Clozapine Powder API, matèria primera CAS 5786-21-0

Xina Clozapine Suppliers, Xina Clozapine Manufacturers CAS 5786-21-0 Nom del producte: Clozapine Powder API, matèria primera CAS 5786-21-0 Sinònims: Clozapin, Clozapinum Número CAS: 5786-21-0 Característiques: Pols cristal · lí groc Assay: 98.0 ~ 102.0% Fórmula de Clozapina: C18H19ClN4 Fórmula d'Estructura: Informació del paquet: 25kg / drum KEY ...

Detalls del producte

Proveïdors de Clozapina de la Xina, fabricants de Clozapine de la Xina, CAS 5786-21-0


Clozapine Powder API, Raw Material.png


Nom del producte: Clozapine Powder API, Raw Material

Sinònims : Clozapin, Clozapinum, Clozaril

Número CAS: 5786-21-0

Característiques: Pols cristal·lina groga

Assay: 98.0 ~ 102.0% clozapina

Fórmula: C18H19ClN4

Fórmula d'estructura:

Clozapine Powder API, Raw Material formula.png

Informació del paquet: 25kg / drum
Paraules clau: Clozapine Powder Raw Material, API Standard: BP, USP

Descripció i ús:
La clozapina és una dibenodiazepina tricícola. Es classifica com una substància antipsicòtica atípica. La clozapina s'uneix a diversos tipus de receptors del sistema nerviós central. Mostra un perfil farmacològic únic.
A diferència dels antipsicòtics tradicionals, Clozapine bloqueja feblesament els receptors de tipus 2 de dopamina i alleujarà els símptomes esquizofrènics (al·lucinacions, deliris, demència).

Clozapine és la forma genèrica del medicament de marca Clozaril, que s'utilitza per tractar els símptomes de l'esquizofrènia. L'esquizofrènia és una malaltia mental que molesta el nostre pensament, emocions inusuals i al·lucinacions. La clozapina ha demostrat ser molt útil en el tractament de l'esquizofrènia. Té efectes secundaris greus si s'utilitza indegudament. Assegureu-vos de conèixer el règim de tractament de tercera línia per millorar l'estat d'ànim de la forma correcta i segura.

Clozapine powder Raw Material, l'API es troba en una classe de medicaments coneguts com antipsicòtics atípics. S'utilitza per tractar l'esquizofrènia o reduir el risc de conducta suïcida en persones amb esquizofrènia o altres trastorns de salut mental. La clozapina també es pot utilitzar utilitzada en el tractament de la psicosi en persones amb malaltia de Parkinson. És particularment útil per a persones que ja han provat un altre tractament, però han fallat. Clozapine powder Raw Material, l'API s'ha utilitzat per tractar amb èxit altres condicions relacionades.

En l'esquizofrènia, una substància molt important, la dopamina, és excessiva. La clozapina ajudarà a bloquejar les funcions de dopamina en determinades parts del nostre cervell. La clozapina bloquejarà molts receptors cerebrals per als neurotransmissors. La dopamina és important en el pensament, les emocions, el comportament i la percepció. Quan hi ha massa dopamina en el cervell, pot provocar símptomes com escoltar veus (al·lucinacions) o tenir idees que les persones puguin estar en contra seva (il·lusions paranoiques). Fins i tot és difícil que la gent digui entre el que és real i el que s'imagina, i pot dificultar-ne els sentiments rectes, expressos o comportar-se de manera adequada.

NOTA: És important saber que Clozapine està reservat només per a persones que no han fet bé amb altres medicaments. Clozapine és prescrit per professionals només en el tractament de les condicions de salut mental.

------------------

Clozapine powder Raw Material, l'API ve en forma de pastilles. Normalment, s'ha de donar per via oral. També té alguns efectes secundaris que es consideren letals, la qual cosa explica per què es va classificar en un tractament de tercera línia. S'ha demostrat que la clozapina és més útil en el tractament dels símptomes d'esquizofrènia en comparació amb medicaments antipsicòtics més antics. Altres indicacions per al fàrmac inclouen el tractament de pacients suïcides, individus paranoics, pacients maníacs, insomnes i aquells que pateixen personalitat esquizóide i demència del tipus Lewy.

 

Com a professional de la Xina Clozapine Powder Raw Material, proveïdor i fabricant d'API a la Xina, FENGCHEN GROUP CO, LTD ha estat subministrant i exportant Clozapine Powder Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Dades de solubilitat en pols de Clozapine Raw Material, API:

En DMSO: 6.86Max Conc. mg / mL; 20 Max Conc. mM

En etanol: 3.43Max conc. mg / mL; 10 mM amb suau escalfament Max Conc. mM

------------------

Efectes secundaris:

La somnolència és l'efecte secundari més freqüent de Clozapine. Els pacients també poden experimentar un augment de la freqüència cardíaca, mal de cap, augment de pes, somnolència, tremolor, augment de salivació, hipotensió, febre, visió borrosa, dificultat d'orinar, restrenyiment i íleo paralític. Alguns símptomes poden desaparèixer després d'estar al fàrmac durant 48-72 hores. Rarament, Clozapine també podria provocar efectes extrapiramidals o moviments involuntaris sobtats de les extremitats, els ulls i el cap. Un efecte secundari greu de Clozapine és l'agranulocitosis en què el recompte de glòbuls blancs disminueix dràsticament, el que farà que el pacient sigui vulnerable a la infecció i altres malalties.

Precaucions i notes:

Si les dones embarassades i les mares lactants volen prendre Clozapine, es recomana preguntar al metge per obtenir el permís primer.

------------------

COA de Clozapine:


PROVES
Aspecte (Clozapine)
Identificació Clozapina
Un IR
B per TLC
Punt de fusió
Pèrdua d'assecat
Residu en ignició
Metalls pesants
Impureses orgàniques volatives
Etanol
Toluè
DMF
Assay (Clozapine)

ESPECIFICACIÓ
Pols cristalina groga

L'IR compleix amb la norma
Segons USP29
182-186 ℃
No més del 0,5%
No més del 0,1%
No més del 0,002%


No més de 5000ppm
No més de 890 ppm
No més de 880 ppm
98.0-102.0%

OBSERVACIÓ
Fins a l'estàndard


Positiu
Positiu
183.5-184.0 ℃
0,04%
0,04%
No més del 0,002%

636ppm
A continuació es detecta un nombre limitat
70 ppm
99,70%

Top Quality, Xina Coca-Cola pura / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de Clozapine a la Xina. Fabricants de la Xina Clozapine API a la Xina.


Si esteu buscant l'API de Clozapine Powder, Raw Material CAS 5786-21-0, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clozapine Powder API, matèria primera CAS 5786-21-0, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like