Dipropionato de Beclometasona EP USP BP Beclometasona Dipropionato

Dipropionato de Beclometasone EP USP BP Beclometasone dipropionato Xina Beclomethasone Dipropionate EP USP BP Beclometasone Dipropionate fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: Dipropionato Beclometasone, Dipropionato Beclometasone. Número CAS: 5534-09-8 Característiques: Blanc ...

Detalls del producte

Dipropionato de Beclomethasona EP USP BP Beclometasona dipropionato

image001_副本


Xina Beclomethasone Dipropionate EP USP BP Beclometasone Dipropionate fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: Dipropionato Beclometasone, Dipropionato Beclometasone.

Número CAS: 5534-09-8

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: C28H37ClO7

Fórmula d'estructura:

Paquet: estany d'alumini.

Dipropionato de Beclomethasona EP USP BP Beclometasona Dipropionato va ser patentat per primera vegada en la dècada de 1960 i es posa a un ampli ús clínicament en els anys 70.


Descripció:

Beclometasone Dipropionate EP USP BP Beclometasone Dipropionate (també anomenat BDP) és un actiu i antiinflamatori tèrmicament actiu que s'utilitza àmpliament per al tractament de l'asma i la rinitis. A més, se sap que Beclomethasone Dipropionate EP USP BP Beclometasone Dipropionate ha estat desenvolupat prèviament com a formulacions nasals aquoses per al tractament de la rinitis al·lèrgica.

A més, Beclomethasone Dipropionate EP USP BP Beclometasone Dipropionate ha demostrat la disponibilitat en formulacions d'aerosols nasals seques com a sprays nasals inhaladores de dosis de metalls de chiorofluoro.

-----------------

Dipropionato de Beclomethasona EP USP BP Beclometasone Dipropionato és una substància esteroide. Aquest producte és àmpliament vist en formulacions d'inhalador, crema, pastilles i esprai nasal.

La forma de dipropionato de Beclometasone Dipropionato EPP USP BP inhalat s'aplica en la gestió a llarg termini de l'asma. Tot i que la seva crema es pot utilitzar per a la dermatitis i la psoriasi. Al mateix temps, les pastilles Dipropionate de Beclomethasone EP USP BP Beclometasone troben la seva aplicació en el tractament de la colitis ulcerosa.


Efectes secundaris:

Dipropionato de Beclomethasone EP USP BP Beclometasone Dipropionato pot causar infeccions respiratòries, dolors de cap i inflamació de la gola. Efectes secundaris greus poden ser provocats per aquesta substància com les cataractes, la síndrome de Cushing i les reaccions al·lèrgiques greus.

L'ús a llarg termini del Dipropionate de Beclomethasone EP USP BP Beclometasone Les píndoles de Dipropionate poden acabar amb una insuficiència adrenal, canvis d'humor o personalitat.

De tant en tant, pot causar tos a la inhalació. La deposició a la llengua i la gola pot promoure la candidiasi oral. Això es pot evitar mitjançant el rentat de la boca amb aigua després d'utilitzar el Dipropionato de Beclometasone EP USP BP Beclometasone Dipropionate que conté inhalador.

Altres efectes secundaris de la reacció adversa poques vegades poden incloure: una olor semblant a la crema de plàstic, gust desagradable, ronquera o congestió nasal, dolor o mal de cap, i canvis visuals. Per a una oportunitat prima, pot provocar reaccions al·lèrgiques.

image004_副本


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)


Dipropionato de Beclometasona EP USP BP Beclometasona Propietats de Dipropionato:

Punt de fusió: 117-120 C.

Alpha D + 98.0 ° (c = 1,0 en dioxà)

Punt d'ebullició: 613.3 ° C (estimació aproximada)

Densitat 1.0766 (estimació aproximada)

Índex de refracció 1.4429 (estimació)

image007_副本


Grup Fengchen CO, LTD. és una biofarma d'alta tecnologia i una empresa química fina. Estem especialitzats en la producció, R + D, vendes i comercialització de matèries primeres (com Beclomethasone Dipropionate EP USP BP Beclometasone Dipropionate) per productes sanitaris, productes farmacèutics intermedis i de productes químics fins.

Tenim diversos tallers multifuncionals que inclouen taller biològic, tallers sintètics. El nostre centre de R + D es compon principalment de retornats a l'estranger amb doctorat i màster. El principal objectiu de la recerca és desenvolupar productes intermedis i productes farmacèutics farmacèutics de productes sanitaris que compleixin els requisits del mercat i que la qualitat de Dipropionate de Beclometasone EP USP BP Beclometasone Dipropionate sigui millor i més estalvi de costos.

Fengchen sempre controla estrictament tot el procés de producció, inclosa la compra de matèries primeres, fabricació, envasat. Tots aquests asseguren un Dipropionato Superior Beclomethasone EP USP BP Beclometasone Dipropionate i servei.

Amb la filosofia científica, innovadora, harmoniosa i pragmàtica, ens atenim a la recerca de la perfecció i la satisfacció del client.

Benvingut a la nostra empresa.

Top de qualitat, Beclometasone pur Dipropionate EP USP BP Beclometasone Dipropionate Pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Productes relacionats:

Si esteu buscant el dipropionato de beclometasona ep usp bp beclometasone dipropionate, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: beclometasone dipropionate ep usp bp beclometasone dipropionate, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like