Bicalutamida EP USP BP

La Bicalutamida EP USP BP és un medicament antiandrogènic no esteroide. S'utilitza en combinació amb anàlegs hormonals alliberadors de l'hormona luteinitzant (LHRH) o amb orquiectomia quirúrgica per al tractament del càncer de pròstata avançat. La bicalutamida es va absorbir bé mitjançant l’administració oral.

Detalls del producte

Bicalutamida EP USP BP

image001

Xina Bicalutamida EP USP BP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 90357-06-5

Característiques: una pols de cristall blanc o gairebé blanc, inodora, insípida, soluble lliurement en DMF; Soluble en òxid de butilè; poc soluble en èter acètic i metanol; insoluble en aigua.

Fórmula molecular: C18H14F4N2O4S

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Bicalutamida EP USP BP


Descripció:

La Bicalutamida EP USP BP és un medicament antiandrogènic no esteroide. S'utilitza en combinació amb anàlegs hormonals alliberadors de l'hormona luteinitzant (LHRH) o amb orquiectomia quirúrgica per al tractament del càncer de pròstata avançat. La bicalutamida es va absorbir bé mitjançant l’administració oral.

No hi va haver cap interacció farmacodinàmica o farmacocinètica amb els anàlegs hormonals alliberadors de la luteinització (LHRH). Cap interacció amb els medicaments amb recepta comuna

La Bicalutamida EP USP BP és un medicament anti-andrògic no esteroide, que no té cap altre efecte hormonal. S’uneix al receptor d’andrògens i el fa ineficient en l’expressió gènica, inhibint així l’estimulació d’andrògens, provocant l’atrofia del càncer de pròstata.

La Bicalutamida EP USP BP és un racemat i el seu efecte antiandrogènic només apareix en contraparts estructurals (R).

La Bicalutamida EP USP BP es pot absorbir bé mitjançant administració oral. No hi ha evidència de cap efecte clínicament rellevant dels aliments sobre la seva biodisponibilitat.

Aquest producte està molt lligat a proteïnes plasmàtiques (96%) i àmpliament metabolitzat (oxidat i glucuronitzat). Els seus metabòlits són eliminats per ronyó i vesícula biliar gairebé en la mateixa proporció.

El Bicalutamida EP USP BP combinat amb anàlegs d’hormona alliberadora d’hormones (LHRH) o d’orquestiectomia quirúrgica s’utilitza en el tractament del càncer de pròstata avançat.

Antiandrogen no esteroide actiu perifèricament. La Bicalutamida EP USP BP s'utilitza principalment com a antiandrogen, antineoplàstic


Ús i aplicació:

Com a fàrmac prostàtic, Bicalutamida EP USP BP és el primer medicament antiandrògic no corticoides per a la medicació oral de llarga durada i, primer, surt al mercat. És un no corticoides antiandrògens que es pot utilitzar per tractar el càncer de pròstata en fase avançada com a medicament auxiliar, també pot tenir un paper important per tractar el càncer de pròstata en la primera etapa.

Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols de Bicalutamida EP USP BP adequats quan ho necessitin.

Altres noms:

N- (4-ciano-3- (trifluormetil) fenil) -3 - ((4-fluorofenil) sulfonil) -2-hidroxi-2-metilpropanamida; Bicaiutamida; Casodex (nom comercial)

4-ciano-3-trifluorometil-N- (3-p-fluorofenilsulfonil-2-hidroxi-2-metilpropionil) anilina; N- [4-ciano-3- (trifluorometil) fenil] -3- (4-fluorofenil) sulfonil-2-hidroxi-2-metil-propanamid

La més alta qualitat, pur Bicalutamida EP USP BP pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu la bicalutamida ep usp bp, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: bicalutamida ep usp bp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like