Cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2

La cafeïna, un compost alcaloide de xantina, és un estimulant nerviós central que dissipa temporalment la somnolència i recupera l'energia. La cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 s’utilitza clínicament per tractar la neurastènia i la reanimació del coma. El cafè, el te, els refrescs i les begudes energètiques amb cafeïna són molt populars, de manera que la cafeïna també és la droga psicotròpica més utilitzada al món.

Detalls del producte

Cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2

image001

Xina Cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 de fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: 1,3,7-Trimetilxantina

Número CAS: 58-08-2

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C8H10N4O2

Fórmula d'estructura:

image002


Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2


Descripció:

La cafeïna, un compost alcaloide de xantina, és un estimulant nerviós central que dissipa temporalment la somnolència i recupera l'energia. La cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 s’utilitza clínicament per tractar la neurastènia i la reanimació del coma. El cafè, el te, els refrescs i les begudes energètiques amb cafeïna són molt populars, de manera que la cafeïna també és la droga psicotròpica més utilitzada al món.

La cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 és un alcaloide vegetal que es pot trobar en moltes plantes. Com a insecticida natural, paralitza els insectes que mengen plantes amb cafeïna. Les plantes que contenen cafeïna més utilitzades són el cafè, el te i una mica de cacau. Altres usos poc freqüents inclouen el grèvol paraguaià i els arbres de Guarana, generalment utilitzats per a te o begudes energètiques. D’aquestes dues plantes van evolucionar dos àlies per a la cafeïna: la factina i el factor guana.

Com a proveïdor de pols de cafeïna BP EP USP CAS USP CAS 58-08-2 més famós a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més nou i segur.

La principal font de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 al món són els grans de cafè (llavors d’arbres de cafè), i els grans de cafè també són les matèries primeres del cafè. El contingut de cafeïna en el cafè depèn molt de la varietat de grans de cafè i del mètode d’elaboració del cafè. Fins i tot el contingut de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 en grans de cafè del mateix arbre és molt diferent. En general, el contingut de cafeïna en una tassa de cafè oscil·la entre els 40 mg i els 100 mg. El cafè torrat profund conté generalment menys cafeïna que el cafè rostit poc profund, ja que la torrefacció pot reduir el contingut de cafeïna en els grans de cafè. El cafè àrab normalment conté menys cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 que el cafè de fruita mitjana. El cafè també conté traça teofilina, però no teobromina.

El te és una altra font important de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2. El contingut de cafeïna de cada tassa de te és generalment només la meitat de la de cada tassa de cafè, segons la força del te. Les varietats específiques de te, com el te negre i el te oolong, tenen un contingut més elevat de cafeïna que altres tes. El te conté una petita quantitat de teobromina i una teofilina una mica més elevada que el cafè. La producció de te té un gran impacte en el te, però el color del te difícilment pot indicar el contingut de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2. El contingut de cafeïna del te verd japonès és molt inferior al de molts te negres, que no conté gairebé cap cafeïna.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts fabricants de pols de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.

La xocolata elaborada amb pols de cacau també conté una petita quantitat de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2. La xocolata és un estimulant feble, degut principalment a la teobromina i la teofilina. Una típica xocolata amb llet de 28g té el mateix contingut de cafeïna que el cafè descafeïnat.

La cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 també és un ingredient habitual en les begudes refrescants, com la coca, que es va elaborar originalment amb fruita de cola. Una ampolla de refrescos conté generalment de 10 a 50 mg de cafeïna. Les begudes energètiques contenen 80 mg de cafeïna per ampolla. La cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 d’aquestes begudes deriva dels ingredients originals que utilitzen o d’additius derivats del cafè descafeïnat, i també es sintetitza químicament. El guarana, l’ingredient bàsic de moltes begudes energètiques, conté molta cafeïna i una mica de teobromina. L’excipient natural d’alliberament sostingut conté una petita quantitat de teofilina.


Aplicacions:

1. La cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 s’utilitza principalment com a estimulants, amargants i espècies. Es pot utilitzar en begudes de coca i en cafè. La dosi màxima permesa és de 200 mg / kg.

2. La cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 té la funció d’estimular el sistema nerviós central com refrescar i despertar el cervell. El nostre país estipula que es pot utilitzar per a begudes tipus cola amb un consum màxim de 0,15g / kg.

Fengchen Group és el principal proveïdor i fabricant de pols de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2. Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 adequats quan ho necessitin. Quan aneu a comprar o comprar pols de cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2 de la Xina, visiteu el grup Fengchen.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS):

Nom del producte

Cafeïna BP EP USP CAS 58-08-2

Element de prova

Estàndard

Resultat

Aparició

Pols o cristalls de color blanc o gairebé blanc.

Compleix

Identificació A

Absorció per infrarojos

Compleix

Identificació B

El temps de retenció del pic de cafeïna de la solució mostral correspon al de la solució estàndard.

Compleix

Solubilitat

Soluble en aigua, poc soluble en aigua bullent, lleugerament soluble en etanol (96%). Es dissol en dissolució concentrada de benzoats alcalins o salicilats.

Compleix

Interval de fusió

234 ° C-239 ° C

234,5 ° C-238,5 ° C

Aparició de solució

Clar i incolor

Compleix

Sulfats (SO4)

≤ 0,05%

0,02%

Metall gruixut

≤ 10 ppm

<10>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,21%

Cendra sulfatada

≤ 0,10%

0,03%

Impuresa única

≤ 0,10%

0,01%

Impureses totals

≤ 0,10%

0,015%

Puresa (assaig)

98,5% -101,0% substància seca.

99,8%


Alta qualitat, cafeïna pura BP EP USP CAS 58-08-2 Fàbrica de pols / substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la cafeïna bp ep usp cas 58-08-2, contacteu amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: cafeïna bp ep usp cas 58-08-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like