Bismut Subgallat USP BP EP, Bismuto Gallate

Bismut Subgallat USP BP EP, Bismut Gallat Nom del producte: Bismut Subgallat USP BP EP, Bismut Gallat Sinònims: Bismut subgallas, Sal bàsic de bismut d'àcid gàl. CAS Número: 99-26-3 Característiques: Pols groc. Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C7H6BiO6 Pes molecular: 395.099 ...

Detalls del producte

Bismut Subgallat USP BP EP, Bismuto Gallate

image001.jpg

Nom del producte: Bismut Subgallat USP BP EP, Bismuto Gallate

Sinònims: subgallas de bismut, sal bàsica de bismut d'àcid gali

Número CAS: 99-26-3

Característiques: Pols groc.

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C7H6BiO6

Pes molecular: 395.099 g / mol

Fórmula d'estructura:

image002.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Bismut Subgallat USP BP EP, Bismuto Gallate

Descripció:

Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate, amb una fórmula química C7H5BiO6, s'utilitza principalment per tractar el mal olor per desodorització de flatulència i excrements. A més, aquest producte s'ha utilitzat per tractar la infecció per Helicobacter pylori i s'utilitza en la teràpia de ferides. Com a desodorant intern, Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate és àmpliament aplicat per persones que han tingut cirurgia gastrointestinal d'estoma, cirurgia bariàtrica, incontinència fecal i síndrome d'intestí irritable.

Per cert, també està aprovat per moltes investigacions que l'eficàcia de Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate com un desodorant de flatulència / excrements en pacients amb ileostomia.

Com el més famós subglònic de la Xina Bismut, USP BP EP, el proveïdor de pols de bismut de gallina a la Xina, el subgallat de bismut Bismuth USP BP EP del grup Fengchen, el pols de bàcit de bismut està ple d'un paquet més nou i més segur.


Aquest producte pot ser agent antiinfectable:

Substàncies com Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate ajudaran a prevenir que agents infecciosos o organismes difonguin o matin agents infecciosos per tal d'evitar la propagació de la infecció.

Bismut Subgallat USP BP EP, Bismuto Gallate també poden ser els agents que actuen per arrestar el flux de sang. Hemostàtics absorbibles detenen sagnat bé per la formació d'un coàgul artificial o proporcionant una matriu mecànica que facilita la coagulació quan s'aplica directament a la superfície de sagnat. Aquests agents funcionen més a nivell capil·lar i no són efectius a l'hora de provocar sagnat arterial o venós sota cap pressió intravascular significativa.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate Powder Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


PERSONATGES

Aspecte: Bismut Subgallat USP BP EP, Bismuto Gallate és pols groc.

Solubilitat: aquesta substància és pràcticament insoluble en aigua i alcohol. Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate es dissol en àcids minerals amb descomposició i en solucions d'hidròxids alcalins, produint un líquid marró vermellós.

IDENTIFICACIÓ:

A. Es barreja 0,1 g amb 5 ml d'aigua R i 0,1 ml d'àcid fosfòric R. Calenta a bullir i mantenir bullint durant 2 min. Fresc i filtre. Al filtrat, afegiu 1,5 ml de solució de clorur fèrric, es desenvolupa un color blau negre.

B. Ofereix reacció (b) de bismut (2.3.1).

TESTS Mètodes:

Solució S: en un plat de porcellana o de quars, encén 1.0 g, augmentant la temperatura molt a poc a poc. Escalfeu en un forn de muffle a 600 ± 50C durant 2 h. Refresqueu i dissoleu el residu amb escalfament en 4 ml d'una barreja de volums iguals d'àcid nítric sense plom i aigua i diluïu a 20 ml amb aigua.

Acidesa: Agiteu 1,0 g amb 20 ml d'aigua R durant 1 min i filtreu. Al filtrat, afegiu 0,1 ml de solució metil vermella. No es necessiten més de 0,15 ml d'hidròxid de sodi de 0,1 M per canviar el color de l'indicador a groc.

Clorurs: Màxim 200 ppm.

Nitrats: màxim del 0,2%.

Coure: màxim 50,0 ppm.

Plom: màxim 20,0 ppm.

Plata: màxim 25,0 ppm.

Substàncies no precipitades per amoníac: Màxim d'1,0 per cent.

Pèrdua a l'assecatge: Màxim 7.0 per cent, determinat en 1.000 g assecant-se en un forn a 105C durant 3 h.

Subgallat de bismut USP BP EP, Bismuto Gallate C7H5BiO6 - 394.09

Sal bàsica de bismut d'àcid gal [99-26-3].

Bismut El subgallat és una sal bàsica que, quan s'asseca a 105 durant 3 hores, conté l'equivalent a no menys del 52,0% i no superior al 57,0% de Bi2O3.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder en pols de bismut de la Xina USP BP EP, Bismuth Gallate Powder. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de fabricació i fabricació de pols de bismut de Bismuto Xina Bismuth USP BP EP, quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte

Bismut Subgallat USP BP EP, Bismuto Gallate

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Bismut subgolar

Pols groc. Sense olor ni sabor, gairebé no es dissolen en aigua, alcohol, èter i cloroform; Però es dissolen en un líquid feble.

Compleix

Identificació

Bismut subgolar

Heu de complir.

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 7.0%

4,9%

Límit de nitrat

Acord amb els requisits.

Compleix

Arsènic

≤ 7.5 ppm

<>

Coure

Acord amb els requisits.

Compleix

Heavy Metall (Pb)

Acord amb els requisits.

Compleix

Plata

Acord amb els requisits.

Compleix

Alcalins i terra alcalina

≤ 0,5%

<>

Àcid glic lliure

≤ 0,5%

<>

Puresa (assaig) BI2O3

52,0% - 57,0%

53,9%

El nostre subgallat de bismutos compleix amb l'estàndard actual de la USP.


Efectes adversos:

Tingueu en compte que pot haver efectes secundaris quan s'utilitza Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate. Pot causar l'enfosquiment de la llengua i les femtes, que és temporal.


Interaccions amb drogues

Subcitrat de Bi: els compostos que contenen bismuto poden millorar l'efecte neurotòxic de Bi Subcitrate

Top quality, pur Bismuth Subgallate USP BP EP, Bismuth Gallate Powder / substance factory, Supplier, Manufacturer in China.

Productes relacionats:


Si busqueu el bismut subgallate usp bp ep, gallit de bismut, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: bismut subgallate usp bp ep, gallit bismut, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like