Atorvastatin Calci Trihydrate USP BP EP CAS 344423-98-9 O 134523-03-8

Atorvastatin Calci Trihydrate USP BP EP CAS 344423-98-9 o 134523-03-8 Nom del producte: Atorvastatin Calci Trihydrate Synonym s: Atorvastatin Sal de calci, Atorvastatin Hydrate de calci; Hidratació de calci, Atorvastatina Número de CAS: -Atorvastatina Calci Anhidra CAS 134523-03-8 -Atorvastatina ...

Detalls del producte

Atorvastatin Calci Trihydrate USP BP EP CAS 344423-98-9 o 134523-03-8

Atorvastatin Calcium Trihydrate USP BP EP.jpg

Nom del producte: Atorvastatin Calci Trihydrate Raw Material, API

Sinònims : Atorvastatina Sal de calci, Atorvastatina Hidratació de calci; Hidratació de calci, matèria primera d'atorvastatina, API

Número CAS:

-Atorvastatina Calci Anhidra CAS 134523-03-8

-Atorvastatina Calci Trihidratada CAS 344423-98-9

Característiques: Pols cristal·lí blanc.

Assay: 98.0% ~ 102.0%

Paraula clau: Calcio atorvastatina, matèria primera d'atorvastatina, API

Fórmula: C66H74CaF2N4O13

Atorvastatin Calcium Trihydrate USP BP EP formula.jpg

Paquet: 10Kgs / Tambor

Descripció: Atorvastatin Calci Trihydrate Raw Material, API és la sal de calci d' Atorvastatin . Es tracta d'un medicament sintètic que redueix els lípids. El trihidrato de calci d'atorvastatina inhibeix competitivament la coenzima A ( HMG-CoA ) reductasa hidroximetil-glutaril hepàtica i disminueix els nivells de colesterol i lipoproteïnes plasmàtics.

Igual que altres estatines, l' Atorvastatin Calci Trihydrate May Raw Material, l'API també mostra activitat antineoplásica directa. Es creu que inhibirà la farnesilació i la geranilgeranilació de les proteïnes. Per exemple, petites proteïnes d'unió a GTP, que poden provocar l'arrest de cèl·lules a la fase G1 del cicle cel·lular.

El trihidrat de calci d'atorvastatina és un derivat d'àcid pirrol i heptanoic amb la funció de reduir els nivells sèrics de LDL-COLESTEROL; APOLIPOPROTEIN B; I TRIGLYCERIDES. També pot augmentar els nivells sèrics de HDL-COLESTEROL en el tractament de HYPERLIPIDEMIAS. A més, l'atorvastatina calci trihidratada també pot prevenir malalties cardiovasculars en pacients amb múltiples factors de risc.

Ús:

L'atorvastatina El calci trihidratat s'utilitza per reduir els nivells de colesterol en plasma. Els principals usos de l' Atorvastatin Calci Trihydrate són per al tractament de la dislipidèmia, l'hipercolesterolèmia, la hiperlipidèmia combinada i la prevenció de malalties cardiovasculars. L'atorvastatina El calci trihidratat es fa principalment en comprimits per a l'administració oral.

 

Com a proveïdor i proveïdor de materials crítics de la Xina Atorvastatin Calci Trihydrate i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant l'APOR Atorvastatin Calci Trihydrate de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

El trifrat de calci d'atorvastatina del grup Fengchen es pot produir d'acord amb les ordres del client. La nostra API Triple Atorvastatin Calci, Raw Material BP, USP, EP es fabrica i exporta a tots els països de l'Orient Mitjà i els altres continents com Uzbekistan, Tailàndia, Bangla Desh, Vietnam, Cambodja, Rússia, Bielorússia, Lituània, Eslovènia, Nova Zelanda i Bielorússia. , Corea, Japó, etc.

 

Altra informació:
El calci d'atorvastatina és una pols cristal·lina blanca a fosca. És insoluble en solucions aquoses de pH 4 i inferior. El calci d'atorvastatina és molt soluble en aigua destil·lada, tampó de fosfat de pH 7.4 i acetonitril, lleugerament soluble en etanol i lliurement soluble en metanol.
 
L'atorvastatina El calci trihidrat és una substància reductora de lípids sintètics. És un inhibidor de la 3-hidroxi-3-metilglutaril-coenzima A (HMG-CoA) reductasa. Aquest enzim cataliza la conversió de HMG-CoA al mevalonat, un pas precoç i limitat de la biosíntesi del colesterol.
En general, el calci de l'atorvastatina efectivament reduirà el colesterol en la sang. A més, estabilitza la placa i evita els accidents cerebrovasculars mitjançant antiinflamació i altres mecanismes. Igual que totes les estatines, l'Atorvastatin Calci treballa inhibint la HMG-CoA reductasa, un enzim que es troba en el teixit hepàtic que juga un paper clau en la producció de colesterol en el cos.

COA de Calci Atorvastatin

Nom del producte

Calci atorvastatina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Identificació A

Conforma l'espectre obtingut amb CRS - Atorvastatin Calci

Compleix

Identificació B

Prova de calci: positiva

Positiu

Pures enantiomèriques

≤ 0,3%

No detectat

Atorvastatina Diamino

≤ 0,15%

No detectat

Compòs relacionat amb atorvastatina A

≤ 0,3%

0,07%

Compòs relacionat amb atorvastatina B

≤ 0,3%

0,04%

Compost relacionat amb atorvastatina C

≤ 0,3%

No detectat

Atorvastatina 3-desoxi-sèrum-2-àònic

≤ 0,1%

No detectat

Compòs relacionat amb atorvastatina H

≤ 0,15%

0,05%

Atovastatina epoxi Tatrahidrofuran analògic

≤ 0,15%

No detectat

Èster etil d'atorvastatina

≤ 0,15%

No detectat

Compostos relacionats amb atorvastatina D

≤ 0,15%

No detectat

Compost relacionat amb atorvastatina I

≤ 0,15%

No detectat

Qualsevol altra impuresa individual

≤ 0,1%

0,04%

Total impureses

≤ 1,0%

0,2%

Aigua

3,5% ~ 5,5%

4,5%

Metanol

≤ 0,3%

0,02%

Etanol

≤ 0,5%

0.002%

N-Heptane

≤ 0,5%

0.003%

Toluè

≤ 0,089%

No detectat

Assay (Calci Atorvastatin)

98,0% ~ 102,0%

99,9%

Top Quality, Xina Pure Atorvastatin Calci Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdor de matèria primera de Calor de Atorvastatina de la Xina a la Xina. Xina Atorvastatin Calci API fabricant a la Xina.


Si esteu buscant l'atorvastatina calci trihidrato usp bp ep cas 344423-98-9 o 134523-03-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like