatori no esteroide, o AINE, comercialitzat sota diversos noms comercials a Brasil, Japó, Argentina i Mèxic. El loxoprofeno es troba en la mateixa família química que ibuprofeno, naproxeno i ketoprofeno. El loxoprofen sòdic, l'ibuprofèn, el naproxeno i el ketoprofeno treballen inhibint els enzims que contribuiran a produir substàncies químiques inflamatòries al torrent sanguini. Una menor inflamació ens permetrà sentir menys dolor, de manera que l'ús més important d'AINE és per als pacients amb dolor agut i crònic.

 

Com a professional de la Xina Loxoprofen Sodium i Loxoprofen Raw Material, proveïdor i fabricant d'API a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Loxoprofen Sodium i Loxoprofen Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Bloqueig d'enzims:

Loxoprofen Sodium and Loxoprofen Raw Material, l'API interferirà amb l'activitat de dos enzims crucials de la ciclooxigenasa, anomenats COX-1 i COX-2. Són dos enzims que són responsables de produir prostaglandines. Les prostaglandines participen en molts processos biològics, com ara l'activació de la resposta inflamatòria, la modulació de la funció immune, la generació de febre, la coagulació de la sang, la digestió, la dilatació i la constricció dels vasos sanguinis, la fertilitat, el treball, etc. Sense prostaglandines, Loxoprofen Sodi i Loxoprofen Raw Material, l'API finalment afectarà les funcions fisiològiques normals. En aquest moment, la propietat que explica els beneficis de Loxoprofen Sodium i Loxoprofen també és responsable dels possibles efectes secundaris.

 

Efectes generals:

El loxoprofeno és un AINE no selectiu que inhibeix COX-1 i COX-2, de manera que el seu espectre d'efectes secundaris. Igual que altres AINE no selectius, l'espectre de Loxoprofen Sodium i Loxoprofen Raw Material, API són relativament amplis. El loxoprofèn està disponible en formes orals i tòpics. L'ús tòpic de Loxoprofen Sodium i Loxoprofen Raw Material, l'API pot provocar irritacions localitzades, que es denomina dermatitis de contacte. Afortunadament, és rarament causar efectes secundaris sistèmics, com ara diarrea, restrenyiment, dolor abdominal, ardor d'estómac, mals de cap, sonar a les orelles o sagnat prolongat després de lesions menors. Encara que és molt escàs i poc freqüent, es poden produir alguns efectes secundaris més greus.


COA de Loxoprofen Sodi:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Loxoprofen Sodi

Cristalls blancs a groguencs blancs o pols cristal·lins

Compleix

Solubilitat

Molt soluble en aigua i en metanol, lliurement soluble en etanol (95), pràcticament insoluble en éter dietílic

Compleix

Rotació òptica

No mostrar rotació òptica

Compleix

Identificació
Loxoprofen Sodi

Absorció UV: compara els espectres entre la solució de Loxoprofen sodi i CRS, ambdós espectres presenten intensitats d'absorció similars en les mateixes longituds d'ona

Compleix

Absorció IR: Compara l'espectre d'absorció d'infrarojos de Loxoprofen sodi amb el Spectrum de referència: ambdós espectres presenten intensitats d'absorció similars als mateixos nombres d'ones

Compleix

Prova de sodi: positiva

Compleix

pH

6.5 ~ 8.5

8.1

Claredat i color de la solució

La solució és clara i incolora o groc pàl·lid. El color no és més fosc que el del fluid de precisió diluït per al color A

Clar, incolor

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Substàncies relacionades

Els punts diferents del lloc principal de la solució de mostra no són més intensos que el punt de la solució estàndard.

Compleix

Aigua

11,0% ~ 13,0%

12,0%

Assaig
Loxoprofen Sodi

≥ 98,5%

99,8%

Altres noms:

Loxoprofen dihidrat de sodi

2- (4- (2-oxociclopentilmetil) fenil) propionato de dihidrat de sodi

alfa-metil-4 - ((2-oxociclopentil) metil) bencenoacetat sal de sodi dihidrat

Àcid bencenoacético, alfa-metil-4 - ((2-oxociclopentil) metil) -, sal de sodi, dihidrat

2- {4 - [(2-oxociclopentil) metil] fenil} propanoato hidratat de sodi (1: 1: 2)

2- {4 - [(2-oxociclopentil) metil] fenil} propanoato de sodi

 

Top Quality, Xina Pox Loxoprofen Pols de sodi / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Loxoprofen Sodium Raw Material Suppliers a la Xina. Xina Loxoprofen Sodi API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el Loxoprofen Sodium Hydrate CAS 80382-23-6, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Loxoprofen Sodium Hydrate CAS 80382-23-6, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like