Bendamustina Hcl o Bendamustina Clorhidrat

La Bendamustina Hcl o Bendamustina Clorhidrat sol formar-se en fórmula d’injecció. S'utilitza per tractar un tipus de càncer dels glòbuls blancs anomenat leucèmia limfocítica crònica.

Detalls del producte

Bendamustina Hcl o Bendamustina Clorhidrat

image001

Xina Bendamustine Hcl o Bendamustin Hydroclloridefactory, Proveïdor, Manufacturerin Xina.

Número CAS: 3543-75-7

Fórmula molecular: C16H22Cl3N3O2

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau: Bendamustine Hcl o Bendamustin Clorhidrat


Descripció:

La Bendamustina Hcl o Bendamustina Clorhidrat sol formar-se en fórmula d’injecció. S'utilitza per tractar un tipus de càncer dels glòbuls blancs anomenat leucèmia limfocítica crònica. També troba la seva aplicació per a tractar un limfoma indodent de cèl·lules B no Hodgkin en pacients que ja han estat tractats amb rituximab.

La Bendamustina Hcl o Bendamustina Clorhidrat pertany al grup dels medicaments anomenats agents alquilants. Interfereix amb el creixement de cèl·lules canceroses, que es destrueixen. Atès que el creixement de cèl·lules normals també es pot veure afectat pel medicament, també poden ocórrer altres efectes. Algunes d’aquestes poden ser greus i s’han d’informar al seu metge. Altres efectes poden no ser greus, però poden causar preocupació. Alguns efectes poden produir-se després de cessar el tractament amb Bendamustine HCl.

La Bendamustina Hcl o Bendamustina Hidroclorur (abans també anomenada SDX-105 / Cytostasane HCl), un derivat de mechlorethamina bifuncional, és un potent agent perjudicial d'alcohol / ADN amb IC50 de 50 μM en assaig lliure de cèl·lules. S’ha informat que la bendamustina s’activa sota estrès i apoptosi perjudicada per l’ADN. Bendamustine Hcl o Bendamustin Hydrochloride inhibeix els punts de control mitòtics i indueix catàstrofes mitòtiques mitjançant la inhibició de diversos gens relacionats amb la mitosi com ara la kinasa 1 de Polo, Aurora kinasa A i la ciclina B1. En les línies cel·lulars del mieloma, la bendamustina va induir l’apoptosi per escissió de la caspasa 3 i va donar lloc a un arrest cicle cel·lular G2.


Mètode sintètic:

image003

Fengchen Group és un fabricant líder i fabricant de hidroclorhidratadors de Bendamustine Hcl o Bendamustin.

La més alta qualitat, pur Bendamustine Hcl o Bendamustin HydrochloridePower / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina


Si busqueu el clorhidrat de bendamustina hcl o bendamustina, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: bendamustina hcl o bendamustina clorhidrat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like