Capecitabina BP EP USP

La Capecitabina BP EP USP és absorbida ràpidament per la mucosa intestinal després de l'administració oral, i després es converteix en 5'-desoxi-5'-fluorocitidina intermèdia inactiva per carboxiesterasa al fetge

Detalls del producte

Capecitabina BP EP USP

image001

Xina Capecitabine BP EP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Capecitabin

Número CAS: 154361-50-9

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C15H22FN3O6

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Capecitabina BP EP USP


Descripció:

La Capecitabina BP EP USP és absorbida ràpidament per la mucosa intestinal després de l'administració oral, i després es converteix en 5'-desoxi-5'-fluorocitidina intermèdia per carboxiesterasa al fetge, i després es converteix en 5'-desoxi-5'-fluorouracil per la citidina deaminasa en fetge i teixit tumoral i finalment catalitzats per timidina fosforilasa a 5-FU en el teixit tumoral. I funciona.

El Capecitabine BP EP USP no presenta citoxicitat i una bona seguretat i eficàcia.

Els estudis clínics van demostrar que la concentració de 5-FU en els teixits tumorals després de l'administració USP de Capecitabine BP EP era significativament superior a la de sang i múscul. L’efecte terapèutic sobre diversos tumors animals era significativament superior al del 5-FU. Aquest producte té un efecte sinèrgic amb diversos medicaments contra el càncer.

El Capecitabine BP EP USP s’utilitza principalment per a càncer de mama avançat i intestí gros i es pot utilitzar com a tractament de rescat del càncer de mama després d’un fracàs del tractament amb antraciclina i taxans.

Altres noms:

Capecytabine; Ro 09-1978; Captabin; 5'-Deoxy-5-fluoro-N - [(pentyloxy) carbonil] citidina; Capecitabine;


La més alta qualitat, pura Capecitabine BP EP USP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina


Si busqueu el capecitabine bp ep usp, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: capecitabine bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like