Cefalotina Sodiu BP USP EP Cephalotina Sodi CAS 58-71-9

Cefalothin Sodium BP USP EP Cephalothin Sodium és la cefalosporina de primera generació amb ampli espectre antimicrobian i forta activitat contra els bacteris Gram-positius.

Detalls del producte

Sodium Cefalothin BP USP EP Sodium Cefalotina

image001

Xina Cefalothin Sodium BP USP EP Cephalothin Sodium CAS 58-71-9 de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Cefalotina sòdica; Cefalotina sòdica;

Número CAS: 58-71-9

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: C16H15N2NaO6S2

Fórmula d'estructura:

image002

Paraules clau:

Cefalotina Sodiu BP USP EP Cephalotina Sodi CAS 58-71-9


Descripció:

Cefalothin Sodium BP USP EP Cephalothin Sodium és la cefalosporina de primera generació amb ampli espectre antimicrobian i forta activitat contra els bacteris Gram-positius. És adequat per a infeccions de les vies respiratòries, infeccions de teixits tous, infeccions de les vies urinàries i sèpsia causades per Staphylococcus aureus resistent a la penicilina (excepte resistents a la meticil·lina) i bacils gramnegatius sensibles. Els antibiòtics com Cefalothin Sodium BP USP EP Cephalothin Sodium CAS 58-71-9 s’han d’utilitzar en combinació, però hauríem d’estar atents al possible agreujament de la nefrotoxicitat. Aquest producte no és adequat per a pacients amb meningitis bacteriana. Aquest producte inhibeix principalment la síntesi de la paret cel·lular bacteriana.


Cefalothin Sodium BP USP EP Cephalothin Sodium CAS 58-71-9 és més estable que el ceftazidime a la beta-lactamasa produïda per Staphylococcus aureus i més resistent als bacteris gram positius, inclosos els Staphylococcus aureus sensibles a la penicilina i resistents (excepte els resistents a la meticil·lina) Staphylococcus aureus), que no pas a les cefalosporines de segona i tercera generació. Les beta-lactamases crues són inestables i tenen menys efecte sobre els bacteris Gram-negatius que les cefalosporines de segona generació i la tercera generació. Clínicament, Cefalothin Sodium BP USP EP Cephalothin Sodium CAS 58-71-9 es pot utilitzar com a elecció de fàrmacs per a la infecció de les vies respiratòries, la infecció dels teixits tous, la infecció del tracte urinari i la sèpsia causada per Staphylococcus aureus resistent a la penicilina (excepte resistent a la meticil·lina)

Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols de Cefalotina de sodi BP USP EP Cephalothin Sodium CAS 58-71-9 quan ho necessitin.


Altres noms:

Sinclotina;
Sal de sodi àcid cephalosporanic 7- (tiofen-2-acetamido);
Monosodi (6R, 7R) -3-acetoximetil-8-oxo-7- [2- (tiofen-2-il) acetilamido] -5-tia-1-azabic


La màxima qualitat, pur de Cefalotina Sodi BP USP EP Cephalothin Sodium CAS 58-71-9 Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si estàs buscant la cefalotina sodi bp usp ep cefalotina sodi cas 58-71-9, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: cefalotina sodi bp usp ep cefalotina sodi cas 58-71-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like