Sodium Cefapirina BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3

Cefapirina Sodiu BP EP USP Cefapirina El sodi pertany a la primera generació de cefalosporines. La cefpirina sòdica és la primera generació de cefalosporines semisintètiques. A la clínica, les sals de sodi s’administren de forma intramuscular o intravenosa.

Detalls del producte

Sodium Cefapirina BP EP USP Cefapirina Sodiu

image001

Xina Cefapirina Sodium BP EP USP Cefepirina Sodi CAS 24356-60-3 de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 24356-60-3

Fórmula molecular: C17H16N3NaO6S2

Fórmula d'estructura:

image002

Paraules clau:

Sodium Cefapirina BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3


Descripció:

Cefapirina Sodiu BP EP USP Cefapirina El sodi pertany a la primera generació de cefalosporines. La cefpirina sòdica és la primera generació de cefalosporines semisintètiques. A la clínica, les sals de sodi s’administren de forma intramuscular o intravenosa. Mecanismes: Cefapirina Sodium BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3 és un fungicida. El seu mecanisme antimicrobian és inhibir la biosíntesi de la paret cel·lular bacteriana. Aquest producte té una forta afinitat amb la proteïna que uneix la penicilina (PBPs), una proteïna diana de la membrana cel·lular bacteriana.


Mecanisme d'acció:

Efecte del Cefpirina Sòdic sobre Pneumococ.

L’espectre antimicrobià i l’activitat antimicrobiana del producte són similars a les del cefazolina sòdica. Cefapirina Sodium BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3 és estable a la beta-lactamasa i molt eficaç per als pneumococs i l’enterococ. És un antibiòtic d’ampli espectre de beta-lactam. Excepte Enterococcus, Staphylococcus aureus resistent a la meticilina i Staphylococcus aureus resistent a la penicil·lina, tenen una forta activitat antimicrobiana contra altres coccis Gram-positius i bacils Gram-negatius comuns; tenen més activitat antimicrobiana contra els coccis gram positius que les cefalosporines de segona i tercera generació; tenen l'activitat més antimicrobiana contra bacils gramnegatius a les cefalosporines de primera generació. Les cefalosporines de tercera generació no són tan bones com les cefalosporines de segona generació. Cefapirina Sodium BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3 és inestable a la beta-lactamasa produïda per bacils negatius, de manera que hi ha molts bacils negatius. No té activitat antimicrobiana contra Pseudomonas aeruginosa, Enterobacter i bacteris anaerobis. Resistència a Listeria, Chlamydia, Clostridium difficile i Bacteroides fragilis.

Com a proveïdor de pols de Cefapirina Sodium BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3 a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més nou i segur.


Notes:

1. Al·lèrgia creuada: els pacients al·lèrgics a una cefalosporina o cefamicina han de prestar especial atenció a Cefapirina Sodium BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3 abans d’utilitzar-la.

Altres cefalosporines o cefalosporines també poden ser al·lèrgiques. Els pacients al·lèrgics a penicil·lines, derivats de la penicil·lina o penicil·lina també poden ser al·lèrgics a cefalosporines o cefalosporines.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de la cefapirina de sodi BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3.


Altres noms:

Sodi (6R, 7R) -3- (acetiloximetil) -8-oxo-7 - [(2-piridin-4-ililsulfanyacetil) amino] -5-tia-1-azabiciclo [4.2.0] oct-2-ene- 2-carboxilat

Alta qualitat, cefapirina de sodi pur BP EP USP Cephapirin Sodium CAS 24356-60-3 fàbrica de pols / substància, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si estàs buscant la cefapirina sodi bp ep usp cefepirina sodi cas 24356-60-3, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: cefapirina sodi bp ep usp cefepirina sodium cas 24356-60-3, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like