Material en pols de policarbonet de calci, API CAS 9003-97-8

Proveïdors de policarbòfil de calci de calci, fabricants de policarbòfil de calci CAS 9003-97-8 Nom del producte: matèria primera en pols de policarbonat de calci, API CAS 9003-97-8 Sinònims: Policarbonat de calci, Ca Policarbonat Número de CAS: 9003-97-8 Característiques: Blanc a cremós pols blanc Assaig: ≥ 98.0% Fórmula de Policarbonat de Calci: ...

Detalls del producte

Proveïdors de policarbonat de calci de calci, fabricants de policarbonat de calci CAS 9003-97-8

Calcium Polycarbophil Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Policarbòfil de calci, matèria primera en pols, API

Sinònims: Policarbòfil, Calci, Ca Policarbonet

Número CAS: 9003-97-8

Característiques: Pols blanc a cremós

Assay: ≥ 98.0% Policarbonet de calci

Fórmula: (C3H3Ca1 / 2O2) a (C6H10O2) b

Fórmula d'estructura:

Calcium Polycarbophil Powder Raw Material, API formula.jpg

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor

PARAULES CLAU: Policarbonet de calci, Policarbonat de matèria primera en pols de calci , API

Estàndard: USP37, estàndard USP39.


Descripció:

El policarbonat de calci (calci de policarbonat) s'utilitza principalment com a estabilitzador de femta. Químicament, es tracta d'un polímer sintètic d'àcid poliacrílic reticulat amb divinil glicol, amb calci com a contra-ió.

El policarbonat de calci (calci de policarbonat) tracta el restrenyiment, la diarrea i la incomoditat abdominal. La massa voluminosa estimula els músculs intestinals, accelerant el temps de trànsit de les femtes a través del còlon. Els resultats solen tenir lloc entre les 12 i les 72 hores.

Tingueu en compte: El policarbonat de calci no funcionarà sense un augment de la ingesta de líquid.

El policarbonat de calci s'ha comercialitzat com un agent de venda lliure que s'utilitza per tractar trastorn funcional de l'intestí i com a agent productor de volum.


El calci policarbòfil ( calci policarbonat ) és un fàrmac utilitzat com a estabilitzador de femta. Químicament, es tracta d'un polímer sintètic d'àcid poliacrílic reticulat amb divinil glicol, amb calci com a contra-ió. El calci policarbòfil ( calci policarbonat ) s'utilitza principalment per tractar el restrenyiment. A més, també es pot utilitzar per ajudar a alleujar els símptomes de la síndrome de còlon irritable o diarrea. L'avantatge del calci de policarbofilo ( policarbonat de calci ) és menys gasós i inflor en comparació amb els productes laxants de psyllium. Tanmateix, encara hi ha algunes possibilitats que el calci de policarbofilo ( policarbófilo de calci ) pugui produir ardor d'estómac i rampes de ventre. És insoluble en aigua, àcids diluïts i àlcalis diluïts. La matèria primera de calci de policarbonat ( calci de policarbonat ), API BP, EP, USP té una capacitat excepcionalment alta d'unió a l'aigua. No interfereix en l'activitat dels enzims digestius o l'absorció intestinal, posseeix una estabilitat satisfactòria. El calci policarbonat ( calci policarbonat ) és fisiològicament inert i no causa irritació gastrointestinal.

 

Com a fabricant professional de policarbonet de calci de la Xina ( Calci Polycarbophil ), API BP, EP, USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant matèries primeres de calci de policarbòfil ( calci de policarbonat ), API BP, EP, USP des de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Ús:

El nostre policarbonat de calci (calci de policarbonat) és la matèria primera per produir medicaments que tractaran el restrenyiment . És conegut com a laxant de forma massiva . El policarbonat de calci (calci de policarbonat) augmenta el gruix del tamboret, un efecte que ajuda a produir el moviment dels intestins . El policarbonat de calci també funciona incrementant la quantitat d'aigua a les femtes, fent que l'excés sigui més suau i fàcil de passar.

NOTA: informeu al vostre metge si la vostra condició persisteix o s'agreuja, o si es produeix un sagnat del recte. Si creieu que pot tenir un problema mèdic greu, busqueu atenció mèdica immediata.

 

Mecanisme d'acció:

El calci policarbòfil ( policarbonat de calci ) es coneix com a laxant de forma massiva. Augmentarà efectivament el gruix a les femtes. Això definitivament beneficiarà el moviment dels intestins. El calci policarbonat ( calci policarbonat ) també funciona incrementant la quantitat d'aigua a les femtes, fent que l'excreció sigui més suau i fàcil de passar.

 

Funcions de Farmacodinàmica de calci de policarbofilo ( policarbonat de calci ):
Acció laxant: El calci policarbonat ( calci de policarbonat ) pot absorbir aigua i expandir-se. Per tant, augmentarà les femtes a granel i la humitat i promourà la peristaltis normal i la motilitat intestinal.
Acció anti-diarreica: el calci policarbòfil ( calci policarbonat ) també absorbeix el líquid intestinal. D'aquesta manera, es restaurarà la consistència normal de les femtes a granel.

 

Interaccions de calci de policarbofilo ( policarbonat de calci):
Absorció de la tetraciclina: el calci de policarbofílic (policarbonet de calci) pot alterar l'absorció de la tetraciclina. S'ha de prestar més atenció especial a l'ús combinat.

 

Reaccions adverses de policarbofílic ( calci de policarbonat)
L'ús de calci policarbòfil (calci policarbonat) pot conduir a reaccions no desitjades com la plenitud abdominal i l'augment de l'obturador, obstrucció intestinal.
Altres efectes secundaris: El temps prolongat i el consum excessiu de calci policarbonat (calci de policarbonat) poden desenvolupar dependència laxant.


COA de policarbonat de calci

Nom del producte

Policarbonat de calci

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanc a cremós

Pols blanca

Identificació

(Policarbonat de calci)

Quan es prova com s'indica en la prova per absorbir pols, absorbeix aproximadament 35 vegades el seu pes original.

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 10.0%

4,73%

Poder absorbent

≥ 35 g / g

51,96 g / g

Contingut del calci

18,0% ~ 22,0%

20,26%

Mida de partícules ≤ 20 # (ASTM)

≥ 95%

100%

Mida de partícules ≤ 325 # (ASTM)

≤ 30%

5%

Àcid acrílic

<>

Conformes

Divinil Glicol

<>

No detectat

Assaig

(Policarbonat de calci)

≥ 98,0%

98,9%


Poliamida de poliuretà (poli (carbòfilo de calci) en pols i substància; Proveïdors de matèries primeres a la Xina de calci de policarbonat (calci de policarbonat). Xina Fabricants de la API de policarbonat (calci de policarbofí) a la Xina.

Si esteu buscant la matèria primera de pols de policarbonet de calci, API CAS 9003-97-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like