Clorhidrato de berberina o Berberine Hcl CAS 141433-60-5 Matèria primera de pols API

Berberine Hydrochloride o Berberine Hcl CAS 141433-60-5 Powder API Raw Material Nom del producte: Berberine Hydrochloride Sinònims: Berberine Hcl Número CAS: 141433-60-5 Característiques: Pols cristal·lí groc Fórmula: C20H18ClNO4 Fórmula d'estructura: Paraules clau: Berberine Hydrochloride, Berberine Paquet HCl: 25Kgs / Tambor ...

Detalls del producte

Clorhidrato de Berberina o Berberina HCl CAS 141433-60-5

Berberine Hydrochloride or Berberine Hcl  Powder API Raw Material.png


Nom del producte: Hidroclorur de Berberina

Sinònims: Berberine Hcl

Número CAS: 141433-60-5

Característiques: Pols cristal·lina groga

Fórmula: C20H18ClNO4

Fórmula d'estructura:

Berberine Hydrochloride or Berberine Hcl  Powder API Raw Material formula.png

Paraules clau: clorhidrato de berberina, Berberine Hcl Powder API Raw Material BP, EP, USP

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Clorhidrato de Berberine Powder API Raw Material BP, EP, USP és un alcaloide d'isoquinolina aïllat d'una varietat d'herbes xineses, incloent el rizoma Coptidis, Phellodendron chinense schneid i Phellodendron amurense. Té diverses accions farmacològiques. Clorhidrato de Berberine Powder API Raw Material BP, EP, USP també té activitat de peroxidació anti-diabètica i anti-lípid, així com una acció antiheroesclerótica, i també té propietats neuroprotectoras i clorhidrato de Berberine Powder API Raw Material BP, EP, USP millorar la síndrome d'ovari poliquístic. Farmacèuticament, Clorhidrato de berberina Powder API Raw Material BP, EP, USP és àmpliament utilitzat com un ingredient anti-bacteriano, antifúngic i antiinflamatori. A més a més, el clorhidrato de Berberine Powder API Raw Material BP, EP, USP s'ha usat com a remei gastrointestinal durant milers d'anys a la Xina.

 

Amb una llarga història, l' hidroclorur de Berberine Powder API Raw Material BP, EP, USP és un alcaloide de tast amarg en medicina xinesa i ayurvèdica, principalment per donar suport a la funció gastrointestinal. Clorhidrato de Berberine Powder API Raw Material BP, EP, USP ha mostrat propietats significatives contra una gran varietat d'organismes, incloent un ampli espectre de bacteris, llevats, fongs i paràsits. Es creu que el seu mecanisme d'acció parteix de la seva estructura característica, que és la d'una molècula catònica planera. A més, el clorhidrato de Berberine Powder API Raw Material BP, EP, USP s'ha demostrat que és compatible amb nivells saludables de sucre en la sang, incloent la glucosa en la sang postoperatòria i la HbA1c. Clorhidrato de berberina Powder API Raw Material BP, EP, USP ha demostrat ser favorable als nivells de lípids sanguinis normals, amb la manera aparent d'acció descrita com un augment en la producció d'una proteïna receptora en el fetge que s'uneix al colesterol LDL, preparant-ho per a l'eliminació.

 

L'hidrocloruro de berberina pertany a la família d'alcaloides i derivats. És un compost químic natural que conté principalment àtoms de nitrogen bàsics. A més del carboni, l'hidrogen i el nitrogen, Berberine Hcl també pot contenir oxigen, sofre i més rarament altres elements com el clor, el bromo i el fòsfor

Berberine Hcl és una sal d'amoni cuaternària del grup protoberberino d'alcaloides d'isoquinolina. Es troba en plantes com Berberis, Berberis vulgaris i Berberis aristata, Hydrastis canadensis, Phellodendron amurense, etc. Berberine Hcl sol trobar-se en les arrels, rizomes, tiges i escorça.

Funcions:
1. L'hidrocloruro de berberina ha trobat recentment que l'efecte antiarrítmico.
2. L'hidrocloruro de Berberina (conegut comunament com Berberine Hcl) ha estat àmpliament utilitzat per tractar gastroenteritis, disenteria bacilària, etc., la tuberculosi, la febre escarlatina, l'amigdalitis aguda i les infeccions respiratòries també tenen un efecte determinat.
3. contra la infecció per MRSA.
4. Berberine Hcl és un component d'algunes formulacions per al tractament del tracoma, leishmaniosi.
5. Berberine Hcl evita i suprimeix les citocines proinflamatòries, l'E-selectina i els gens, i augmenta l'expressió d'adiponectina que explica en part els seus efectes versàtils per a la salut.


1. Clorhidrato de berberina Pols API Raw Material BP, EP, USP es caracteritza per una diversitat d'efectes farmacològics. Té una activitat anticancerífera i la possibilitat de regular el metabolisme de glucosa i lípids en cèl·lules canceroses que mostren més potencial que mai.
2. Berberine HCl Pols API Raw Material BP, EP, USP té propietats anti-fongs.
3. Berberine HCl Pols API Raw Material BP, EP, USP té una capacitat reductiva significativa i efectes de depuració radicals, especialment en ABTS, radicals hidroxilars i radicals DPPH.
4. Clorhidrato de berberina Pols API Raw Material BP, EP, USP pot atenuar significativament la infiltració de neutròfils, suprimir l'activitat de mieloperoxidasa, disminuir la producció de NO, TNF-α i IL-1β, inhibeix la fosforilació de la subunitat NF-κB p65 i la degradació del seu inhibidor, IκBα, Exerceix potents efectes antiinflamatoris sobre l'endometritis del ratolí induït per LPS.
5. Berberine HCl Powder API Raw Material BP, EP, USP pot prevenir l'adhesió al downregular ICAM-1 i reduir la inflamació mitjançant la inhibició de la senyalització TAK1 / JNK i TAK1 / NF-κB després de la cirurgia abdominal, que presenta un bon enfocament terapèutic per al desenvolupament d'una aplicació clínica per a l'adhesió abdominal postoperatòria i la inflamació.

 

Funció principal del clorhidrato de berberina Powder API Raw Material BP, EP, USP:

1. Com a medicament tradicional o suplement dietètic, clorhidrato de berberina Powder API Raw Material BP, EP, USP té activitats contra infeccions per fongs, Candida albicans, llevats, paràsits i infeccions bacterianes / virals. Berberine sembla exercir efectes sinèrgics amb el fluconazol, fins i tot en infeccions de C. albicans resistents als fàrmacs.

2. S'han realitzat investigacions sobre possibles usos contra la infecció per MRSA.

3. Clorhidrato de berberina Pols API Raw Material BP, EP, USP es considera un antibiòtic. Quan s'utilitza conjuntament amb metoxidhidocarpin, un inhibidor de les bombes de resistència multidúmines, Berberine Hcl inhibirà el creixement de Staphylococcus aureus i Microcystis aeruginosa un cianobacteri tòxic.

4. Hidroclorur de Berberina Pols API Raw Material BP, EP, USP és un component d'algunes formulacions de col · locació d'ulls. Hi ha alguna evidència que és molt útil en el tractament del tracoma, i ha estat un tractament estàndard per a la leishmaniosi.

5. Berberine HCl Powder API Raw Material BP, EP, USP ajudarà a prevenir i suprimir les citocines proinflamatòries, Eselectin i els gens, i augmenta l'expressió d'adiponectina, que explica en part els seus efectes versàtils per a la salut. Clorhidrato de berberina Pols API Raw Material BP, EP, USP és un àcid nucleic que uneix alcaloide de isoquinolona amb àmplies propietats terapèutiques.

 


COA de Clorhidrat de Berberina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Clorhidrato de berberina

Pols cristalina groga

Compleix

Identificació
Berberine HCl

Heu de complir.

Compleix

Altres alcaloides

Heu de complir

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤12%

11,2%

Residual a l'encès

≤0,2%

0,08%

Assaig (a la base seca)
Berberine HCl

≥ 97,0%
Clorhidrato de berberina

99,2%

Altres índexs del següent: olor: inodor
Sabor: extremadament amarg
Pèrdua d'assecatge: 12,0%
Fresno: 0,2%
Jateorhizine & Palmatine: 1.0%
Afers relacionats: 2.0%
Metalls pesants: 10 ppm
Pb: 1ppm
Com: 1ppm
Recompte total de plaques: 1000 cfu / g
Llevat i motlle: 100 cfu / g
E. Coli: Negatiu
Salmonel·la: negativa


Top Quality, Xina Berberine Pure Hcl, Berberine Hydrochloride Powder / Substance fàbrica a la Xina; Xina Berberine Hydrochloride, Berberine HCl Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Berberine Hydrochloride, Berberine Hcl API Fabricants a la Xina.


Si busqueu el Berberine Hydrochloride o Berberine Hcl CAS 141433-60-5 Powder API Raw Material, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clorhidrato de berberina o Berberine Hcl CAS 141433-60-5 Powder API Matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like