Captopril Power API, Raw Material BP, EP, USP CAS 62571-86-2

Proveïdors de Captopril de la Xina, fabricants de Captopril de la Xina CAS 62571-86-2 Nom del producte: Captopril Power API, Raw Material BP, EP, USP CAS 62571-86-2 Sinònims: Captoprilum, Captopri Número de CAS: 62571-86-2 Nom químic: ( 2S) -1 - [(2S) -2-metil-3-sulfanilpropanoil] pirrolidina-2-carboxílic Característiques: pols cristal·lí blanc a blanc, ...

Detalls del producte

Proveïdors de Captopril de la Xina, fabricants de Captopril de la Xina CAS 62571-86-2

Captopril Power API, Raw Material BP, EP, USP.jpg

Nom del producte: Captopril Power API, Raw Material BP, EP, USP

Sinònims: Captoprilum, Captopri, Capoten

Número CAS: 62571-86-2

Nom químic: (2S) -1 - [(2S) -2-metil-3-sulfanilpropanoil] pirrolidina-2-carboxílic

Característiques: Pols cristal·lina blanca a fosca, olor similar a sulfur

Assay: 97.5% ~ 102.0% Captopril

Fórmula: C9H15NO3S

Fórmula d'estructura:

Captopril Power API, Raw Material BP, EP, USP formula.jpg

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor

PARAULES CLAU: Captopril Power API, Raw Material BP, EP, USP

Estàndard: Captopril estàndard USP37.


Descripció:

El captopril és una substància que és un inhibidor potent i específic de peptidil-dipéptidasa A. Bloqueja la conversió de l'angiotensina I a l'angiotensina II.

El captopril suprimeix el sistema renina-angiotensina, més encara que inhibeix les respostes de pressió a l'angiotensina exògena.

El mecanisme d'acció de Captopril:

Captopril un inhibidor de l'enzim convertidor d'angiotensina.

El nom químic és: C9H15NO3S. Com a substància medicamentosa d'inhibidors de l'enzim convertidor d'angiotensina (ACE), Captopril ajudarà a tractar la hipertensió (pressió arterial alta), insuficiència cardíaca congestiva i altres trastorns cardiovasculars. Captopril relaxarà els nostres vasos sanguinis perquè la sang pugui fluir amb més facilitat. L'enzim convertidor d'angiotensina és l'enzim responsable de la conversió de l'angiotensina I a l'angiotensina II.

 

Amb l'ajuda de Captopril, la pressió arterial es mantindrà més baixa. Això ens beneficiarà moltíssim. Captopril Raw Material API BP, EP, USP evitarà accidents cerebrovasculars, atacs cardíacs i problemes renals. També protegeix els ronyons dels danys causats per la diabetis. D'altra banda, Captopril ajudarà al pacient després d'un atac al cor, augmentant la taxa de supervivència dels atacs cardíacs.

Ús:

La matèria primera de Captopril s'utilitza per produir medicaments acabats com ara Captopril Tablets.

Captopril és un inhibidor de l'enzim convertidor d'angiotensina. inhibeix competitivament l'enzim convertidor d'angiotensina (ACE). El captopril també pot inhibir l'angiogènesi tumoral mitjançant la inhibició de la metaloproteinases de matriu de cèl·lules endotelials (MMPs) i la migració de cèl·lules endotelials. Captopril també pot exhibir activitat antineoplásica independent dels efectes sobre l'angiogènesi tumoral.

Precaucions i advertències:

- Captopril no és adequat per a dones embarassades. Hem de deixar captopril immediatament una vegada que es troba l'embaràs.

- Captopril actuarà directament sobre el sistema renina-angiotensina. Això provocarà un dany mortal al fetus en desenvolupament.

- A més, les persones amb antecedents o que encara pateixen diabetis han de prestar especial atenció abans d'usar Captopril.

- Aliskiren no funciona bé juntament amb Captopril. Així que vés amb compte.

 

Captopril Raw Material USP, BP, EP pot ser utilitzat com a tractament inicial per a pacients amb funció renal normal, en els quals el risc és relativament baix. En pacients amb insuficiència renal alterada, especialment aquells amb malaltia vascular de col·làgen, Captopril ha de ser reservat per a hipertensos que han desenvolupat efectes secundaris inacceptables en altres fàrmacs o no han respost satisfactòriament a les combinacions de fàrmacs.

El captopril és efectiu sol o en combinació amb altres agents antihipertensius, especialment diürètics tipus tiazida. Els efectes de disminució de la pressió arterial de captopril i tiazidas són aproximadament additius.

 

Atac de cor:

En combinació amb diürètics i digitals, Captopril contribueix en el tractament de la insuficiència cardíaca congestiva en general.

 

Nefropatia diabètica:

El captopril també es pot indicar per al tractament de la nefropatia diabètica (proteinúria> 500 mg / dia) en pacients amb diabetis mellitus i retinopatia dependents de la insulina tipus I. El captopril disminueix el risc de progressió de la insuficiència renal i el desenvolupament de resultats clínics adversos greus.

  -----------------------

Efectes secundaris comuns de Captopril:

Captopril pot provocar els següents efectes secundaris no desitjats (No ésser greu):

Tostament, tos, lleugeresa, cansament, pruïja lleu o erupció cutània, sabor salat o metàl·lic, o capacitat reduïda de sabor, enduriment, formigueig o sensació d'ardor a les mans o els peus, etc.

  Efectes secundaris greus de Captopril inclouen:

Dolor a l'estómac, Dolor toràcic, Rendiment ràpid, Poca o cap urinació, Diarrea prolongada o vòmits, etc.

  -----------------------

COA de Captopril

Nom del producte

Captopril

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca a fosca, olor similar a sulfur

Compleix

Identificació (Captopril)

Absorció per infrarojos

Compleix

Aparença de la solució Captopril

Clar i incolor

Conformes

Punt de fusió

104 ° C ~ 110 ° C

106 ° C ~ 107 ° C

Rotació específica

-125 ° ~ -134 °

-129 °

Pèrdua en l'assecat (Captopril)

≤ 1,0%

0,02%

Cendres sulfatades

≤ 0,2%

0,09%

Heavy Metall

≤ 30 ppm

<>

Disulfur de Captopril

≤ 1,0%

0,31%

Impureza única desconeguda

≤ 0,2%

No detectat

Total impureses desconegudes

≤ 0,5%

No detectat

Assaig (Captopril)

97,5% ~ 102,0%

99,7%


Top Quality, Xina Pure Captopril en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèria primera de Captopril de la Xina a la Xina. Xina Captopril API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant l'API de Captopril Power, Raw Material BP, EP, USP CAS 62571-86-2, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

Potser també t'agrada