Canthaxantina 10%, Canthaxantina 20% CAS 517-78-3

Xina Canthaxantina 10% Proveïdors, Xina Canthaxantina 10% Fabricants CAS 517-78-3 Nom del producte: Canthaxantina 10%, Canthaxantina 20% CAS 517-78-3 Sinònim: Canthaxanthine, Cantaxantina, Cantaxantina i Nombre CAS: 517-78-3 Característiques: Bequetes violeta a vermellosa, amb taques blanques de midó d'aliments Assaig: 10% min ...

Detalls del producte

Xina Canthaxantina 10% Proveïdors, Xina Canthaxantina 10% Fabricants CAS 517-78-3

Canthaxanthin 10%, Canthaxanthine 20%.jpg

Nom del producte: Canthaxantina 10%, Canthaxantina 20% CAS 517-78-3

Sinònims: Canthaxanthine, Cantaxanthin, Cantaxanthine

Número CAS: 517-78-3

Característiques: Bequetes violeta a vermellós, amb taques blanques de midó d'aliments

Assaig: 10% min

Fórmula: C40H52O2

Paquet: 20Kgs / cartró

PARAULA CLAU: Canthaxantina 10%, Canthaxantina

Descripció:

La cantàxantina és un pigment trans-carotenoide àmpliament distribuït en la naturalesa. El compost s'utilitza com a agent de bronzejat oral i com a agent colorant alimentari i medicamentós. La ingestió oral del compost causa retinopatia de la canthaxantina.

-----

Amb el nom químic β-carotè-4,4'-dione; 4,4-dioxo-β-carotè, C 40 H 52 O 2,

La Canthaxantina és coneguda principalment com el pigment natural del bolet Chanterelle de color groc taronja, però també es presenta en diversos animals inferiors, alguns crustacis, insectes, peixos i ocells. A més de les seves propietats de pigmentació, Canthaxantina té diverses funcions fisiològiques i es pot convertir en vitamina A en cas de deficiència.

-----

En primer lloc, Canthaxanthin es va aïllar d'una espècie de bolet comestible en la dècada de 1950. Des de llavors, la substància de Canthaxantina s'ha trobat en truites de mar, algues, daphnia, salmó, gambetes de salmorra i diverses espècies de flamenc. A més de les fonts naturals anteriors, la cantàxantina es pot fabricar sintèticament a partir d'acetona. Les matèries primeres de Canthaxantina, API no són solubles en etanol i són poc solubles en altres dissolvents. La canthaxantina és químicament estable a pH 2-8, i és sensible a la llum ia l'oxigen. La canthaxantina està disponible comercialment com a pols seca i una beadlet seca, dispersable per aigua, composta de colorant del 10%, gelatina, oli vegetal, sucre, midó, antioxidants i conservants.

La cantàxantina pertany a una classe més gran de fitoquímics anomenats terpenoides. No obstant això, en alguns països, Canthaxanthin 10% està prohibit per al seu ús.

 

Fengchen Group és un proveïdor líder de Canthaxanthin 10%, 20% en pols de la Xina a la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Canthaxantina 10%, 20% de pols quan ho necessitin. Quan compreu o compre Canthaxanthin 10%, 20% en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.

Com a professional de la Xina, Canthaxanthin 10%, 20% proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Canthaxanthin 10%, 20% API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Sol·licitud:

- Canthaxantina 10% de gra d'alimentació utilitzada normalment per pintar la pell d'aviram, els peus i el rovell d'ou.

- Canthaxantina 10% de gra d'alimentació s'utilitza com a antioxidant.

- El grau d'alimentació del 10% de Canthaxantina millorarà la immunitat animal i reduirà la incidència de malalties

En grau alimentari: cantahxantina additiu alimentari

En grau d'alimentació: addició d'additius canthaxantina

 

Funcions principals i avantatges:

1. Tractar la sensibilitat del sol causada per certs medicaments.

2. Tractar picor provocat pel sol

3. Causa bronzejat artificial.

4. Altres condicions.

 

La canthaxantina s'utilitza per a la rovellada d'ou i la pigmentació d'engreixat com a component vermell del color del rovell. I en aliments i cosmètics, la cantàxantina també pot jugar un paper important per aconseguir el color final.

En preparacions de begudes i productes farmacèutics, també s'aplica Canthaxantina com a colorant. Dóna un color taronja-vermell a l'ombra de color vermell.

Usos comuns:

La canthaxantina és un additiu de color taronja vermellós que s'utilitza en productes de tomàquet, begudes de fruites, productes de xoriço i productes horneados.

 

----

Límits d'aprovació / consum de reglamentació
L'additiu de color canthaxantina pot utilitzar-se de forma segura per a la coloració d'aliments generalment subjectes a la normativa següent:

(1) la quantitat de canthaxantina pot <30mg libra="" d'aliments="" sòlids="" o="" semisólidos="" o="" líquids="" per="">

(2) Pot ser que no s'utilitzi per a la coloració dels aliments als quals s'hagin promulgat normes d'identitat segons l'article 401 de l'acte, a menys que un color afegit estigui autoritzat per aquestes normes.

----

Avaluació de seguretat
La cantàxantina no és genotòxica pel pes de l'anàlisi de la prova. La canthaxantina només pot ser insuficientment absorbit del tracte gastrointestinal animal.

Un cop absorbida, Canthaxantina serà eliminada del plasma lentament.

La majoria de la cantxarxantina es transferirà al teixit gras, on la remobilització és lenta, fins i tot en condicions d'utilització ràpida de greixos. Encara que només pot ser poc absorbida, la cantàxantina, com altres carotenoides, pot ser escindida per dioxigenasa cel·lular per formar dos fragments idèntics de 4-oxoretinal.

--------

Emmagatzematge: al contenidor del segell lluny de la humitat, l'oxigen, la calor i la llum. Un cop obert el paquet original, utilitzeu-lo ràpidament.

Durada: 3 anys.

COA de Canthaxantina 10%

Nom del producte: Canthaxantina 10%

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Purple a becifetes amb violeta vermellosa, amb taques blanques de midó d'aliments

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 8%

4,9%

Tamany de partícula

Almenys el 95% passa pel tamís núm

100% de passada

Pb

≤ 10 ppm

<>

Totalment comptatge de bacteris viables

≤ 3000cfu / g

<10cfu>

Nombre total de motlles

≤ 1000cfu / g

<10cfu>

Espècies de Salmonella

Negatiu

No detectat

Assajos (Canthaxantina)

≥10%

10,9%

Alta qualitat, Xina Canthaxantina 10% pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Canthaxanthin 10% proveïdor a la Xina. Xina Canthaxantina 10% fabricant a la Xina.


Si esteu cercant Canthaxanthin 10%, Canthaxanthine 20% CAS 517-78-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like