Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 169590-42-5

Xina Celecoxib Suppliers, Xina Celecoxib Manufacturers CAS 169590-42-5 Nom del producte: Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP Nom químic: N- [4- [5- (4-methylphenyl) -3- (trifluoromethyl) -1H- pirazol-1il] fenilsulfonil] benzensulfonamida 4- [5- (4-Metilfenil) -3- (trifluorometil) -1H-pirazol-1-il] bencenosulfonamida Número CAS: ...

Detalls del producte

Proveïdors de Celecoxib de la Xina, fabricants de Celecoxib de la Xina, CAS 169590-42-5

Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP.png

Nom del producte: Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP

Nom químic: N- [4- [5- (4-metilfenil) -3- (trifluorometil) -1H-pirazol-1il] fenilsulfonil] benzensulfonamida

4- [5- (4-Metilfenil) -3- (trifluorometil) -1H-pirazol-1-il] bencenosulfonamida

Número CAS: 169590-42-5

Característiques: pols cristal·lina o amorf, blanca o gairebé blanca

Assay: 98.0% ~ 102.0% Celecoxib

Fórmula: C17H14F3N3O2S

Fórmula d'estructura:

Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP formula.png

Informació del paquet: 10KGS / Tambor
Paraules clau: Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 169590-42-5

Descripció:
El celecoxib és un inhibidor selectiu de la ciclooxigenasa-2. Té funció antiinflamatòria.
Celecoxib s'utilitza per tractar la poliposi adenomatosa familiar. És un fàrmac antiinflamatori no esteroide.
El celecoxib s'utilitza per tractar el dolor o la inflamació causada per moltes afeccions com l'artritis, l'espondilitis anquilosante i el dolor menstrual. També s'utilitza en el tractament dels pòlips hereditaris.
Celecoxib funciona reduint hormones que causen inflamació i dolor al cos.
Celecoxib és un derivat de pirazole i inhibidor selectiu, que s'utilitza per tractar els símptomes associats amb l'artritis, així com la gestió del dolor agut.

-------------------

Indicacions:

Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP es demostra i es permet l'ús en artrosi, artritis reumatoide, dolor agut, menstruació dolorosa i símptomes menstruals. Celecoxib ajuda a reduir el nombre de pòlips de còlon i recte en pacients amb poliposi adenomatosa familiar. Va ser originalment destinat a alleujar el dolor mentre minimitzava els efectes adversos gastrointestinals que generalment es veien amb AINE convencionals. En l'ús quotidià, Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP es prescriu en persones que requereixen tractament periòdic a llarg termini. Probablement no és avantatge utilitzar Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP per un alleugeriment del dolor molt curt o agut sobre AINE convencionals. A més, el mecanisme d'acció de celecoxib és similar al paracetamol.

 

Farmacologia:

Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP és un inhibidor altament selectiu de COX-2 i inhibeix principalment aquesta isoforma de ciclooxigenasa (inhibició de la producció de prostaglandines), mentre que els AINE tradicionals inhibeixen tant COX-1 com COX-2. Celecoxib és aproximadament 7,6 vegades més selectiu per a la inhibició de COX-2 sobre COX-1. Tècnicament, aquesta capacitat permet que celecoxib redueixi la inflamació o el dolor mentre que es minimitzen les reaccions adverses gastrointestinals. Aquestes reaccions al fàrmac són molt freqüents quan les fem servir.

 

Celecoxib Efectes adversos:

-Allergia pot passar quan s'utilitza Celecoxib.

Celecoxib conté un grup de sulfonamida. Pot haver-hi reaccions al·lèrgiques per a les persones que són al·lèrgiques a les substàncies que contenen sulfonamida. A més de la contraindicació en pacients amb antecedents d'al·lèrgia a aquests fàrmacs.

- ADRs rigorosos

Químicament, la selectivitat COX-2 causarà una incidència significativament menor d'ulceració gastrointestinal que els AINE tradicionals. El principal conjunt d'evidències presentades per donar suport a la conclusió anterior van ser els resultats preliminars de l'estudi de seguretat articular de llarg termini de Celecoxib, una investigació famosa publicada l'any 2000, que va suggerir una reducció significativa de la combinació d'úlceres sintomàtiques més complicacions d'úlceres en aquells que prenen celecoxib VS ibuprofen o diclofenac, sempre que no estiguessin a l'aspirina. Però no va ser significatiu a 1 any.

-També pot haver atacs cardíacs i riscos cerebrals després d'utilitzar Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP

-------------------------

Guia d'ús de Celecoxib:

Per tal de minimitzar les possibilitats de malestar estomacal, Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP és millor prendre junts amb els aliments. La dosi de Celecoxib depèn de la condició mèdica i la resposta al tractament. Prendre Celecoxib a la dosi efectiva més baixa i només per al període regulat.

------------------

Precaucions i notes de Celecoxib:

Celecoxib està contraindicat en persones que han tingut una reacció al·lèrgica al tipus sulfonamida. Aquest agent no es recomana tampoc per a persones amb insuficiència hepàtica greu o malaltia renal avançada.

També ha de saber que, en alguns casos, els pacients que reben Celecoxib simultàniament amb warfarina experimenten esdeveniments de sagnat associats amb un augment del temps de protrombina. Per tant, si hi ha un canvi de teràpia amb celecoxib, s'hauria de controlar la raó normalitzada internacional, que és especialment cert en els primers dies. A més, també existeix la possibilitat que es pugui interaccionar amb inhibidors de liti i citocromo P450 quan els pacients prenen medicaments que contenen Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP.

-----------------------

Talla de partícules de Celecoxib:
El nostre celecoxib és molt petit en mida de partícula.


Com a professional de la Xina, Celecoxib BP, EP, proveïdor i fabricant de l'API USP, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant celecoxib matèries primeres procedents de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Usos i funcions de Celecoxib:

1. La matèria primera de Celecoxib alleugerirà la osteoartritis. Símptomes i problemes.

2. Celecoxib API pot tractar i alleujar els símptomes d'artritis reumatoide per a adults.

3. Un altre ús de Celecoxib és per al tractament del dolor agut adult.


Altres noms d'aquest producte:

Celecoxib; 4- (5- (4-Metilfenil) -3- (trifluorometil) -1H-pirazol-1-il) bencenosulfonamida; Celebrex; SC-58635; 4- (5- (4-metilfenil) -3- (trifluormetil) pirazol-1-il) bencenosulfonimida; celebra; celebrex; 4 [5 (4 metilfenil) 3 trifluorometil 1 h pirazol 1il] bencenosulfonamida; sc 58635; m 177; 4 [5 (4 metilfenil) 3 trifluorometil 1 h pirazol 1 il] bencenosulfonamida;


Índexs principals de Celecoxib:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Celecoxib

Pols cristal·lina o amorf blanca o gairebé blanca

Positiu

Identificació A
Celecoxib

L'espectre IR compleix amb el RS

Compleix

Identificació B
Celecoxib

RRT compleix amb la solució estàndard.

Compleix

Solubilitat

Freqüentment soluble en etanol; Soluble en clorur de metilè; pràcticament insoluble en aigua

Compleix

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Aigua (KF)

≤ 0,5%

0.19%

Residual a l'encès

≤ 0,2%

0,10%

Impuresa A

≤ 0,4%

No detectat.

Impuresa B

≤ 0,10%

0,085%

Impuresa C

≤ 0,10%

No detectat.

Impuresa D

≤ 0,10%

0.006%

Impuresa E

≤ 2,5 ppm

No detectat.

Impuresa F

≤ 0,10%

No detectat.

Max Impureza individual

≤ 0,10%

0.003%

Impuresa total

≤ 0,5%

0.11%

Metanol

≤ 3000ppm

150 ppm

Etanol

≤ 5000ppm

820ppm

Toluè

≤ 890 ppm

No detectat.

Assaig

98.0 ~ 102.0% Celecoxib

100,0%

Aquest producte compleix amb la norma USP35.

Màxima qualitat, Xina Pure Celecoxib en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres Celecoxib de la Xina a la Xina. Fabricants de la Xina Celecoxib API a la Xina.

Si esteu buscant el material en pols de Celecoxib, API BP EP USP CAS 169590-42-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Celecoxib Powder Raw Material, API BP EP USP CAS 169590-42-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like