Cefmetazol de sodi BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5

Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5 és un derivat semi-sintètic de cefalosporina. La seva activitat antimicrobiana és similar a la de les cefalosporines de segona generació.

Detalls del producte

Cefmetazol de sodi BP EP USP Cephmetazole Sodium

image001

Xina Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5 de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 56796-39-5

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C15H16N7NaO5S3


Paraules clau:

Cefmetazol de sodi BP EP USP Cephmetazole Sodium


Descripció:

Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5 és un derivat semi-sintètic de cefalosporina. La seva activitat antimicrobiana és similar a la de les cefalosporines de segona generació. Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5 també té una bona activitat antimicrobiana contra algunes soques resistents a les cefalosporines. Té una forta activitat antimicrobiana contra Staphylococcus, Escherichia coli, Klebsiella, Indol-negatiu o Proteus positiu, Bacteroides fragilis, coccis digestius (inclòs el Streptococcus digestive), etc. Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5 no s’absorbeix per via oral i només es pot utilitzar per administració intravenosa.


Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium és adequat per al tractament de les següents infeccions causades per bacteris sensibles:

1. Ajudarà a tractar la infecció de les vies respiratòries (com ara bronquitis, bronquiectàsies amb infecció, pneumònia, infecció secundària de malalties respiratòries cròniques, abscessos pulmonars, empema).

2. Infecció del tracte urinari (com ara pielonefritis i cistitis).

3. Colangitis i colecistitis.

4. Peritonitis.

5. Infecció del sistema reproductor femení (com ara adenitis vestibular, infecció intrauterina, adnexitis uterina, inflamació pèlvica, parametritis).

6. Septicèmia.

7. Celulitis perijaw i inflamació de la mandíbula.


Notes:

Utilitzeu Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium si sou al·lèrgic a la cefalosporina o a la penicil·lina. Utilitzeu aquesta matèria primera amb precaució en pacients amb insuficiència renal. Utilitzeu amb precaució durant l’embaràs i la lactància.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts fabricants de pols de sodi de Cefmetazol Sodium BP EP USP Cephmetazole Sodium Fabricant a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols de Cefmetazol de sodi BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5 quan ho necessitin.

Un altre nom:

Sodi (6R, 7S) -7 - [[2- (cianometilsulfanil) acetil] amino] -7-metoxi-3 - [(1-metiltetrazol-5-il) sulfanilmetil] -8-oxo-5-tia-1- azabiciclo [4.2.0] oct-2-ene-2-carboxilat


La més alta qualitat, pur Cefmetazol de sodi BP EP USP Cephmetazole Sodium CAS 56796-39-5 Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si esteu buscant el cefmetazol sodi bp ep usp cephmetazole sodium cas 56796-39-5, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: cefmetazol sodi bp ep usp cephmetazole sodium cas 56796-39-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like