Cefixime BP EP USP Raw Material

La matèria primera Cefixime BP EP USP s'aplica per tractar algunes infeccions bacterianes específiques incloent infeccions del tracte urinari, infeccions de l'oïda, com la gonorrea, que afecten la uretra i el recte. És un medicament amb recepta. La matèria primera Cefixime BP EP USP també s'utilitza per tractar els símptomes d'empitjorament dels casos greus de bronquitis.

Detalls del producte

Cefixime BP EP USP Matèria primera

image001

Xina Cefixime BP EP USP fàbrica de matèries primeres, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims:

Cefixim, Cefixima, Cefixima anhidra, Cefiximum

Número CAS: 79350-37-1

Característiques: Pols cristal·lí blanc o groc clar.

Puresa (Assaig): 99% Min

Fórmula molecular: C16H15N5O7S2

Fórmula de l'estructura:

image002


Propietats:

Densitat: 1,85 g / cm3

Punt de fusió: 218-225 ° C

Solubilitat: 55,11 mg / L en aigua

Aspecte: pols blanca o blanca o pols de cristalls blancs


Paraules clau:

Cefixime BP EP USP Matèria primera

image003

Descripció:

La matèria primera Cefixime BP EP USP s'aplica per tractar algunes infeccions bacterianes específiques incloent infeccions del tracte urinari, infeccions de l'oïda, com la gonorrea, que afecten la uretra i el recte. És un medicament amb recepta. La matèria primera Cefixime BP EP USP també s'utilitza per tractar els símptomes d'empitjorament dels casos greus de bronquitis.

Aquesta matèria primera no funcionarà per tractar una infecció viral. Per exemple, no funcionarà quan lluiti contra un refredat comú o la grip.

La matèria primera Cefixime BP EP USP pertany a una classe de medicaments anomenats antibacterians Cefalosporina. Aquesta classificació és un medicament antibacterià que elimina els bacteris interferint amb la forma en què els bacteris construeixen les seves parets cel·lulars.

Lliurament i enviament: Fengchen Group és un dels fabricants més coneguts de pols de matèries primeres Cefixime BP EP USP a Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

Cefixime BP EP USP La matèria primera és un antibiòtic de gran espectre, el que significa que és actiu contra una gran varietat de bacteris. Es tracta d'infeccions matant o aturant el creixement dels bacteris responsables. És un antibiótic cefalosporina de tercera generació per via oral.

Igual que la resta de cefalosporines de tercera generació com la ceftriaxona i la cefotaxima, la matèria primera Cefixime BP EP USP és altament estable en presència d’enzims beta-lactamasa. Com a resultat, molts organismes resistents a les penicil·lines i algunes cefalosporines a causa de la presència de beta-lactamases, poden ser susceptibles a la cefixima. L’efecte antibacterià de la matèria primera Cefixime BP EP USP resulta de la inhibició de la síntesi mucopèptida a la paret cel·lular bacteriana.

Com el proveïdor més famós de pols de matèries primeres de la Xina Cefixime BP EP USP a la Xina, el producte de Fengchen Group està ben embalat amb el paquet més recent i el més segur.

Igual que tots els antibiòtics beta-lactàmics, la matèria primera Cefixime BP EP USP s'uneix a proteïnes específiques d'unió a la penicil·lina localitzades a la paret cel·lular bacteriana, causant la inhibició de la tercera i última etapa de síntesi de paret cel·lular bacteriana.

És efectiu quan Cefixime BP EP USP lluita contra matèries primeres contra:

Oïda (otitis mitjana causada per Haemophilus influenzae, Moraxella catarrhalis i S. pyogenes.) Nas, sinusitis, gola (amigdalitis, faringitis causada per S. pyogenes), pit i pulmons (bronquitis, pneumònia causada per Streptococcus pneumoniae i Haemophilus) influenzae).


Ús i aplicació:

Consulteu les anteriors.

Adequat per a bronquitis, pneumònia, pielonefritis, cistitis, uretritis, colecistitis, colangitis, escarlatina, otitis mitjana, sinusitis

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder a la indústria primària de la Xina Cefixime BP EP USP. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor China Cefixime BP EP USP en matèria primera de pols quan ho necessitin. Quan vagi a comprar o comprar Cefixime BP EP USP Raw Material Powder from China, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

image004

image005

image006

Top Quality, pur Cefixime BP EP USP matèria primera en pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu la matèria primera cefixime bp ep usp, us convidem a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: cefixime bp ep usp matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like