Butylparaben CAS 94-26-8 i Sodium Butylparaben CAS 36457-20-2 Material en pols, API

Butylparaben CAS 94-26-8 i Sodium Butylparaben CAS 36457-20-2 Material en pols, Paraules clau API: Butilparaben, Butylparaben de sodi Descripció i ús: Butylparaben, també anomenat Butyl p-hydroxybenzoate, Butyl paraben, Butyl 4-hydroxybenzoate. És un compost orgànic. És soluble en dissolvents orgànics. Butilparaben ...

Detalls del producte

Butylparaben CAS 94-26-8 i Sodium Butylparaben CAS 36457-20-2

Butylparaben and Sodium Butylparaben.png

Nom del producte:

Butilparaben

Butilparaben de sodi

Sinònims:

Butil p-hidroxibenzoat, butil paraben, butil 4-hidroxibenzoat

P-hidroxibenzoat de butil de sodi
4-hidroxibenzoat de butil de sodi
Sal de sodi del butilparabeno

Característiques:

Pols blanca

Pols cristal·lina blanca

Número CAS:

94-26-8

36457-20-2

Fórmula:

C11H14O3

C11H13NaO3; C11H13O3 • Na

Estructura:

Butylparaben and Sodium Butylparaben formula.png

Butylparaben and Sodium Butylparaben structure.png

Paquet:

25 kg / tambor

25 kg / tambor

Paraules clau: Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API

Descripció i ús:
Butylparaben, també anomenat Butyl p-hydroxybenzoate, Butyl paraben, Butyl 4-hydroxybenzoate. És un compost orgànic. És soluble en dissolvents orgànics. Es creu que el butilparaben és un conservant antimicrobiano de gran èxit en cosmètics i suspensions de medicaments i com a additiu del sabor en els aliments.
El butilparabeno és un al·lergogen químic estandarditzat. L'efecte fisiològic del butilparabeno es produeix mitjançant l'alliberament d'histamina augmentada i la immunitat mediada per cèl·lules.
El butilparabeno també és un agent conservador i aromatitzant. Té funció antimicrobiana.
El butilparabeno pertany a la família de derivats d'àcid hidroxibenzoic. Aquests són compostos que contenen un àcid hidroxibenzoic (o un derivat), que és un anell de benzè amb un àcid carboxílic.
DESCRIPCIÓ FÍSICA: Cristalls blancs sense olor o pols cristal·lina. Insípida, però adormece la llengua. Solucions aquoses lleugerament àcides al litmus

Usos:
El Butylparaben, també anomenat Butyl p-hydroxybenzoate, Butyl paraben, Butyl 4-hydroxybenzoate és àmpliament utilitzat en la indústria farmacèutica i la producció de cosmètica. Com a additiu.

Com a professional de Butylparaben de la Xina, Butylparaben Sodium Raw Material, proveïdor API i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Butylparaben, Butylparaben Sodium Raw Material en pols, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

--------------------

Investigacions i estudis de seguretat:

1. irritació i sensibilització

Cinc percentatges Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, l'API no causarà irritació ni sensibilització quan s'aplica a la pell. Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API és un sensibilitzador feble amb taxes de reacció positives en proves de parche, generalment d'al voltant d'un a tres per cent.

 

2. Genotoxicitat

Quan l'1% Butylparaben, el matèria primera en pols de butil-parabí de sodi, l'API està utilitzant combinats amb nitrat de potassi o nitrit de sodi i es irradia durant 5 dies, es forma el butil-3-nitro-4-hidroxibenzoato. Aquest producte de la reacció s'ha trobat que és mutagènic en un assaig utilitzat per detectar agents perjudicials de l'ADN, tot i que el butilparabeno en si mateix no era mutagènic en el mateix assaig.

Un altre experiment suggereix que Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, l'API va induir un lleuger augment (1-3%) de la producció de cèl·lules poliploides en cèl·lules hamster xineses, però no augmentarà les aberracions cromosòmiques. Tanmateix, això contradiu les troballes d'un estudi més recent, que va demostrar que Butylparaben, Butylparaben Powder Raw Material, l'API pot provocar danys detectables d'ADN i alteracions cromosòmiques induïdes juntament amb canvis germà-cromàtids en cèl·lules ovàricas de hàmster xinès.

 

3. Toxicitat del desenvolupament:

Les rates embarassades injectades subcutàniament amb 100 o 200 mg / kg de Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API des de la gestació del dia 6 fins al dia 20 postnatal tenien una menor proporció de cries nascudes vives (ambdues dosis) i una menor proporció de cries que sobreviuen al deslletament (Dosi de 200 mg / kg). D'altra banda, els pesos corporals de la descendència femenina es van reduir significativament, mentre que per als descendents masculins es van reduir significativament els espermatozoides i l'activitat de l'espermatozoide en l'epidídim. Altres investigacions també demostren que l'exposició a Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API i durant la lactància té efectes adversos sobre el sistema reproductiu en la descendència masculina, incloent una disminució de la distància anogenital, la separació preputial retardada, la reducció dels pesos dels òrgans reproductors, la disminució de la producció d'esperma i el recompte d'espermatozoides , i canvis en els nivells de testosterona, estradiol, FH i LSH. Tanmateix, es va realitzar una altra investigació recent en la qual es van alimentar les rates embarassades Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API per gavage oral a nivells de fins a 1000 mg / kg / dia i les cesàries es van realitzar el dia 20 de gestació, no van trobar diferències control en embrió / viabilitat fetal, pes fetal, malformacions o variacions.

 

També s'ha estudiat l'impacte de Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API en el cervell de cadells. En alguns estudis, les rates femenines es van administrar oralment i subcutàriament Butylparaben, materies primeres en pols de butilparaben de sodi, API des de l'embaràs fins al deslletament i es van comparar els efectes sobre el comportament, els neurotransmissors cerebrals i el factor neurotròfic (BDNF) derivats del cervell amb els d'un valproic model de rata autòctona d'àcid (VA). En comparació amb els controls, la descendència masculina exposada a Butylparaben, Raw Material de pols de Butylparaben de sodi, API mostrava dèficits de comportament social i d'aprenentatge i memòria similars com en el model de rata VA. També es van observar algunes alteracions similars en el contingut de monoamina, aminoàcids i factor BDNF, que suggereixen que l'exposició prenatal a Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API induir els símptomes d'autisme en la descendència.

 

4. Efectes sobre la reproducció

Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API amb la concentració de 1 mg / ml és capaç d'inactivar completament l'esperma humà. Quan es va administrar a l'API un percentatge més elevat de Butylparaben dietètic, la matèria primera de pols de Butylparaben de sodi, l'API es va administrar a rates masculines, es reduiran els pesos dels epididímids, la reserva de esperma epididimària cauda, ​​la producció d'esperma i els nivells de testosterona sèrics. Un experiment similar en ratolins masculins suggereix que el Butylparaben dietètic, el matèria primera en pols de Butylparaben de sodi, l'API disminuirà les concentracions d'espermàtids i les concentracions sèriques de testosterona, però no va afectar significativament el nombre d'espermatogonia o espermatòcits. A més, a diferència de l'estudi sobre rates, els pesos dels epidídims van ser significativament més alts en el grup d'un per cent quan es van comparar amb els controls.

 

Estudis sobre rates prepuberals indiquen que Butylparaben, Butylparaben Powder Raw Material, l'API pot interrompre els filaments cel·lulars de Vimentin de Sertoli, que poden provocar l'alliberament precoç de cèl·lules espermatogénicas de les cèl·lules Sertoli subjacents. Les cèl·lules alliberades poden experimentar apoptosi a causa de la pèrdua de suport proporcionat per les cèl·lules de Sertoli. Una altra explicació possible per als recomptes reduïts d'espermatozoides induïts per Butylparaben, Butylparaben Powder Raw Material, l'API pot estar relacionada amb la seva causalitat de la hipermetilació d'ADN en espermatozoides epididimals, tal com ho demostra un estudi sobre rates. També s'ha plantejat la hipòtesi que l'efecte de Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API sobre la fertilitat masculina té a veure amb la interacció entre Butylparaben, Sodium Butylparaben Powder Raw Material, API i funció mitocondrial en el testicle.

 

El Butylparaben, el Raw Material de pols de Butylparaben de Sodi, l'API va conduir a la hipertròfia myometrial quan s'administrava a rates femenines peripuberals, tot i que no va influir en la quantitat de corpus lutea en rates femenines madures.

----------------

Propietat:

Nom: Butylparaben, Butyl Paraben

EINECS: 202-318-7

Número CAS: 94-26-8

Butylparaben, Butyl Paraben Density: 1.108 g / cm3

Butilparaben, solubilitat de butil parabeno: aigua: <0.1 g="" 100="" ml="" a="" 17="" °="">

Butylparaben, Butyl Paraben Punt de fusió: 67-70 ° C (lit).

Fórmula: C11H14O3

Punt d'ebullició: 309.2 ° C a 760 mmHg

Butylparaben, Butyl Paraben Pes molecular: 194.25

Punt d'inflamació: 129.2 ° C

Seguretat: 22-24 / 25

Codis de risc: 36/37/38

 

Altres noms:

Benzoicàcid, p-hidroxi-, éster butílic (6CI, 8CI); 4- (Butoxicarbonil) fenol; 4-Hidroxibenzoico, éster de butil; Butifat Aseptoform Butoben Butyl4-hydroxybenzoate Butyl Butex Butyl Tegosept Butyl chemosept Butylp-hydroxybenzoate ; Parabens Butil; paraseptos de butil; Mekkings B; NSC 13164; NSC 8475; Nipabutyl; Preserval B; SPF; Solbrol B; Tegosept Butyl; n-butil 4-hidroxibenzoat; n-butilparaben; èster de butil d'àcid hidroxibenzoico; Butil paraben;

 

Top Quality, Xina Pure Butyl Paraben, Sodium Butylparaben Powder / Substance Factory a la Xina; Xina Butil Paraben, proveïdors de matèries primeres de Butylparaben de sodi a la Xina. Xina Butyl Paraben, fabricants d'API de Butylparaben de sodi a la Xina.

Si busqueu Butylparaben CAS 94-26-8 i Sodium Butylparaben CAS 36457-20-2 Material en pols, API, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Butylparaben CAS 94-26-8 i Sodium Butylparaben CAS 36457-20-2 Powder Raw Material, API, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like