API en pols de fenofibrat, matèria primera CAS 49562-28-9

Proveïdors de fenofibratos de la Xina, fabricants de fenofibratos de la Xina CAS 49562-28-9 Nom del producte: API de fenofibrat en pols, matèria primera CAS 49562-28-9 Sinònims: Fenofibratum Número CAS: 49562-28-9 Nom químic: propan-2-il 2- [ 4- (4-clorobenzoil) fenoxi] -2-metilpropanoato Característiques: Una pols cristal·lina blanca o gairebé blanca, assaig: ...

Detalls del producte

Proveïdors de fenofibratos de la Xina, fabricants de fenofibratos de la Xina CAS 49562-28-9

Fenofibrate Powder API, Raw Material.jpg

Nom del producte: API Fenofibrate Powder, matèria primera

Sinònims: Fenofibratum

Número CAS: 49562-28-9

Nom químic: propan-2-il 2- [4- (4-clorobenzoil) fenoxi] -2-metilpropanoato

2- (4 (4-clorobenzoil) fenoxi) 2-metilpropanoic éster d'1-metiletil, fenofibrat, fenofibrato

Característiques: Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc

Assay: 98.0% ~ 101.0% Fenofibrate Powder API, Raw Material

Fórmula: C20H21ClO4

Fórmula d'estructura:

Fenofibrate Powder API, Raw Material formula.gif

Paraula clau: API de fenofibrat en pols, matèria primera

Estàndard: Fenofibrate BP, EP Standard

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

El fenofibrat és una substància antilipèmica. Reduirà tant el colesterol com els triglicèrids a la sang.

Fenofibrate és un derivat d'àcid fenoxi-isobutírico sintètic i profàcic amb activitat antihiplipidèmica. En general, Fenofibrate redueix els nivells de triglicèrids totals, colesterol total i lipoproteïnes riques en triglicèrids.

En realitat, l'API de Fenofibrate Powder, Raw Material és un prodrug d'àcid fenofibric. És una substància antipolièmica que ajudarà a reduir els nivells de colesterol i triglicèrids (àcids grassos) a la sang. Els alts nivells d'aquests tipus de greixos a la sang s'associa amb un major risc d'aterosclerosi (artèries obstruïdes). Fenofibrate s'utilitza per tractar nivells elevats de colesterol i alt nivell de triglicèrids.

 

L' API de Fenofibrate Powder, Raw Material pertany a la classe de compostos orgànics anomenats "benzofenones". Són compostos orgànics que contenen una cetona unida a dos grups fenils. L'API en pols de Fenofibrate, el matèria primera es fa amb major freqüència en formulacions com les tabletas Fenofibrate, les càpsules Fenofibrate. Fenofibrate és membre de la classe de fàrmacs derivats d'àcids fibrils i s'utilitza habitualment per hiperlipoproteinèmia, hiperlipoproteïnemia tipus IIa - LDL elevat, hiperlipoproteinèmia tipus IIb - LDL elevat VLDL i altres.

  En general:

Fenofibrate és un fàrmac anti-hiperlipidièmic, pertany a fibrats. Funciona principalment per la disminució de triglicèrids sèrics; El fenofibrat té diversos efectes sobre el colesterol LDL. Fenofibrate s'utilitza en hiperlipidemias de tipus II a, II b, III, IV i V per a aquells que no han respost adequadament a la dieta i altres mesures apropiades. L' API de Fenofibrate Powder, Raw Material també reduirà el risc de patir malalties coronàries per als pacients que pateixen colesterol HDL o amb triglicèrids elevats.

 

Com a professional Xina Fenofibrate Powder API, proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Fenofibrate Powder API, matèria primera de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

Mecanisme:

El mecanisme d'acció de Fenofibrate és com un receptor activat perlxipomélico alfa agonista.

Fenofibrate exerceix els seus efectes terapèutics mitjançant l'activació del receptor activat proliferador de peroxisoma a (PPARa). Incrementarà la lipòlisis i eliminarà partícules ricas en triglicèrids a partir del plasma mitjançant l'activació de la lipasa de lipoproteïna i la reducció de la producció d'apoproteïna C-III. La caiguda resultant dels triglicèrids produeix una alteració en la mida i la composició de LDL a partir de partícules petites i denses, a grans partícules flotants. Aquestes partícules més grans tenen una major afinitat pels receptors de colesterol i es catabolitzen ràpidament.

Ús:

El fenofibrat és la matèria primera per fer alguns medicaments antilipèmics.

Categories: 12 Medicaments cardiovasculars

12.6 Drogues reguladores de lípids / Antiherbères

  Indicacions de fenofibratos :

Per utilitzar-los com a teràpia complementària a la dieta per reduir els nivells elevats de LDL-C, Total-C, Triglicèrids i Apo B, i augmentar l'HDL-C en pacients adults amb hipercolesterolèmia primària o dislipidèmia mixta  

Contraindicacions de fenofibrat :

El fenofibrato està contraindicat en condicions com les pedres Gall, les malalties hepàtiques, la insuficiència renal, la hipersensibilitat, l'embaràs.

 

Fenofibrat Efectes secundaris:

Encara que les reaccions adverses són poc freqüents, Fenofibrate pot provocar malestar estomacal, constipació, mal de cap, mareig o problemes de son.

Si els efectes secundaris anteriors causats per Fenofibrate persisteixen o fins i tot empitjoren, notifiqui-ho immediatament al seu metge.

Molt poc probable, però informeu amb rapidesa si hi ha els següents símptomes després d'haver pres Fenofibrate: disminució del desplaçament sexual, ulls groguencs o la pell, dolor d'estómac.

Si per casualitat sou al·lèrgic a Fenofibrate , busqueu atenció mèdica ràpida. Els símptomes d'una reacció al·lèrgica del fenofibrat poden ser: erupció cutània, picor, inflor, marejos, dificultat per respirar.

 

Sobredosi:

Si està sobredosificat amb Fenofibrate, giri als professionals immediatament.

Missdose:

Si falla una dosi, utilitzeu Fenofibrate tan aviat com recordeu. Si està a prop de l'hora de la dosi següent, ometeu la dosi perduda i repreneu el vostre horari habitual de dosificació. No "doblegueu" la dosi per posar-vos al dia. És molt important.

 

Rutina d'eliminació:

Fenofibrate es conjuga principalment amb àcid glucurónico i després s'excreta en orina. Després de l'administració oral com a instruccions, al voltant de seixanta per cent d'una dosi única de fenofibrat es mostrarà en l'orina, principalment com a àcid fenofibric i el seu glucuronat conjugat i vint-i-cinc percenis es excretaran a les femtes.

 

Fàbrica de substàncies i substàncies de la Xina, Pure de Fenofibrat de qualitat superior a Xina; Proveïdor de matèria primera de fenofibrat de Xina a la Xina. Xina Fenofibrate API Manufacturer a la Xina.


COA de Fenofibrate: contacteu amb nosaltres per obtenir-lo.

Ítems

ESPECIFICACIONS

RESULTATS

DESCRIPCIÓ

Fenofibrat

PODE DE CRISTALLINA BLANCA O BLANCA

CONFORMES

SOLUBILITAT

Fenofibrat

FREELAMENT SOLUBLE EN EL CLORUR DE METILI I EN EL ALCOHOL; PRACTICALMENT INSOLUBLE A L'AIGUA

CONFORMES

IDENTIFICACIÓ

A. IR-SPECTRUM

B. HPLC

PARTITS AMB ESTÀNDARD DE TREBALL

CONFORMES

ROTACIÓ ESPECÍFICA

-56 ° ~ 60 °

-58 °

AIGUA

No més del 0,3%

0.14%

RESIDUOS EN L'ENCENDÈNCIA

No més del 0,1%

0,01%

METALLS PESANTS

No més de 10Mg / g

<10μg>

MATERIAL RELATIVO

MAJOR No més del 0,5%

TOTAL No més d'1,0%

0,39%

0,77%

TAMANY DE PARTÍCULA

100% No més de 20 MICRONS

90% No més de 10 MICRONS

CONFORMES

SOLVENTS RESIDUALS

CONEIX ELS REQUISITS

CONFORMES

ASSAIG

(HPLC, BASE SOBRE EL SECAT)

Fenofibrat 98,5% ~ 101,0 %

99,05%

CONCLUSIÓ

CONFORMAR A USP39

 

Si esteu buscant l'API Fenofibrate Powder, matèria primera CAS 49562-28-9, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like