Butafosfan o Butaphosphan Powder Raw Material, API CAS 17316-67-5

Butafosfan o Butafosfat en pols, API CAS 17316-67-5 Nom del producte: Butafosfan o Butafosfat Sinònim: Butafosfanum, Butafosfano, Butafo Nom químic: [2- (Butilamino) propan-2-il] Àcid fosfınic Número CAS: 17316- 67-5 Característiques: Assay cristal·lí blanc: ≥ 99.0% (Butafosfan o Butafosfan) ...

Detalls del producte

Butafosfan o Butaphosphan Powder Raw Material, API CAS 17316-67-5

Butafosfan or Butaphosphan Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Butafosfan o Butaphosphan Raw Material, API

Sinònims: Butafosfanum, Butafosfano, Butafo

Nom químic: àcid [2- (Butilamino) propan-2-il] fosfínic

Número CAS: 17316-67-5

Característiques: Cristal blanc

Assay: ≥ 99.0% (Butafosfan o Butafosfan)

Fórmula: C7H18NO2P; C7H17NO2P +

Butafosfan or Butaphosphan Powder Raw Material, API formula.jpg

Paraula clau: Butafosfan, pols de Butafosfat, matèria primera, API

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Butafosfan o Butaphosphan és una substància amb capacitat per tractar o curar trastorns metabòlics o com tònic en porcí. Redueix la resposta a cortisol induïda per l'estrès després de la barreja de porcs desconeguts. L'ús conjunt amb cianocobalamina, Butafosfan o Butafosfat també pot augmentar la producció de llet a les vaques Holstein.

Butafosfan és un suplement de fòsfor orgànic. En general, el butafosfà s'utilitza juntament amb cianocobalamina (vitamina B12), per a bestiar, porcs, cavalls i aus de corral per a la prevenció o tractament de deficiències. Quan s'utilitza conjuntament amb cianocobalamina (vitamina B12), el butafosfan o el butafosfat alteren el metabolisme dels lípids. Aquest procés contribuirà a disminuir la prevalença de la cetosi subclínica. Hi ha un producte final molt popular " Butafosfan o Butafosfan i Vitamina B12 per injecció".

 

Com a proveïdor professional de la Xina Butafosfan o Butaphosphan Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Butafosfan o Butaphosphan API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

Beneficis:

El Butafosfan és un compost orgànic de fòsfor que s'utilitza com a font injectora de fòsfor en animals que participa en el metabolisme energètic, reprèn els nivells de fòsfor sèric, recolza la funció hepàtica i estimula el múscul cardíac i suau fatigat.

La fisiologia de Butafosfan o Butaphosphan en comptes de la seva acció farmacològica representa el seu baix nivell de toxicitat.

Ús:

El butafosfan o el butafosfat és una espècie de matèria primera d'ús veterinari.

Butafosfan està indicat per a la debilitació per trastorns del metabolisme aguts o crònics que es deriven de la mala nutrició, maneig inadequat o malaltia (Per exemple: trastorns de desenvolupament i nutrició en animals joves per cries de cures i cetosi secundària en vaques). El butafosfà es pot utilitzar per a la metafilaxi de la infertilitat, les malalties puerperals i el suport al tractament amb esterilitat. Funciona de manera sorprenent en casos d'estrès, sobreesforç, esgotament i resistència reduïda. El butafosfan o el butafosfat s'utilitzaran com a tònic en casos de debilitat, anèmia secundària i escalfor. A més, Butafosfan dóna suport a la fisiologia muscular, el tractament de la infertilitat i la tetania i la paresia com a complement de la teràpia de calci i magnesi.

Sol·licitud:

Butafosfan veterinari o butafosfat en pols, l'API s'aplica àmpliament com un ingredient important en productes veterinaris. Millora la funció hepàtica. Butafosfan o Butaphosphan powder Raw Material, l'API també ajudarà al sistema de transport muscular per restaurar la fatiga, reduir la resposta a l'estrès, estimular l'apetit i promoure funcions immunes no específiques, etc.

Tanmateix, en alguns països, la Butafosfan o Butaphosphan powder Raw Material, l'API no està autoritzada per a ús veterinari.

 

Propietat:

Nom: Butafosfan o Butafosfan

EINECS: 241-341-7

CAS No.:17316-67-5

Fórmula: C7H18NO2P

Punt d'ebullició: 273,4 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 179.20

Punt d'inflamació: 119.2 ° C


Efectes secundaris: No es coneixen ni es denuncien efectes no desitjats per Butafosfan o Butaphosphan. NOTA: només per a ús veterinari

COA de Butafosfan o Butafosfan

Producte

Butafosfan o Butafosfan

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

blanc cristal·lí

Compleix

Identificació

(HPLC) El mateix temps de retenció amb la referència estàndard
- Butafosfan

Compleix

Solució (20 ℃ aigua)

Soluble i transparent

Compleix

Punt de fusió

211 ~ 214 ℃

211 ~ 213 ℃

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.1%

Residu en ignició

≤ 0,2%

0.1%

Heavy metal

≤ 0,001%

<>

Arsènic

≤ 5 ppm

<>

PH

3 ~ 5

Compleix

Clorur

≤ 0,016%

Compleix

Sulfat

≤ 0,04%

Compleix

Assaig

≥ 99,0%
(Butafosfan o Butafosfan)

99,6%

Noms estrangers

Butafosfanum (llatí)

Butafosfano (castellà)

  

Butafosfan pura o butafosfat de la Xina, fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Butafosfan o Butaphosphan Raw Material Supplier a la Xina. Xina Butafosfan o Butaphosphan API Manufacturer a la Xina.


Si esteu buscant el material en pols de Butafosfan o Butafosfan, API CAS 17316-67-5, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like